sebrian cafe je forum bednog interfejsa i očigledno prekratke arhive.
A ti si čovek kratkog pamćenja, da ne kažem pameti, pa se ne sećaš.
Imao si u onim lepljivim temama jednu gde si gomilao gomilu svojih bezveznih citata, pa kad te pritisnem u diskusiji, te kažeš da si sve već objasnio u lepljivoj temi.
Jedno vreme nisam dolazio na serbiancafe (nekih godinu dana), možda ste me pomešali sa nekim..
Jedino što se u pretraživaču nalazi sa Vašim imenom jeste odgovor Bengibor-a o Vama...
Da niste Vi čuveni Kum591 (filozof)...
Vaš nick Zazijavalo, g. Bengibor poistovećuje sa Kum591 (filozof) i to je jedino što se pojavljuje u pretraživaču...
http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//search.php?num=123&search=Zazijavalo
bengibor
(bivši tesar)
28. avgust 2009. u 11.05
http://bit.ly/QbQ263
Argument kume za svoja lupetanja.
Argument na sunce. Ti „pametni” to nemaš, a ja „ludi” sve argumente imam. Pa ako sam ja lud, ajmo argumentima diskutovati.
Mani ovo svoje baljezganje, i lepo ti rekoh, prestani se ljutiti, to nije dobro, to ti škodi zdravlju. Sva ova tvoja pluvačina ovde šteti tvom ugledu ovde među diskutantima. Hehehe, kojeg li ugleda.
Čini mi se da se ti ipak nemaš čime pohvaliti.
Stavio si taj nick „filozof” samo zbog kompleksa, i ne-ostvarenih želja, a ko te zna možda imaš samo neku srednju školicu.
Aaaaajde ajde, možda i nekvu višu, aj nek ti bude.
Po načinu komuniciranja sa ljudima, pre bi čovek rekao da imaš samo osam razreda, a ne da si neki filozof, jer tvoj rečnik uopšte nije rečnik jednog filozofa tj. nekvog intelektualca.
Ma ti si jedna najobičnija prastačina.
Jer kad bi ti bio argumentovano moćan u diskusiji, ti bi sad ovde postavio svoje fakte i lepo bi diskutovao. Ali ti si za tako nešto nesposoban, strašljiv si i u suštini jadna kukavica.
Zato i ne možeš sa mnom diskutovati. Nego pljuješ ovuda, pogledaj se samo što ovuda pišeš, i na taj način pokušavaš sakriti svoje neznanje i svu svoju bedu i siromaštvo u dokazima.
Evo ja te ponovo izazivam, ne budi kukavica, argumente na sto evo pred svima ovde. Ajde nadri- i -neostvareni filozofe.
Ajde ajde, pa ćeš proći opet kao što si prošao pre par godina kada si bio pod nadimkom „zazijavalo”. Ja sam ti tada dao počasni nadimak „zijevalo”. Podvio si rep ko nekvo pseto i zbrisao sa diskusije tj. dvoboja sa mnom. Čini mi se da ćeš tako uraditi i ovaj put. Ali u slučaju da taj zijevolo ipak nisi bio ti, to ništa ne menja stvar, proći ćeš kao on.
Bit ćeš nokautira intelektualno, sto procentno.
Ajmo da vidimo smeš li. Argumente u duskusiji Kume moj mili.
&
bengibor
(bivši tesar)
21. april 2009. u 11.21
http://bit.ly/QbQbX1
Isto je tako i pre godinu dana,
ovuda balegao neki Zazijavalo, ja sam ga nagradio sa nadimkom Zijevalo, i nije nam dao mira ovudan.
A onda mi je puka film pa sam ga malo suočio sa argumentima uzroka i posledica, dok nismo došli do univerzalne matrice svega, i do prvog pra-atoma i njegovog praska.
Eee onda je majmun ućutao i povukao se, i nema ga više pod tim starim niknejmom, mislim da je nesreća još uvek ovde ali se krije pod drugim pseudonimom.
Ma samo li me isprovociraju,
neću im se ja ovde lako skinuti s vrata.
Evo je letnja pauza blizo i bit će vremena na pretek, pa će biti tuče po ovom forumu.
...