- Poruka
- 3.235
ок, видећемоpa nije svejedno...jer u danashnjoj hiperinflaciji...koju poluljudi prizheljkuju...cene bi rastle brzhe...mnogo brzhe od kursa...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ок, видећемоpa nije svejedno...jer u danashnjoj hiperinflaciji...koju poluljudi prizheljkuju...cene bi rastle brzhe...mnogo brzhe od kursa...![]()

syebo je vas debile sto ga glasate a ne mene
gas poskupljuje 50% , struja 20% , telefon 50% - sve zivo poskupljuje a kurs postojano stoji "kano klisurine"![]()
sto znaci da prosecan gradjanin zivi sve gore gore i gore.....
jer prosecan gradjanin radi kod privatnika za platu od 150-200-300-400 eura u dinarskoj protivvrednosti. a cene u eurima samo rastu, rastu rastu . sto znaci da gradjanin sa svojom platom moze da kupi sve manje manje i manje.
ako je vama sto radite za 200-300-400 eura u proseku, lepo sa ovim cenama u srbiji i ovakvom vlascu, meni je ko ji zaradjujem od vas 4-5 puta vise - jos lepse.
dok stigne red na mene da propadnem , pre toga cete svi vi ostali odavno da propadnete...[/QUOTE]
ne deluje mi bash tako...kao shto si izjavio (boldovano)...jer si ti najglasniji da dinar "odleti" dvista s'mista...verovatno ti je frka...meni nije...i znam da ce do kraj godine ostati na relaciji do 82 za 1 Eroj...a cene nek rastu...nije mi frka...a tebi, Tihonov, u takvoj situaciji...?![]()
Proshle godine .....susha..ove godine americka berza........a cene rastu i rastu...
Ziveo car boris...

nego sta nego raste.
demokratska bagra sa vlasti vise ne moze da uzima kredite na zapadu i da nas zaduzuje da bi branila kurs evra tim novcem. e sad mogu samo da trose devizne rezerve a to se oseti. tako da ce kurs da nastavi da raste .......

ako je vama sto radite za 200-300-400 eura u proseku, lepo sa ovim cenama u srbiji i ovakvom vlascu, meni je ko ji zaradjujem od vas 4-5 puta vise - jos lepse.
dok stigne red na mene da propadnem , pre toga cete svi vi ostali odavno da propadnete...

ma gotovo je sa jakim dinarom. celu pricu mogu samo da uspore a nikako da odloze - dok miskovic ne rasproda ovu robu sto je uvezao
ne razumem...cemu takvo misljenje??

pa jak dinar se odrzavao tako sto se nasa drzava konstantno zaduzivala u inostarnstvu i te devize trosila na odbranu kursa i krpljenje budzetskih rupa.
sada devize beze iz srbije, stranci prodaju akcije uzimaju dinare za akcije, onda dinare menjaju za eure i sa koferima para odlaze u nepoznatom pravcu
automatski iz tog razloga, kao iz razloga ogromnog deficita dolazi do poremecaja na finansijskom trzistu jer se smanjuje devizna novcana masa u sistemu a povecava dinarska. cim imas veliki visak dinara a manjak deviza pad valute tj depresiranje je neminovno....
i sad rezim upumpava na trziste devize iz deviznih rezervi da taj pad ublazi al to je ko da padas sa 10.000metara zavezan za celicni sef i otvoris padobran
sve u svemu prilivi devizni iz inostranstva po osnovu kredita SU GOTOVI, a smanjice se i prilivi po osnovu para koje salje dijaspora jer sad je na zapadu nikad veca kriza i nece ni oni imati vise kesa ko pre da salju svojima.
sve to zakopava projekat zvani "jak dinar" .....
i dinar ce da pukne. ako ovi budu tvrdoglavo nastavili da ga brane, desice nam se ko na islandu za 1 dan totalni krah, a ako budu krenuli polako da ga spustaju onda ce neki i da prezive.
najpametije sto mogu sad jeste da dozvole da dinar pada do realne granice po stopi po 10 dinara za mesec i tako sprece opsti haos....
a ako budu tvrdoglavi i nastave da ga brane na kursu 78 onda ce to da rade dok ne potrose sve devizne rezerve, i kad ih potrose onda ko sto sam ti vec rekao dinar ide za 1 dan sa recimo 80 na 250 a banke zamrzavaju stednju gradjana....
zato
J6t, Marsowac, pa ti razbijas sa zaradom. A koliko zaradis kad se probudis oko 14h popodne?![]()

samo vi uzivajte budzetski paraziti ko sto je ovaj filatelista....
a kad vam se platica strovali na 100 eura onda cete da me se setite i ima da pocnete da kunete gore od vjerice radete![]()

samo vi uzivajte budzetski paraziti ko sto je ovaj filatelista....
a kad vam se platica strovali na 100 eura onda cete da me se setite i ima da pocnete da kunete gore od vjerice radete![]()

Bolje platica od 100 evrica koji su realni, nego tvoja od 3-4 puta po 400 evra koja je plod fantazije i bogate maste![]()

nisu svi ali velika vecina u srbiji ukljucujuci i filatelistu - na zalost jeste.

pa kad ti dodje zimus racun za grejanjen a gas od 300 eura realnih pitacu te jel ti lepo![]()

Grejem se na daljinski i lepo platim 12x5000 din godisnje. Ako poskupi, dao bog 48 ari vlastite bagremove sume, pa cu da secem do besvesti... Kakav crni gas, to ni u upaljac ne mecem![]()
Grejem se na daljinski i lepo platim 12x5000 din godisnje. Ako poskupi, dao bog 48 ari vlastite bagremove sume, pa cu da secem do besvesti... Kakav crni gas, to ni u upaljac ne mecem![]()

xaxax ja se grejem na gas..nije bas nesto preterano jeftin...placam oko 1200 dinara neke pretplate na 5 godina(od cega sam otplatio 3 godine) i plus ono sto potrosim a to je mesecno negde oko 3-4 hiljade dinara...sto dalje implicira da se ne ispalti takva vrsta grejanja![]()