Evo konacno se zna zasto je mika u zatvoru!!

Vrlo verovatno.

Lici na americki scenario. Moguce da je engl. Tajna sluzba udarila na njega.

Sergej Trifunovic mi je slao video poruke na instagramu nakon neceg sto sam rekao pre deset godina. Rekao sam nakon srpskog filma da ce biti nagradjen od okupatora foteljom predsednika. On je u deset godina napredovao od najveceg gotivca do negativnog lika.

Srpska kinematografija je okupirana a okupator nam izbacuje "remek dela" srpski film je pobrao nagrade u svetu, nznm da li je i juzni vetar nagradjen...

Sad treba gledati karijeru ove koja je optuzila Miku za silovanje da li ce sistem od nje napraviti filmsku ikonu, estradnu ikonu, instagram zvezdu.

Izvor je navodno njegov cimer iz celije u pritvoru, a negde sam procitao da su ga smestili samog iz nekih razloga.
Ko sad laze?
Mika ili ovih dvadesetak devojaka,

Moguce da je njih dvadeset MI5 vodio u neki kamp na pripreme gde su ih instruisali ili potkupili.
Onu devojcu od 10 godina sto je navodno samo lizao , mozda je CIA kupila cokoladom , da laze i optuzi Miku koji cuva pravu Srpsku istoriju.

Polako... jos ima vremena i da se situacija okrene naopacke. Rusili su jednog tupaka, dzeksona tajsona na istu foru pedofilija i silovanje. Dok, ko zaigra za sistem ima moze se ponadati zivotu ikone i zvezde sa ekrana
2021_01_29_21_05_55.jpg

Super, patriota koji u slobodno vreme pipka curice bez njihove dozvole.
Odlucujuci plus...:ok: To menja sve!
Usput receno, hvala na precizno pruzenoj mapi izgradnje debilantske teorije zavere, po obicaju naravno.
Spajamo tacke u jednu celinu...jednu po jednu...al hajd ipak da ih preskacemo da dobijemo neku zeljenu sliku.:)
A ona tek lici na blagi haos.:cool: Ovako:
3000.jpg
d730361d54733f9d93bfb4819fc19e2a.jpg
Mr%20Bean%20The%20Movie%201997_3.jpg

Super, patriota koji u slobodno vreme pipka curice bez njihove dozvole.
Odlucujuci plus...:ok: To menja sve!
Usput receno, hvala na precizno pruzenoj mapi izgradnje debilantske teorije zavere, po obicaju naravno.
Spajamo tacke u jednu celinu...jednu po jednu...al hajd ipak da ih preskacemo da dobijemo neku zeljenu sliku.:)
A ona tek lici na blagi haos.:cool: Ovako:
3000.jpg
d730361d54733f9d93bfb4819fc19e2a.jpg
Mr%20Bean%20The%20Movie%201997_3.jpg
Bilo bi korisno da imamo podatak cega je vise, silovanja ili laznih optuzbi za silovanje.

Silovanje nije ok ali nisu ni onakvi komentari jer se jos ne zna da li je doslo do prvog silovanja, polusilovanja ili se radi o izmisljenim navodima. Malo je cudno da gruvaju neverovatno agresivni komentari, kao po necijoj direktivi, a tek je pocelo da se istrazuje sta se tu desavalo.

Bilo bi korisno da imamo podatak cega je vise, silovanja ili laznih optuzbi za silovanje.

Silovanje nije ok ali nisu ni onakvi komentari jer se jos ne zna da li je doslo do prvog silovanja, polusilovanja ili se radi o izmisljenim navodima. Malo je cudno da gruvaju neverovatno agresivni komentari, kao po necijoj direktivi, a tek je pocelo da se istrazuje sta se tu desavalo.
Odgovoricu tebi ali se obracam svima koji seruckaju o laznoj prijavi i laznom silovanju.

Cak i da je dobrovoljno pristala na seks,ona je bila MALOLETNA, on je njoj bio ucitelj-autoritet koji je to zloupotrebio i racuna se kao SILOVANJE! Bez izuzetaka.

Teoretičari zavere iz dana u dan dokazuju kakav su ološ, crnog đavola bi branili samo da bi terali kontru. Đubrad poput Mike rade ono na šta su i sami spremni, zato im uvek nađu opravdanja.

Ne može normalan čovek da poveruje da je CIA upregla resurse da bi sklonila potpuno nebitnog učitelja glume sa Balkana, pa još baš preko žene koja živi i radi u Rusiji, potrebna je dijagnoza za to.

Poslednja izmena:
Odgovoricu tebi ali se obracam svima koji seruckaju o laznoj prijavi i laznom silovanju.

Cak i da je dobrovoljno pristala na seks,ona je bila MALOLETNA, on je njoj bio ucitelj-autoritet koji je to zloupotrebio i racuna se kao SILOVANJE! Bez izuzetaka.
Ti si vec zakljucio da je on nju zloupotrebio svojim autoritetom iako istraga tek treba da utvrdi da li je seksa uopste i bilo.

Izvor je navodno njegov cimer iz celije u pritvoru, a negde sam procitao da su ga smestili samog iz nekih razloga.
Ko sad laze?
Mika ili ovih dvadesetak devojaka,

Moguce da je njih dvadeset MI5 vodio u neki kamp na pripreme gde su ih instruisali ili potkupili.
Onu devojcu od 10 godina sto je navodno samo lizao , mozda je CIA kupila cokoladom , da laze i optuzi Miku koji cuva pravu Srpsku istoriju.
A taj izvor je u medjuvremenu napustio pritvor i Mika mu je to ispricao tako brzo?
Ja sam ogledao video 3 puta i ne spominje se CIA ni jednom, kako vi uspete od videa koji traje 40 sekundi da izmislite nesto pa to je neverovatno.

Back