EVO ZASTO SRBIJA NIJE DOBRODOSLA U EU !

Pa normalno da nije potrebno, evo ti jedan primer: ja nigde na svetu nisam video toliku gomilu debila da studira do 30te :roll: mislim stvarno, roditelji odgajaju degenerike i onda se posle cude sto nisu sposobni za zivot, pa kako da budu kad u tim godinama od svih obaveza ima samo racun za mobilni :roll:

Е браво...тај рад...управо то и написах на једној , између осталог, непримереној овом пдф-у теми...кукумавци...шта ли...:wink::lol::lol:

Pa, to jesu cinjenice, samo ko je bio drugaciji od nastanka visepartijskog sistema u Srbiji?
Samo, hajde da vidimo, kako da resimo dilemu? Ti mislis da su samo navedeni losi, pokvareni, zli i lopovi a sta ces sa onima koji milse da su svi redom losi, lopovi, zli i pokvareni? Da jos nema nikoga ko bi imao moralno pravo da kaze "ja sam bolji od ovih do sada"?

P.S. ako te napadne nervoza drugi put, pogledaj http://www.jphpk.gov.my/English/recipes.htm :cool:

Nervoza...shta je to..ako ke meni upuceno...
Idealni ne postoje...
samo pravim razliku...
jedni koji bi svesno ili nesvesno odveli chitav narod u vishegodishnju propast, kao Sloba 90-tih...samo zbog vlasti...
i drugi koji znaju da od 2 zla izaberu manji...po narod...

Pa nisam ja batice ni malouman ni lenj da bi se vratio tamo da radim za nekog drugog ili da ga drqam za 15K :) Imam ja tamo i vise nego dovoljno, a ne vracam se ne zato sto je na vlasti DS a nisu SRS, vec zato sto je to jos uvek divlji zapad i sto nema zakona u drzavi, a to sto je vama opozicija kriva jer vec 8g se niste pomerili sa mrtve tacke i jos vam vlada bezvlasce, mislim boli me qita :) vas problem, vi sada opet izadjite na izbore pa jos 8g isto tako, a sve se tesite 90tim :P lol

pa sta onda hoćes? sto pisemo onda ovo ovde uopste?:confused:
ja kazem evropa i nista drugo....!

Nervoza...shta je to..ako ke meni upuceno...
Idealni ne postoje...
samo pravim razliku...
jedni koji bi svesno ili nesvesno odveli chitav narod u vishegodishnju propast, kao Sloba 90-tih...samo zbog vlasti...
i drugi koji znaju da od 2 zla izaberu manji...po narod...
Tako je,Sloba je i dalje kriv...i iz groba nam koči napredak Srbije.:mad:Treba poslati Džoa bageristu u Požarevac...što pre...da nam Srbija ne propada više!

pa sta onda hoćes? sto pisemo onda ovo ovde uopste?:confused:
ja kazem evropa i nista drugo....!

Jesi ti kad ziveo negde u "Evropi" (izuzev Srbije i ex-YU) :P ? Ne bio u poseti, u prolazu, na odmoru, vec radio i ziveo ? Ako nisi, put pod noge batice pa da vidis prvo, malo je glupo da se lozis na nesto sto neznas, a ako jesi, opet ne kontam sto si se vratio, mada sumnjam da jesi jer tako nebi pricao :) U svakom slucaju, ovi "tvoji" "intelektualci" su skrenuli sa teme kao i obicno, mnogo komplikovano izgleda procitati pre komentarisanja, ali sta ces ;) Mora i njih neko da leci i smiruje :D pa makar to bilo i na forumu ;)

a da li si se upitao...za razliku u vremenu izmedju Srbije i Kanade...ochito da je nema...po vremenu nastajanja postova Shogun-a, tj., Andjin San-a Crim of Toronto...
kada je kod nas pre podne i "kod njega je"...chudno...ali "istinito" :lol:

pa jel bese 6 sati razlika, poslao sam prvi post oko 10 znači kod njega je bilo 4h ujutro utorak radni dan. sta tako vredan radnik radi do 4 ujutro kako će da se naspava za sljaku c c c
a da mozda je umetnik:rotf:

Jesi ti kad ziveo negde u "Evropi" (izuzev Srbije i ex-YU) :P ? Ne bio u poseti, u prolazu, na odmoru, vec radio i ziveo ? Ako nisi, put pod noge batice pa da vidis prvo, malo je glupo da se lozis na nesto sto neznas, a ako jesi, opet ne kontam sto si se vratio, mada sumnjam da jesi jer tako nebi pricao :) U svakom slucaju, ovi "tvoji" "intelektualci" su skrenuli sa teme kao i obicno, mnogo komplikovano izgleda procitati pre komentarisanja, ali sta ces ;) Mora i njih neko da leci i smiruje :D pa makar to bilo i na forumu ;)

bio u pragu 2005 3 meseca radio i vratio se zbog porodičnih problema(moja najveća greska) zato i pričam zato sto sam video kako se živi napolju

pa jel bese 6 sati razlika, poslao sam prvi post oko 10 znači kod njega je bilo 4h ujutro utorak radni dan. sta tako vredan radnik radi do 4 ujutro kako će da se naspava za sljaku c c c

ma ne...
on je "kriminolog" iz Toronto siti :lol:

Andjin San...
Ja sam zhiveo u USA...studirao, doktorirao u USA...zhiveo u EU...do pre 30 dana...
i vracam se u EU za 2 nedelje...
koga ti lozhish o zhivotu van SrBskih granica...svestan si da 90%, nema ni pasosh, pa njima mozhesh da valjash cheap stories...

Ako nemas sta pametno da kazes, molio bi te da nas postedis svojih maloumnih komentara i ideologija. Ja nisam izmislio ovaj tekst niti onaj na cijem je sajtu postavljen, covek koji je uticajan u Evropskoj politici je ovo pisao svom "kancelaru", a ti mozes da komentarises sa cim se slazes ili ne slazes, u suprotnom pali na bajke(teme) tipa "Srbija ce biti Luksemburg, mala ali bogata" itd.

A ti bas u sve moras da verujes... c c c

Kapitalizam batice :D ovde mozes da radis za drugoga ili za sebe, pa yebiga, ja mogu i da spavam do 3pm pa da idem na posao ili da preskocim ako mi se ne radi ;) Vidi mod IP ;) mislim stvarno, pa nismo toliki bednici da zivimo u jednoj drzavi a hvalimo drugu i pricamo bajke ;) :P lol

nemo' se nervirash, Andjin San...
Samo komentarishem nechije neosnovane redove...nije vazhno kome je to upuceno...nego shta je NAPISANO...
i ti mozhesh "svom kancelaru" da uputish "letter from Toronto", a ja ga nadjem na site-u OBRAZA, pa ga copy/paste-ujem na Krsti...
imash "mlogo uticajnih" u EU, u USA, u Srbiji...kojima nije mesto da slobodno shetaju ulicama svojih drzhava...nego im je mesto u odredjenim ustanovama...

Samo,
nemo' se mlogo sekirash...:lol:

Оригинал на немачком:
Willy Wimmer, Mitglied des Bundestages, Vorsitzender des CDU-Bezirksverbandes Niederrhein,Vizepräsident der Parlamentarischen Versammlung der OSZE

Herrn Gerhard Schröder, MdB, Bundeskanzler der Bundesrepublik Deutschland, Bundeskanzleramt, Schloßplatz 1, 10178 Berlin

Berlin, den 02.05.00

Sehr geehrter Herr Bundeskanzler,

am vergangenen Wochenende hatte ich in der slowakischen Hauptstadt Brastislava Gelegenheit, an einer gemeinsam vom US-Außenministerium und American Enterprise Institut (außenpolitisches Institut der republikanischen Partei) veranstalteten Konferenz mit den Schwerpunktthemen Balkan und NATO-Erweiterung teilzunehmen.

Die Veranstaltung war sehr hochrangig besetzt, was sich schon aus der Anwesenheit zahlreicher Ministerpräsidenten sowie Außen- und Verteidigungsminister aus der Region ergab. ....

1. Von Seiten der Veranstalter (US-Außenministerium und American Enterprise Institute) wurde verlangt, im Kreise der Alliierten eine möglichst baldige völkerrechtliche Anerkennung eines unabhängigen Staates Kosovo vorzunehmen.

2. Von den Veranstaltern wurde erklärt, daß die Bundesrepublik Jugoslawien außerhalb jeder Rechtsordnung, vor allem der Schlußakte von Helsinki, stehe.

3. Die europäische Rechtsordnung sei für die Umsetzung von NATO-Überlegungen hinderlich. Dafür sei die amerikanische Rechtsordnung auch bei der Anwendung in Europa geeigneter.

4. Der Krieg gegen die Bundesrepublik Jugoslawien sei geführt worden, um eine Fehlentscheidung von General Eisenhower aus dem 2. Weltkrieg zu revidieren. Eine Stationierung von US Soldaten habe aus strategischen Gründen dort nachgeholt werden müssen.

5. Die europäischen Verbündeten hätten beim Krieg gegen Jugoslawien deshalb mitgemacht, um de facto das Dilemma überwinden zu können, das sich aus dem im April 1999 verabschiedeten <Neuen Strategischen Konzept der Allianz und der Neigung der Europäer zu einem vorherigen Mandat der UN oder OSZE ergeben habe.

6. Unbeschadet der anschließenden legalistischen Interpretation der Europäer, nach der es sich bei dem erweiterten Aufgabenfeld der NATO über das Vertragsgebiet hinaus bei dem Krieg gegen Jugoslawien um einen Ausnahmefall gehandelt habe, sei es selbstverständlich ein Präzedenzfall, auf den sich jeder jederzeit berufen könne und auch werde.

7. Es gelte, bei der jetzt anstehenden NATO-Erweiterung die räumliche Situation zwischen der Ostsee und Anatolien so wiederherzustellen, wie es in der Hochzeit der römischen Ausdehnung gewesen sei.

8. Dazu müsse Polen nach Norden und Süden mit demokratischen Staaten als Nachbarn umgeben werden, Rumänien und Bulgarien die Landesverbindung zur Türkei sicherstellen, Serbien (wohl zwecks Sicherstellung einer US-Militärpräsenz) auf Dauer aus der europäischen Entwicklung ausgeklammert werden.

9. Nördlich von Polen gelte es, die vollständige Kontrolle über den Zugang aus St. Petersburg zur Ostsee zu erhalten.

10. In jedem Prozeß sei dem Selbstbestimmungsrecht der Vorrang vor allen anderen Bestimmungen oder Regeln des Völkerrechts zu geben.

11. Die Feststellung stieß nicht auf Widerspruch, nach der die NATO bei dem Angriff gegen die Bundesrepublik Jugoslawien gegen jede internationale Regel und vor allem einschlägige Bestimmungen des Völkerrechts verstoßen habe.

Die amerikanische Seite scheint im globalen Kontext und zur Durchsetzung ihrer Ziele bewußt und gewollt die als Ergebnis von zwei Kriegen im letzten Jahrhundert entwickelte internationale Rechtsordnung aushebeln zu wollen. Macht soll Recht vorgehen. Wo internationales Recht im Wege steht, wird es beseitigt. Als eine ähnliche Entwicklung den Völkerbund traf, war der 2. Weltkrieg nicht mehr fern. Ein Denken, das die eigenen Interessen so absolut sieht, kann nur totalitär genannt werden.

Mit freundlichen Grüßen

Willy Wimmer

И исто то писмо са коментарима Рајнера Рупа:

http://www.uni-kassel.de/fb5/frieden/themen/NATO-Krieg/wimmer-rupp.html

Прави образовац:
http://www.willy-wimmer.de/

Ajd' sad po josh jedan "verodostojan" text iz Kurira, Pravde, Balkana, pa i sa tvog site-a...pa da slika bude potpuna...A da, zaboravih Zonu Sumraka i Seretice...

Pa šta pokušavaš da kažeš ? Da ovo nije istina ? Da NATO dolazi na balkan radi mira ? Da Toni Bler nije isporučivao ružje albancima ? To hoćeš da kažeš ?

Ajde molim te ćuti....kad nemaš šta pametno da kažeš....

Јел' су се циљеви Америке променили у односу на раније и њен однос преме Србији?
Мислим, какав је то аргумент сад је 2008?

По мом скромном мишљењу...ваљда је требало до 2008-е да СВЕ позаборављамо...ништа паметније ми не пада на ум.:)

Jes' ti neki opasan???
a pri tom uzgubljen u vremenu i prostoru...
ovo je 2008. godina

Kakve to veze ima ? Ako je ovo 2008 godina, to ne znači da je sve dozvoljeno i da moze da radi ko sta hoce. Oni prave taktičke planove, stvaraju poligon za rasturanje Rusije, kako ne shvataš ?

Ako ne veruješ i misliš da sve izmišljam, pogledaj ovaj dokumentarni Ruski film, gde na kraju tog filma postoji video dokaz da je TONI BLER isporučivao oružje Albancima:

Ovde postoji na kraju filma jasan video dokaz gde je Toni Bler isporučivao oružje za OVK!

1 DEO: https://www.youtube.com/watch?v=lMs8I...eature=related

2 DEO: https://www.youtube.com/watch?v=TVTQj...eature=related

Kakve to veze ima ? Ako je ovo 2008 godina, to ne znači da je sve dozvoljeno i da moze da radi ko sta hoce. Oni prave taktičke planove, stvaraju poligon za rasturanje Rusije, kako ne shvataš ?

Ako ne veruješ i misliš da sve izmišljam, pogledaj ovaj dokumentarni Ruski film, gde na kraju tog filma postoji video dokaz da je TONI BLER isporučivao oružje Albancima:

Ovde postoji na kraju filma jasan video dokaz gde je Toni Bler isporučivao oružje za OVK!
1 DEO: https://www.youtube.com/watch?v=lMs8I...eature=related

2 DEO: https://www.youtube.com/watch?v=TVTQj...eature=related

Зашто ли нисам изненађена..?:|

Back