EVANESCENCE

• Začetnik teme Začetnik teme AMY-LEE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kurt Cobain:
ma kakav bre linkin park, shta ti lphoklica (ne razumem nick) hocjesh da kazhesh, da lp nisu pozeri.
e shto ja uopshte uchestvujem u ovakvoj vrsti konverzacije... c.c.c
Samo polako.... Kurt... heh.
Tekst koji sam pisala o Evanescence je pomalo ironičan (pročitaj ponovo ako te ne mrzi).

Ne vidim otkud tebi ta ideja da ja ne mislim da su LP fanovi pozeri?
Mislim da često jesu. Međutim, kako ovde niko ne može da jasno definiše to "pozeri", cela stvar pada u vodu.

I tačno je da je Linkin Park komrcijalna muzika (vrlo važno...).Komercijalno znači prodavano.
Znaj da sam isto ovo govorila dok sam ih slušala. Sada ih ne slušam...tek ponekad.
I još uvek ne mislim da to loš bend, samo sam ih jedno vreme dosta slušala i vremenom je došlo do zasićenja.

Majesty Of The Nightsky potpuno se slažem.

Mislim fora sa pozerisanjem je otisla predaleko.
Pozer si ako nosis crno, pozer si ako to ne radis, a slusas metal.
Pozer si ako slusas bend koji slusa puno ljudi, a pozer si ako slusas uderground i ne zelis nikom da ga das....

Odlucite se vise...

Mislim da su sve to malo nezrele fore...

Jesam pozer, jer volim da ljudi vide kako izgledam, odnosno da se nametnem, jer se osecam sjajno i prirodno u "toj mojoj odeci i mojim tamnim bojama".....

Uostalom, sta je sa Evanescence, nema ih nesto, a cula sam (jos odavnoooo) da je onaj Ben ispao iz benda jer ga je Amy nervirala.... Krajnje je vreme da izbace novi album....

Dark Of The Matinee:
...aha,a sta onda ovo treba da znaci:

???

AHA...ZNACI TAKO? PA KAD SI SE VEC POTRUDIO/LA DA NADJES MOJE RANIJE PORUKE,MOGAO SI I DA PROVERIS DATUM KADA SU PISANE, PA DA VIDIMO DA LI IMAS STA DA MI ZAMERIS???!!! KAO STO SAM VEC REKLA HOKLICI, "OBRAZOVANI MUZICARI",KAKO IH JE ONA NAZVALA, LP PREVAZIDJU ZA NEDELJU DANA I KRENU DALJE NA NESTO TEZE I JACE... JA NE PORICEM DA SAM SLUSALA LP,U POCETKU. PA KO UOPSTE I MOZE DA IH TAKO ISPLJUJE OSIM EX FANOVA I POZNAVAOCA?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ISTO VAZI I ZA LUCKY GIRL,KOJA JE POZNATIJA KAO "BRITNIN DRVENI ADVOKAT"...
I ZATO LUCKY ISKULIRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH VICIIIIIIIITEEEEEEEE SLOBODNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Aaaaaa majko mila, sta imate protiv Britni i Tome Zdravkovica, i Amy i svega bre? I protiv njihovih drvenih advokata? :)
Ko da je bitno, neka slusa ko sta hoce, taj izraz 'pozer' je tako glup, izmislili su ga ljudi koji prosto zele da se izdignu, slusajte sta volite, ali sta vam stvarno prija, jer tesko koja budala pravi muziku da bi se ljudi svadjali oko nje.
Zato postoje Toma Zdravkovic, Britni, LP, RHCP, Morbid Angel, Gunsi, Cult, Rolingstonsi, itd. da bi ljudi mogli da nadju sta im najvise odgovara, amaaaaaaan..........
Koliko glup moras biti da se nerviras oko necega sto ti se ne dopada? Sa cim ne zelis da imas veze? Mnogo, izgleda.

asteria2:
AHA...ZNACI TAKO? PA KAD SI SE VEC POTRUDIO/LA DA NADJES MOJE RANIJE PORUKE,MOGAO SI I DA PROVERIS DATUM KADA SU PISANE, PA DA VIDIMO DA LI IMAS STA DA MI ZAMERIS???!!! KAO STO SAM VEC REKLA HOKLICI, "OBRAZOVANI MUZICARI",KAKO IH JE ONA NAZVALA, LP PREVAZIDJU ZA NEDELJU DANA I KRENU DALJE NA NESTO TEZE I JACE... JA NE PORICEM DA SAM SLUSALA LP,U POCETKU. PA KO UOPSTE I MOZE DA IH TAKO ISPLJUJE OSIM EX FANOVA I POZNAVAOCA?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ISTO VAZI I ZA LUCKY GIRL,KOJA JE POZNATIJA KAO "BRITNIN DRVENI ADVOKAT"...
I ZATO LUCKY ISKULIRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nisam niciji drveni advokat,ali ako me unajmi ona i ako me bude dobro placala mogu i to da radim...vidis dobro si me podsetila...
a i ti sa tim velikim slovima,imam osecaj da da si mogla da bi nas sve poubijala...ovim putem ti se''izvinjavam''sto sam izvredjala tvoju tako muzicki obrazovanu licnost..ako mi oprostis mozda cu lakse da spavam!!!!

Cantabile:

Aaaaaa majko mila, sta imate protiv Britni i Tome Zdravkovica, i Amy i svega bre? I protiv njihovih drvenih advokata? :)
Ko da je bitno, neka slusa ko sta hoce, taj izraz 'pozer' je tako glup, izmislili su ga ljudi koji prosto zele da se izdignu, slusajte sta volite, ali sta vam stvarno prija, jer tesko koja budala pravi muziku da bi se ljudi svadjali oko nje.
Zato postoje Toma Zdravkovic, Britni, LP, RHCP, Morbid Angel, Gunsi, Cult, Rolingstonsi, itd. da bi ljudi mogli da nadju sta im najvise odgovara, amaaaaaaan..........
Koliko glup moras biti da se nerviras oko necega sto ti se ne dopada? Sa cim ne zelis da imas veze? Mnogo, izgleda.

pametno receno.... ;)

Lucky girl:
ja nisam niciji drveni advokat,ali ako me unajmi ona i ako me bude dobro placala mogu i to da radim...vidis dobro si me podsetila...
a i ti sa tim velikim slovima,imam osecaj da da si mogla da bi nas sve poubijala...ovim putem ti se''izvinjavam''sto sam izvredjala tvoju tako muzicki obrazovanu licnost..ako mi oprostis mozda cu lakse da spavam!!!!

evo,da ne bi ispalo da sam ja neki terorista,pisacu malim slovima...uostalom ti si mene prva isprozivala,a ne ja tebe...i jos nesto: tako isfoliranoj osobi kao sto si ti ne stoji da bude sarkasticna...nadam se da ces sada moci lakse da spavas(zar krvopije uopste i spavaju?!)

Cantabile:

strava,jos jedan drveni advokat......sada i drveni advokati imaju svoje drvene advokate...
a zasto se onda ti mesas u ono sto nema veze s tobom i sto te se ne tice?ako ti se ne dopadaju nase "diskusije" onda nisi na pravom mestu...

asteria2:
evo,da ne bi ispalo da sam ja neki terorista,pisacu malim slovima...uostalom ti si mene prva isprozivala,a ne ja tebe...i jos nesto: tako isfoliranoj osobi kao sto si ti ne stoji da bude sarkasticna...nadam se da ces sada moci lakse da spavas(zar krvopije uopste i spavaju?!)

kao prvo da bi znala da sam ja isfolirana,morala bi prvo da me upoznas ili da me makar malo poznajes...ali dobro,nisam mogla od tebe vise ni da ocekujem..
kao drugo,ne zelim da se svadjam sa tobom,iako bih ti sad svasta rekla...
a to da mi kazes da sam krvopija,mogla si makar ako vec zelis da VREDJAS da smislis originalniji izraz...ali dobro....pisi uostalom sta hoces,samo mislim da ako zelis iole pametnija da ispadnes,ili kako vec,da ne moras da vredjas....

Asteria, nemo` se nerviras nista licno :)
Nisam rekla da mi se ne svidjaju diskusije, samo mislim da se glupo ponasate..
Ali dobro, nije kao da je ovo forum i da svi mogu da pisu svoja misljenja itd... Silly me!

Volim evanescence ali nikako ne kapiram kako nekom moze da se najvise svidja my immortal? Pa jel neko od vas preslusao tekst refrema te pesme. Dosta plitko.
Njihova lepa balada je forgive me na primer

Back