Evolucija vs Kreacija

Ja cu naravno da potrosim sate dokazujuci nesto tebi i ti ces onda po obicaju da sve to anuliras sa dve recenice koje bi trebale da budu duhovite i da me diskredituju. Nemam ja toliko vremena niti su forumski ateisti toliko znacajni da bih im bilo sta dokazivao.
Svaka tema je zatrovana ateistickim podbadanjem vernika. Ne postoji tema na kojoj su ateisti dozvolili vernicima da u miru raspravljalju o bilo cemu .Cim neko otvori temu tu je copor ateista da vredja , nipodastava i ismeva druge ljude i drugacije poglede na svet i zivot. I onda smo mi vernici frustrirani. .Obrazovani ljudi poput vas bi morali da znaju da probleme koje pokusavate da resite na forumu takvim svojim ponasanjem mozete samo produbiti .Glede vredjanja , samo te gledam kako u svakom postu upucenom meni ima fino upakovanih uvreda .I ti likujes jer ja ne odgovaram na te tvoje gluposti jer verovatno smatras da nisam u stanju ni da ih prepoznam. Jadno je da covek u tvojim godinama nosi toliko besa i gorcine .Jos je jadnije da covek tvojoh godina laze kako bi dokazao nesto ljudima kojima do tvog misljenja i ideologije nije stalo .I na kraju , zasto ti i tovje drustvo odete na neki ateisticki forum i tamo date oduska svojim frustracijama ,tamo nema vernika da protivurece .

потписом си довољно рекао, а он нек настави да плаћа да штите његова права.

Fosilizirani otisak “ljudske” sandale s pregaženim trilobitima koji su izumrli prije 280 miliona godina

http://matrixworld-hr.com/2011/11/0...ma-koji-su-izumrli-prije-280-milijuna-godina/

Kad god nauka naleti na podatke koji se ne mogu objasniti sadašnjim poimanjem evolucije i prastare istorije planete, takvi podatci se sustavno prešućuju i ostavljaju po strani. Ista star se dogodila s fosiliziranim otiscima đona koji su pronađeni u SAD-u u Utah-i sa zgaženim trilobitima.

Fosilizirani otisak “ljudske” sandale s pregaženim trilobitima koji su izumrli prije 280 miliona godina

http://matrixworld-hr.com/2011/11/0...ma-koji-su-izumrli-prije-280-milijuna-godina/

Kad god nauka naleti na podatke koji se ne mogu objasniti sadašnjim poimanjem evolucije i prastare istorije planete, takvi podatci se sustavno prešućuju i ostavljaju po strani. Ista star se dogodila s fosiliziranim otiscima đona koji su pronađeni u SAD-u u Utah-i sa zgaženim trilobitima.

Ako se to otkrice nigde ne spominje odakle vama ove informacije?
Postoji gomila logicnih objasnjenja za tu situaciju, a i bas se ne vidi taj otisak sandale

Ateisti nemaju odgovore na sva pitanja, niti to tvrde. Ipak, mogu da prepoznaju očigledno lažne odgovore.
Vernici imaju odgovore na sva pitanja osim jednog.

Ateisti tvrde da imaju odgovore na sva pitanja i tako se ponasaju .Vernici imaju odgovore na sva vazna pitanja , posebno na pitanja i probleme koje ateisti potiskuju jer su svesni da sa ateistickim pogledom na svet i sistemom vrednosti nikada nece dobiti zadovoljavajuce odgovore ili su savrseno zadovoljni nedostatkom odgovra na ta pitanja .(Sad ce se naci neko pametan da insistira na tome da ne postoji ateisticki sistem vrednosti i da je svaki ateista jdinstven ili sta vec iako je forum dovoljan dokaz da je iznesena tvrdnja tacna)

Jedino za šta je foram dovoljan dokaz jeste da hrišćani praktično ni ne postoje. Ovde bi trebalo da njihova koncentracijabude velika, ali za samo dva-tri lika ovde moglo bi se reći da su hrišćani u pravom smislu reči. Svi vi ostali ste nekakvi fudbalski naviači koji navijaju svaki za svoj fudbalski klub.

No, kakve sve to veze ima sa evolucijom ili kreacijom - pojma nemam.

Ateisti tvrde da imaju odgovore na sva pitanja i tako se ponasaju .Vernici imaju odgovore na sva vazna pitanja , posebno na pitanja i probleme koje ateisti potiskuju jer su svesni da sa ateistickim pogledom na svet i sistemom vrednosti nikada nece dobiti zadovoljavajuce odgovore ili su savrseno zadovoljni nedostatkom odgovra na ta pitanja .(Sad ce se naci neko pametan da insistira na tome da ne postoji ateisticki sistem vrednosti i da je svaki ateista jdinstven ili sta vec iako je forum dovoljan dokaz da je iznesena tvrdnja tacna)
Ateisti ne uce samo iz spisa koje su pisala beduinska plemena prije par hiljada godina !

Pa ne spominje se gde treba da se spomene.
Kade evolucuionusti nadju osminu nekog zuba, zna ceo svet.
A pogotvo da je star 4 mliona gidina. Onda uz taj zub nacrtaju i celo pleme jer na osnivu zuba i ostataka jela znaju i crte lica svakig od njih.
A kada se ustanovi da je zub od divlje svinje, i da su se presli. Crtezi i dalje ostaju u skolskim udzbenicima a javnost cuti o tome.
A na sta lici kad ne na sandalu?

Poslednja izmena:

Back