- Poruka
- 15.711
UAAAA banda se obogatila na skakanju dinara............koje trule fore..............uaaaaaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na sajtu NBS pise tvoja informacija ali na kajronu koji ide u emitovanju Beogradske hronike pise nesto drugo. Sta je tacno, JA ne znam.
a bile su 16 milijardi skoro
jos ne racunamo ovo sto je u decembru potroseno znaci jelasic je sprcao od jula do danas skoro 5 milijardi
lepo sam ja ovde pricao da je potroseno vec 1/3 deviznih rezervi. a i ovo ostalo ce brzo da se istopi
inace kurs dinara opet pada.
pred zatvaranje berze
17:57:20
84,5500
Na sajtu NBS pise tvoja informacija ali na kajronu koji ide u emitovanju Beogradske hronike pise nesto drugo. Sta je tacno, JA ne znam.
Na ovom linku shto sam ti gore dao mozhesh prochitati da je NBS za odbranu kursa u novembru potroshila svega 357 miliona eura.
pa to tako izgleda teoretski au praksi devizne rezerve su se smanjile sa 16 milijardi dolara na 11
Kad smo mi imali 16 milijardi dolara rezervi?
Jelashic jeste lopina chim ispunjava muzichke zhelje Mishkovica, ali na sajtu NBS pishe da je potrosheno samo 360 milion evra. Devizne rezerve ce sad porasti za 700 miliona plus ovo shto je kupio poslednjih nekoliko dana.
evo ti ovde lista zemalja po visini deviznih rezervi
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_foreign_exchange_reserves
Srbija je na ovoj listi na 57 mestu sa skoro 16 milijardi dolara koliko su iznosile devizne rezerve u Februaru 2008 godine
57 Serbia $ 15,864 Feb 2008
lepo pise
sa 16 milijardi na 11 milijardi za samo 2 meseca
bravo Jelasicu - rokaj snimaj![]()
bila je informacija i iz jula 2008 da su rezerve bile 10 milijardi eura a to je na tadasnjem kursu dolar/euro bilo 16 milijardi dolaraPrvo druzhe, kako od februara do decembra 2 meseca? To je 10 meseci.
Drugo, na Wikipediji mozhe da pishe shta god ko hoce, a da bi ti to dokazao, pogledaj shta sad pishe, kolike su rezerve Srbije?![]()
ЈОПЕ, Друже мој,
Тихи је до сада био потпуно реалан у проценама и апсолутно сигуран у преношењу информација ...
У информације са РТС верују само још они који верују у Деда Мраза и Милосинкиног "малог" ... а таквих је заиста мало ...
bila je informacija i iz jula 2008 da su rezerve bile 10 milijardi eura a to je na tadasnjem kursu dolar/euro bilo 16 milijardi dolara
sad ih ima 1/3 manje u kasi![]()
devizne rezerve bil 16 milijardi $
danas su 11 milijardi $
rokaj snimaj![]()
![]()
devizne rezerve bil 16 milijardi $
danas su 11 milijardi $
rokaj snimaj![]()
![]()
Тихи је до сада био потпуно реалан у проценама и апсолутно сигуран у преношењу информација ...
..
Pa pokrali žutina tvom linku pise da su devizne rezerve srbije 90 i kusur milijardi....
sta je sad u pitanju.....
ili tvoja nepogresiva wikipedia gresi????
na tvom linku pise da su devizne rezerve srbije 90 i kusur milijardi....
sta je sad u pitanju.....
ili tvoja nepogresiva wikipedia gresi????
Izvini, simpatichan si, ali si i glup. Najveci deo rezervi je ''izgubljen'' zato shto je dolar ojachao, a mi u rezervama uglavnom imamo evre pa u dolarima sad to izgleda manje.
stajalo je 16 milijardi mesecma. nego je to ispravio na 97 , al taj neko ce cim to moderatori wikipedije vide da dobije ban na account i vise nece moci da se glupira![]()
mali ovde si glup ti uostalom isprekakali su te ovde ljudi toliko puta da je mislim cisto gubljenje vremena upustati se sa tobom u neko dokazivanje
prvo vecina deviznih rezervi svake zemlje su u dolarima a ne u eurima i to pre svega zato sto je dolar svetska valuta u kojoj se vrsi placanje ogromne vecine dobara i usluga na svetskom nivou.
cene svih energenata, ruda, metala se na berzama izrazavaju i prodaju u dolarima.
zato sve drzave imaju vecinu rezervi u dolarima jer im ili placaju ili oni placaju drugom - u dolarima.
ma jok mali nego si plitak ko potok u julu pa nema nekog uzitka tebe preskakati![]()