Čekamo da nam objasnite šta bi Vam nedostajalo u svetu gde ne postoji greh!
Šta je to greh?

Uzgred, hoćeš li da objasniš pojmove koje koristiš ili nećeš? Da znam da li da uopšte očekujem odgovor od tebe ili ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije valjda da je greh to što SVIMA VAMA nedostaje?
Zašto ne priznati, to je zapravo razlog i ove besmislene teorije kojom isterujete Boga iz umova dece!

edit: o kakvom tajnom društvu ti trućaš?
Сваке године умре око 250 хиљада људи од грипа, како не умиру?Ljudi ne umiru od gripa.
. Некада је био и по 100 година, сећам се баба и деда по селу које су живеле преко 100 година, скоро цело село такво и свуда по Србији, по селима је знало тако бити, данас је то наравно мање. Зашто? Па њихова деца и унуци отисли у градове. Нездрава храна, загађена средина, куд ћеш горе.Prosečan životni vek je 75 godina
Ја бих рекао да има, и те какоNema više ropstva.
Лекар који ће да се побрине за тебе ако му даш коју пару више, што више даш, то ће се боље бринути о теби, или умреш. А неко нема параPraktično svakome su dostupni lekar, škola i računar, odnosno obrazovanje.

Šta je to greh?![]()

'oću da znam šta je to svet u kome ne postoji greh![]()

Nisi? Dobro. Jesi li video neki dokaz postojanja Boga?
'oću da znam šta je to svet u kome ne postoji greh![]()
Па јел знаш шта је грех, шта не ваља? Е па замисли да тога нема и добићеш такав свет![]()
on je rekao svet u kome ne postoji greh, a ne svet u kome nema greha.
BEZAKONJE!
1Jn 3:4 Svaki koji čini greh i bezakonje čini: i greh je bezakonje.
Jeste li čuli da postoji Božji zakon? 10 Božjih zapovesti?
?
Ezoterično tajno društvo...
da li ste bili član društva Zlatna zora?

Kad bi jelen imo krila,Molim Vas napišite nam šta bi Vama nedostajalo u tom savršenom svetu?

дa.Dakle, greh je kršenje zakona?
Svet u kome nema greha bi bio onaj u kome nema zakona, pa ih nije ni moguće prekršiti?
Zato što svetovi opstaju zahvaljujući ravnoteži, a ne zahvaljujući ... tebičnosti*.A kako se ne uruši svet u kojem caruje sebičnost (zlo)?
Možeš li da navedeš primer neke katastrofe koja je nastala usled kršenja zakona fizike?Не. Видиш овако. Сам Сатана, кад је био још херувим и највећи међу анђелима и уживао у свим тим лепотама Царства Небеског који се заснива на тим законима као што се планета заснива на законима физике који ако се прекрше настају катастрофе.
Svet je počeo da doživljava katastrofe jer se Satana pobunio protiv avramskog boga? Zašto?Кад се побунио, својом слободном вољом, он је почео да доживљава катастрофе, као и свет са њим. Што би значило: Прекршиш ли закон, падаш у грех и доживећеш последице и катастрофу. Слично и са законима природе. Прекршиш ли закон природе, осетићеш последицу у виду катастрофе.
Dakle, greh je kršenje zakona?
Svet u kome nema greha bi bio onaj u kome nema zakona, pa ih nije ni moguće prekršiti?
Dobar, dobar... ovo mi je promaklo. Opustio sam se... ccc.
Nije valjda da je greh to što SVIMA VAMA nedostaje?
Život nije video-igrica pa da imaš nekolko života.Bices mrtav jedino ako umres drugom smrcu.

Da li Vas je savest opominjala kada ste hteli da učinite nešto suprotno Božjem zakonu?
?

Život nije video-igrica pa da imaš nekolko života.![]()
aham