Evolucija vs Kreacija

ДА

Kakve veze ima zlo sa tim što je Bog "свемогућ и сведобар"?

No, nisi mi rekao..kako možeš da služiš gravitaciji? ...kakvo poniženje...Poštuješ zakon gravitacije, zašto ga ne prekršiš? Ne smeš? :per: Ne dozvoljava ti tvoj Bog? Eee slugo, slugo...
Ova ti je dobra. Bravo.
Zakon gravitacije možeš da prekršiš uz pomoć tehničkih sredstava, tako da ti se gravitacija okrene naopako, i ja, tada, vidim tebe kako hodaš po plafonu nekog lifta.:D

1. Питај Ђоковића
2. Неко ропство је обавезно, рецимо кажу да морамо умрети, неко није...
3. Значи, добро што је Марко ударио главом о зид сад зна... А неки ударе и десет пута па се не опамете (не мислим на Босанце)
4. Ако вала... Ако су опсели Нолета, нек опседају и мене ;)
1. Đoković kaže da se na taj način ne može biti srećan...evo rezultata takvog života:
novak-djokovic-ten_1246296c.jpg
2. Pa neka ropstva su obavezna da bi bili srećni, recimo ljubav...no, za tebe je sve to poniženje, ti imaš Sotonski karakter, gde si ti iznad svega...čudno da se pokoravaš smrti, pa ti si besmrtan.
3. Šta zna? Da to boli? A jel' mogao bez toga?
4. I onda se nađe neki pametnjaković da mi kaže kako ne umem da procenim ko je opsednut demonima. :roll:

Svi oni čiji se stavovi kose sa Hristovim učenjem.

Ја реко сад ће неко конкретно име... у ствари, очекивао сам овакав одговор. И неко од "хришћана" (по теби) може бити савезник у дискусији. Па што им не укажеш на грешке?!? После овог твог соломонског одговора они ће и даље мислити да су прави хришћани.:lol:

п.с. Типујем да има доста "хришћана" којима је небулозна теза да је Новак у власти демона ;)

Ја реко сад ће неко конкретно име... у ствари, очекивао сам овакав одговор. И неко од "хришћана" (по теби) може бити савезник у дискусији. Па што им не укажеш на грешке?!? После овог твог соломонског одговора они ће и даље мислити да су прави хришћани.:lol:

п.с. Типујем да има доста "хришћана" којима је небулозна теза да је Новак у власти демона ;)
Pa zašto sada bilo kog da izdvajam? Ti treba da se osposobiš da vidiš šta je Isus učio, da bi umeo da razlikuješ Hrišćane od "hrišćana". Ali tebe to najmanje zanima, jer onda ne bi mogao zločine vatikana da pripisuješ Hrišćanstvu.
Pa možeš da primetiš da ulazim u diskusije i sa onima koji sebe nazivaju Hrišćanima, iako to nisu, i da im stavljam do znanja da su se odvojili od Svetog Pisma.

Pa to jedino i mogu da podrže "hrišćani", pošto oni imaju sklonost da vide "boga" u čoveku. Što bi rekao Duci Simonović, da taj isti Novak počne da gubi, i da bude 100 teniser sveta, svi bi ga pljuvali i ignorisali. Ali svaki Hrišćanin zna da Novakova religija nije Hrišćanstvo. Mi se ne opredeljujemo rečima, već delima kojoj religiji pripadamo.

Pa zašto sada bilo kog da izdvajam? Ti treba da se osposobiš da vidiš šta je Isus učio, da bi umeo da razlikuješ Hrišćane od "hrišćana". Ali tebe to najmanje zanima, jer onda ne bi mogao zločine vatikana da pripisuješ Hrišćanstvu.
Pa možeš da primetiš da ulazim u diskusije i sa onima koji sebe nazivaju Hrišćanima, iako to nisu, i da im stavljam do znanja da su se odvojili od Svetog Pisma.

Pa to jedino i mogu da podrže "hrišćani", pošto oni imaju sklonost da vide "boga" u čoveku. Što bi rekao Duci Simonović, da taj isti Novak počne da gubi, i da bude 100 teniser sveta, svi bi ga pljuvali i ignorisali. Ali svaki Hrišćanin zna da Novakova religija nije Hrišćanstvo. Mi se ne opredeljujemo rečima, već delima kojoj religiji pripadamo.
Hriscani vide boga u covjeku , a kad se okrenes oko sebe , sve lopov do lopova .
Mislis da su u zatvore uveli popove zbog ateista ?

Он седи над кругом земаљским, и њени су Му становници као скакавци; Он је разастро небеса као платно и разапео их као шатор за стан.

Опет Га узе ђаво и одведе Га на гору врло високу, и показа Му сва царства овог света и славу њихову;

Он седи над кругом земаљским, и њени су Му становници као скакавци; Он је разастро небеса као платно и разапео их као шатор за стан.

Опет Га узе ђаво и одведе Га на гору врло високу, и показа Му сва царства овог света и славу њихову;
Xaxaxaxaxa...koji ste vi mozgovi. :mazi:

I posle kazes da nisi bukvalista. I jos ti lepo pise ''nad krugom zemaljskim''

I da te ja onda pitam: Ako si citat iz Novog Zaveta shvatio kao da je Zemlja ravna, objasni mi kako bi onda Isus mogao da vidi sva cartva popevsi se na jedno malo brdo ili planinu. Ja kad se popnem na krov kuce, ne vidim sva carstva zemaljska. Kad se popnem na Avalski toranj, ne vidim sva carstva zemaljska. Kolika bi onda bila planina da Isus vidi sva ta carstva? Visa od Everesta? Koliko ja znam, tolikih planina nema u Izraelu.

Eeee, strasno je kako vi shvatate Bibliju.

I posle kazes da nisi bukvalista. I jos ti lepo pise ''nad krugom zemaljskim''

I da te ja onda pitam: Ako si citat iz Novog Zaveta shvatio kao da je Zemlja ravna, objasni mi kako bi onda Isus mogao da vidi sva cartva popevsi se na jedno malo brdo ili planinu. Ja kad se popnem na krov kuce, ne vidim sva carstva zemaljska. Kad se popnem na Avalski toranj, ne vidim sva carstva zemaljska. Kolika bi onda bila planina da Isus vidi sva ta carstva? Visa od Everesta? Koliko ja znam, tolikih planina nema u Izraelu.

Eeee, strasno je kako vi shvatate Bibliju.

шта разликује паметног од будале? један тражи познато а дриги непознато.
пусти их у њиховом царству.

Jedino što se ja ne povodim za većinom, već za istinom. :neutral: I razlikujem Hrišćane od "hrišćana".
Ne za istinom, nego za "istinom" koja je trenutno aktuelna na našim prostorima u pravoslavnim krugovima, i u koju su te ubedili oni koji su te naučili da budeš pravoslavac..
Ti "hrišćani" su dvadesetih godina prošlog veka formirali telo (zapravo preimenovali inkviziciju) koje će da prati dostignuća nauke i da ublažava udar nauke u biblijske "istine". Zato i imamo zvanično priznavanje TE. Na našem brdovitom Balkanu treba, valjda, da prođe nekoliko stotina godina, pa da ta istina uđe u tvrdokorne pravoslavne glave. Imaš primer sa kalendarom. Ni posle 400 i kusur godina niste u stanju da priznate da je Julijanski kalendar pogrešan i da je zato prepravljen. Tako će biti i sa TE.

Back