Evolucija vs Kreacija

A ja se nadah odgovoru...jer me veoma interesuje...

A da malo priču učinim zanimljivijom pa da pitam zašto ovaj primat takodje ima 5 prstiju i na stipalima...

tarz_img.jpg

a radi se o T A R Z I J E R U

A zašto ima oči, uši, ruke i noge, glavu, srce, guzicu i pišu?
A Ti se uvatio za prstiće.
Dobro reče jedan forumaš, Vas čovek očas posla napravi majmunima.

Gle, Jerohinac, dobro pogledaj ove prstiće, i izvedi valjani zaključak.
Nadam se samo da nećeš reći da je čovek nastao od žabe. :lol:

frog1j.jpg

Poslednja izmena:
Ti meni reci, ti veruješ u te budalaštine.:mrgreen:

Sale niko mene ne zove majmunom osim tebe, ali ti ne možeš da me uvrediš, jer si ti čovek koji je samo fizički u ovom veku, dok si svojim znanjem zaostao nekoliko stotina godina. Ali, valjda će i tebi neko da uzvike "O pa car je go", i da konačno postaneš svestan vremena u kome si.
A zašto ti i šimpanza imate u 95% sličan genom?

Baš ovako je napisao? :rotf:

E moj Sale, pogledaj našta se svela tvoja diskusija. Možeš li da uvidiš koliko je ovo žalosno? Znam da ne možeš, ali je prosto neverovatno da si toliko zanešen budalaštinama koje su pisali polupismeni kozari pre nekoliko hiljada godina.

:cepanje:
и тарзан је мислио да је мајмун

Pozivanje na autoritete u nauci nema nikavu vrednost.

шта је Бог створио?:D

I sve ostalo.
To ne znaci da Bog stvara inzinjeringom vec promislom.
btw.ne vidim u kakvoj je ovo vezi sa pozivanjem na autoritete?

шта је ауторитет ако не неко ко се бави са одређеном струком и у тој струци је одличан, а ти си теистички еволуциониста, па ме живо интересује, како је Бог створио и шта је створио.
прескочи се НОМЕ и лепо ми испричај како је Бог створио амебу по свом лику?

шта је ауторитет ако не неко ко се бави са одређеном струком и у тој струци је одличан, а ти си теистички еволуциониста, па ме живо интересује, како је Бог створио и шта је створио.
Stvorio je upravo onako kako tvrdi nauka.
Autoritet u nauci su dokazi.
прескочи се НОМЕ и лепо ми испричај како је Бог створио амебу по свом лику?
A u kojoj to veri se kaze da je ameba stvorena po Bozijem liku?

Za sta nema dokaza?Za evoluciju?Mora da se salis...
ја сам увек озбиљан, почни од почетка са доказима, ја сам стрпљив :D

Kao sto znas,samo je covek stvoren po ikoni Bozijoj.
како га је створио по икони својој?

изволи имаш простора, а за време сам одлучи колико ти треба

:gace:

не знам за прсте на стопалима, знам за прсте на рукама

ma nije valjda da ne znaš. za koliko stvari samo na ovoj temi si branio inteligentni dizajn, a sad na ovako prosto pitanje ne znaš da odgovoriš. ako ljudi nisu nastali evolucijom, već inteligentnim dizajnom, onda postoji razlog zašto je bog napravio čoveku 10 prstiju na stopalima.

sa druge strane, čim evolucionisti kažu da ne znaju zasigurno ko je predak neke vrste na skali evolucije, kreće tvoj histerični smeh i utata propala vam teorija. ali ti kad ne znaš zašto imamo prste na stopalima, normalno, ne moraš da znaš.

ma nije valjda da ne znaš. za koliko stvari samo na ovoj temi si branio inteligentni dizajn, a sad na ovako prosto pitanje ne znaš da odgovoriš. ako ljudi nisu nastali evolucijom, već inteligentnim dizajnom, onda postoji razlog zašto je bog napravio čoveku 10 prstiju na stopalima.

sa druge strane, čim evolucionisti kažu da ne znaju zasigurno ko je predak neke vrste na skali evolucije, kreće tvoj histerični smeh i utata propala vam teorija. ali ti kad ne znaš zašto imamo prste na stopalima, normalno, ne moraš da znaš.

јеси ли ти глуп, луд или блесав или се само правиш
ја НЕ ЗНАМ ја ВЕРУЈЕМ
капираш?

па кад не знате који се кур куробецате онда?

nismo znali ni da je zemlja okrugla, pa smo se kurobecali, a vi nas u medjuvremenu spaljivali na lomači i na kraju saznali.

dobro, ti ne samo da veruješ u inteligentan dizajn ti ga i žustro braniš, ali kad treba da ga odbraniš pred tako jednostavnim pitanjem, zanemiš i misliš da je dovoljno reći da ne znaš.

nismo znali ni da je zemlja okrugla, pa smo se kurobecali, a vi nas u medjuvremenu spaljivali na lomači i na kraju saznali.

"Vi nas spaljivali".
Daleko će Te odvesti takva filozofija.
Svoju mržnju prema zločinu projektuješ na mnoge, koji sa time nemaju veze.
Ako ćemo baš da koračamo tim putem, ko je bacio atomsku bombu na ljude i koliko ljudi je tom prilikom spaljeno?

ја сам увек озбиљан, почни од почетка са доказима, ја сам стрпљив
A sta ja radim vec nekoliko dana na ovoj temi?
Hajde da krenemo od prelaznih formi.Neces valjda da kazes da ne postoje?
како га је створио по икони својој?
To stvaranje po ikoni Bozijoj je ontoloskog a ne kosmoloskog karaktera.Sv.Grigorije kaze da je taj lik Boziji u coveku sloboda.

Back