Evo jedno pitanje za žene, nešto me zanima pa pomozite :)

Msm,mani se ti njene tajanstvenosti...Često se iza toga krije velika nesigurnost,ređe pokvarenost!
Treba verovati u ljude i imati lep stav.Iz iskustva znam,a tako se i ponašam-i u najgorem razbojniku lepim probudiš prijatelja
i stekneš najvernijeg druga.
Imam par drugara-jedan je robijaš,jedan kloša,a jedan najgori ološ od tajkuna (gori od one dvojice,keve mi...:()...I sve sam
tako stekao-pružio im ruku,pomogao im kad su svi digli ruke od njih...

daj nek ti odrzi kurs kuckanja
posle tacke ide razmak
i osecaj za enter da ti ugradi

a sto se tih kulturnih sto ne psuju i ispravljaju druge tice mislim sve najgore
ta se iza zavese hefta vise no sve mi ovde po forumu zajedno :lol:

Sjajna si!
Da znas da sam i ja pomislila isto kao i ti, dok ju je korisnik u problemu opisivao.
Znam ja te "prelijepe" devojke vrlo dobro.
Jedna mi bila koleginica. Umalo krvoprolice na poslu da napravi, svojom pameti i lepotom.
Zavadila i musko i zensko, jbt... kad se setim sta je radila, muka mi.
A ti korisnice pokusaj kod nje kad te vec gotivi, sta te kosta, okreni obrni kajaces se sto nisi pokusao.
Mozda ti se i posreci pa se nadjete u lepoj prici.
Ali. Moras da pazis kako se izrazavas, maniri i tako to.

Jeste i meni neobično to čuvanje privatnosti ako se vrši selektivno. Imam drugaricu koja dosta po opisu liči na ovu iz uvodnog posta, lepa, atraktivna, zanimljiva muškarcima, pametna. Objavljuje mnogo toga na fejsu, ali nikad nije okačila fotografiju sa dečkom, niti mogu da zamislim da to učini.
Uredno sa izlazaka, putovanja, sa drugaricama, ali verujem da će fotografiju dečka postaviti kad se bude udala. Možda ni tad. Svakako ukazuje na neku rezervu sa kojom ulazi u veze.

Poslednja izmena:
Hahaha, ma nema frke za to, ne zanima me kako ju zavest, to ja znam :), i nema tu problema, nego reko da pitam žene pošto ju znam kakva je, šta je to u njoj što ju tjera da skriva svoj život od drugih i da neće da se vezuje.Toliko momaka pa mora jedan vadlja odgovarat dosad, možda reko uopšte taj tip cura nema potrebu za vezom ko zna.To me zanimalo, da mi žene kažu kakve se misli u ženskom mozgu kriju što dovode do takog ponašanja, šta takvi tipovi zapravo hoće, pa ako se upustim u vezu da mogu odprilike znat šta se može očekivat.

možda ona otpakuje, proba pa baci:lol:
ne sviđa joj se ukus...
to ja radim sa mančmelou svaki put

Ccc, niko da pomogne momku, samo ga demorališete.
Evo, lično tipujem na neki bag u ranim iskustvima. Prve veze su joj bile zapetljane, uz neka skrivanja, cimanja i sad joj je to poželjan obrazac. Znači ništa ono fino nam je, zajedno smo, šetamo, gledamo filmove, čitamo knjige, idemo na more, obilazimo evropske prestonice...

Samo nedorečen odnos, zapetljan i nepredvidiv, mudre i očigledno gramatički pravilne rečenice, bez pokazivanja slabosti i manjkavosti.... Na to bih išla... da mi je baš mnogo stalo. A onda može i neko putovanje, film i ostalo... Ali ništa nasumično pa da deluješ plitko i površno. Sve mora da nosi priču.
Ako to ne uspe, onda ne znam stvarno. :lol:

Poslednja izmena:
Jeste i meni neobično to čuvanje privatnosti ako se vrši selektivno. Imam drugaricu koja dosta po opisu liči na ovu iz uvodnog posta, lepa, atraktivna, zanimljiva muškarcima, pametna. Objavljuje mnogo toga na fejsu, ali nikad nije okačila fotografiju sa dečkom, niti mogu da zamislim da to učini.
Uredno sa izlazaka, putovanja, sa drugaricama, ali verujem da će fotografiju dečka postaviti kad se bude udala. Možda ni tad. Svakako ukazuje na neku rezervu sa kojom ulazi u veze.

:klap: :klap: :klap:

@tema

zapetljana situacija
ali je ocigledno s "cim" imas posla :lol:

po tome sto je imala samo kres-seme, a nidje duze veze, ocigledno da nije tolko prefinjena ko sto izgleda. Jel da jeste ne bi se upustala u povrsne odnose.
Prefinjenost je nesto sto se stice iskustvom i spoznajom zar ne!?

njeni su je naterali na prefinjenost, znaci da tu mos ocekivati potisnuta osecanja, razno razne fantazije, sto seksualne sto druge. Malo "zdrave" zenske psihopatije? :cool: :lol:

...ako si uporan postoji ozbiljna mogucnost za ljubavnu vezu, ako vam se zvezde naklone :lol:

Ccc, niko da pomogne momku, samo ga demorališete.
Evo, lično tipujem na neki bag u ranim iskustvima. Prve veze su joj bile zapetljane, uz neka skrivanja, cimanja i sad joj je to poželjan obrazac. Znači ništa ono fino nam je, zajedno smo, šetamo, gledamo filmove, čitamo knjige, idemo na more, obilazimo evropske prestonice...

Samo nedorečen odnos, zapetljan i nepredvidiv, mudre i očigledno gramatički pravilne rečenice, bez pokazivanja slabosti i manjkavosti.... Na to bih išla... da mi je baš mnogo stalo. A onda može i neko putovanje, film i ostalo... Ali ništa nasumično pa da deluješ plitko i površno. Sve mora da nosi priču.
Ako to ne uspe, onda ne znam stvarno. :lol:

ovaj tip ribe takvim giricama cacka zube,ceka opet istu ajkulu da je preyebe

Back