Evo kako Kina politicki stiti svoju ekonomiju

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.793
Evo kako Kina politickim sredstvima stiti svoju ekonomiju a nasa vlast je na strani stranaca pa tako kinezi iz rudnika u boru iznose stotine tona zlata iz Srbije za bagatelu, onda Rio Tinto ce prekopati uzduz i popreko Srbiju i izneti iz Drzave hiljade i hiljade milijardi dolara profita a nama ce ostaviti prekopanu i izrovanu i zatrovanu Srbiju i zemljiste i vodu i unistice sav vodeni zivi svet u Dunavu. Mi uvozimo voce i povrce koje se kod nas proizvodi i tako unistavamo domacu proizvodnju i ekonomiju. Evo pogledajte da nije tacno da se ne moze zaustaviti najezda stranih ekonomskih tirana: https://rs.n1info.com/biznis/pogaca...XtAvRPC2Z-BW3q1qQCJWLqjihZ3g6XT7pi_EsmZ0iF8Ms

Evo kako Kina politickim sredstvima stiti svoju ekonomiju a nasa vlast je na strani stranaca pa tako kinezi iz rudnika u boru iznose stotine tona zlata iz Srbije za bagatelu, onda Rio Tinto ce prekopati uzduz i popreko Srbiju i izneti iz Drzave hiljade i hiljade milijardi dolara profita a nama ce ostaviti prekopanu i izrovanu i zatrovanu Srbiju i zemljiste i vodu i unistice sav vodeni zivi svet u Dunavu. Mi uvozimo voce i povrce koje se kod nas proizvodi i tako unistavamo domacu proizvodnju i ekonomiju. Evo pogledajte da nije tacno da se ne moze zaustaviti najezda stranih ekonomskih tirana: https://rs.n1info.com/biznis/pogaca...XtAvRPC2Z-BW3q1qQCJWLqjihZ3g6XT7pi_EsmZ0iF8Ms

Pogacar lupeta.
Ova uredba se odnosi na sve. Zapravo ce budzet Kine biti zakinut jer je vec gomila skola zatvorena- u samoj Kini.

Znaci masa samih Kineza u KINI ostaje bez posla, budzet ostaje bez poreza........

ali objasni ti to N1 i Pogacharu.....
Ali i Brnabićki koja je ga je inicijalno promovisala kao beskompromisnog borca za prava radnika na intenetu što se pokazalo netačnim. Kao i usotalom sve što sa njom ima veze.

Koliko vidim sad je postao zaštitnik rudnog blaga Srbije na CNN1.

Zanimljive su to transformacije.

Evo kako Kina politickim sredstvima stiti svoju ekonomiju a nasa vlast je na strani stranaca pa tako kinezi iz rudnika u boru iznose stotine tona zlata iz Srbije za bagatelu, onda Rio Tinto ce prekopati uzduz i popreko Srbiju i izneti iz Drzave hiljade i hiljade milijardi dolara profita a nama ce ostaviti prekopanu i izrovanu i zatrovanu Srbiju i zemljiste i vodu i unistice sav vodeni zivi svet u Dunavu. Mi uvozimo voce i povrce koje se kod nas proizvodi i tako unistavamo domacu proizvodnju i ekonomiju. Evo pogledajte da nije tacno da se ne moze zaustaviti najezda stranih ekonomskih tiran

Ovo je standardni primer kako mali Perica vidi ekonomiju.

U Aziji mnoge zemlje shvataju da moraju da se brane i brane se...
Kina pusti pa naplati posle....takva im trgovacka logika, i ovako pojedinacno i globalno kineski...

Srbi ne zele takve stvari, oni vole da se osete da su dobri domacini , a protiv domacih bi priklali odmah grkljane....takvi su...

Verujem da Kina procenjuje da je sazrelo vreme da im se strani predavaci dosele ili legalno uvedu kao resurs i onda to ovako rade...
Posle 6 meseci ce sve to leci , jer nisu ch ali nisu ni Srbija..
Vec imaju centre za reagovanje na ulaz i pritiske iz inostranstva....tako da mogu da u tim mehurovima kontrolisu mnogo bolje stvari.

Ta mesta su privlacna strancima, eu ili usa , a onda nema nekih problema to sve lakse kontrolisati.

Da ali šta ako ja hoću uvozno

"Pa šta znam, ne pitaš se ti o sebi nego ja," zavapi poštovalac KGB-a.
Može naravno ali neki proizvodi će imati veću carinu a neki ne. I svakako se ne pitaš ti već ministarstva koja procenju cene strane robe u skladu sa razvojnom politikom zemlje ili bi tako trebalo da bude , tako je svuda u svetu.

Back