gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Pa ono........cokolada.....afrodizijak........tvoja preterana aludiranja......i tako to.......
smrc stidim se preterala sam..idem da se stidim i spavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono........cokolada.....afrodizijak........tvoja preterana aludiranja......i tako to.......
Sta...usi su ti vece
![]()
glupachice,ovo je za prijavu a ne ono za mene.ja to nechu da uradim,nek mu sluzhi za chast![]()
smrc stidim se preterala sam..idem da se stidim i spavam
glupachice,ovo je za prijavu a ne ono za mene.ja to nechu da uradim,nek mu sluzhi za chast![]()
e onda to nista ne valja ako se ti pozivash na pravo......a gde je ljubav
Nisam ni ja tebe prijavila, nisi ti vredan truda, vidish on ima chast i ima na shta da mu sluzhi, ti nemash nishta jad i beda![]()
ne svidja mi se ovo shto si rekla,iapak si zhensko i budi takva.omalovazhavati nekoga nije vrlina,nasuprot to je slabost.ja te kao forumasa i to zensko,mnogu postujem i nije fer da vredjas.ljudi smo.ja bar tako mislim,a ti![]()
Dobro nisam ti ja ona,a i ona ti nije moderator,sta si bre zaplakao.![]()
Mi jesmo ti nisi.
ti mozes samo u tvoje ime to da kazes,jer na ovom forumu ima dosta njih koji nisu taki kao sto si ti.
laku noc.
zasto da placem?
tvoji postovi su vrlo uvredljivi.kazi mi gde sam i kad sam nekoga vredjao.
na ovom forumu sam usao svojom voljom samo da se ispricamo i argumentima dokazati ono u cemu se radi ili prica i nista drugo.
zasto da placem?
tvoji postovi su vrlo uvredljivi.kazi mi gde sam i kad sam nekoga vredjao.
na ovom forumu sam usao svojom voljom samo da se ispricamo i argumentima dokazati ono u cemu se radi ili prica i nista drugo.
ne svidja mi se ovo shto si rekla,iapak si zhensko i budi takva.omalovazhavati nekoga nije vrlina,nasuprot to je slabost.ja te kao forumasa i to zensko,mnogu postujem i nije fer da vredjas.ljudi smo.ja bar tako mislim,a ti![]()
Верујем да се шалиш, јер верујем да ниси глуп.
rece duga devetka...Kada bi se josh velichina choveka merila santimetrimaja,malidodji,vidi pa idi.
Nisi ti mozhda nizak ali si duhom patuljak, na to je ona mislila![]()
dodji,vidi pa iskusi
![]()
e pa super...oces sad ici malo da obavljash bracne duznosti jer si na ovoj temi rekao sve pa da se ne ponavljash