fantom piroman
Iskusan
- Poruka
- 5.846
Prije vodili vi, sad sam u vodjstvu ja! Konac djelo krasi!![]()
Da nije smesno... Pa, bilo bi i dalje smesno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije vodili vi, sad sam u vodjstvu ja! Konac djelo krasi!![]()

Da nije smesno... Pa, bilo bi i dalje smesno![]()
![]()
![]()

Sta ono bjese bozanska proporcija? Nije li to pravilo funkcionisanja svega u prirodi, odnos 1.618033988... Po njemu se desavaju rast zivih organizma,deoba celije,spiralni rast kristala. Po broju Fi kruze kosmicka tela u nasoj galaksiji,a to je i odnos izmedju delova tela coveka (odnos ruke i nadlaktice,odnos celokupne visine i visine od nogu do struka itd).
I eto po odnosu mjera 1.618033988 dao Bog da se napravi Piramidin granitni kovceg i biblijski zlatom opcinjeni drveni Kovceg zavjeta.Pokazano primjerom ocigledne nastave, primjerom koji se ne moze poreci! Tu covjek cuti, brojevi i mjere govore.
I kome to moze biti smijesno do onome ko se smije i kad mu neko prst pokaze.![]()

Jest, vala, bas kako ti kazes.A bice da taj broj i ne postoji kao sto ne postoji ni kovceg zavjeta niti postoji kovceg u piramidi (vjerovatno je i ta piramida izmisljena).![]()

http://www.creation6days.com/dokazi_stvaranja.htm
Pažljivo gledajte, čitajte i samo će vam doći u glavu...
Da ne bude da sam veliki fan Miroljuba Petrovića ali jedina stvar koja meni nije jasna jeste to 1000-godišnje carstvo na zemlji koje će doći sa dolaskom Isusa (čitaj Mesije). U Novom Zavjetu piše da je to carstvo nebesko a ne zemaljsko i nije 1000 god nego vječno. Malo mi se ovo čini da se judeizam nameće hrićanstvu...?
eto...

http://www.creation6days.com/dokazi_stvaranja.htm
Pažljivo gledajte, čitajte i samo će vam doći u glavu...
Da ne bude da sam veliki fan Miroljuba Petrovića ali jedina stvar koja meni nije jasna jeste to 1000-godišnje carstvo na zemlji koje će doći sa dolaskom Isusa (čitaj Mesije). U Novom Zavjetu piše da je to carstvo nebesko a ne zemaljsko i nije 1000 god nego vječno. Malo mi se ovo čini da se judeizam nameće hrićanstvu...?
eto...
Zaista nemam vremena da čitam i demoliram sve redom.
Možeš li da naznačiš koji ti se dokaz čini posebno interesantnim, pa da o njemu raspravljamo?

Zato prelazim u tabor kreacionista.Jaoj Caliburn, pa kako su samo zanimljivi naslovi, a ti nisi nasao vremena to da pogledas. Dobro, uzecemo ti kao olaksavajucu okolnost sto nisi psiholog ili psihijatar, i sto nemas nimalo smisla za humor. Izdvojicu samo najzanimljivije naslove i prepricacu o cemu se tu radi.
05. Cudo mozga - objasnjenje uzroka koji su doveli do nastanka kreacionizma.
10. Cudesna stvorenja I
11. Cudesna stvorenja II
12. Cudesna stvorenja III - video o Miroljubu Petrovicu i ostalim ikonama kreacionizma.
17. Od žabe do princa - uputstvo kako da se na jednostavan nacin postane ugledni naucnik-kreacionista.
43. Milioni kojih nema- objasnjenje o tome kako se doslo na ideju o sajtu i online prodavnici u gornjem desnom uglu web stranice.
44. Zavera evolucije - komentar je suvisan, valjda znate koliko volim te zavere.
45. Ikone evolucije - jedan od najtezih trenutaka u mom zivotu je bio kada sam otkrio da se ja uopste tu ni ne spominjem. Eto koliko se slabo ceni moj doprinos.Zato prelazim u tabor kreacionista.
47. Cudo kameleona - objasnjenje kako se postize to da kreacionizam ne bude lako prepoznat kao pseudonauka.

Bog je stvorio svijet i samo demonima opsjednuti tvrde suprotno!

Bla bla bla...
Eh, na forumu nista novo - samo ozbiljne, a meni tesko razumljive, naucne rasprave...Sta blablaces? To demon progovara iz tebe?
Eh, na forumu nista novo - samo ozbiljne, a meni tesko razumljive, naucne rasprave...

ja mislim da u 21. veku svako ko veruje u kreacionizam treba da ga bude blam![]()