EVANESCENCE

• Začetnik teme Začetnik teme AMY-LEE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne slusam Evensense. Nikada i nisam! I TI TO DOBRO ZNAS BUFLO!!
Ma Evensence misli da je pankerka i kao da svira bubnjeve a ustvari svira elektricnu flautu. I ne ume da peva. I nacionalista je. I neliki fan satane. I pod tusem peva pesme od Mire Shkoric. I ne voli da jede nista sto je zeleno.

Ocean_state:
Ne slusam Evensense. Nikada i nisam! I TI TO DOBRO ZNAS BUFLO!!
Ma Evensence misli da je pankerka i kao da svira bubnjeve a ustvari svira elektricnu flautu. I ne ume da peva. I nacionalista je. I neliki fan satane. I pod tusem peva pesme od Mire Shkoric. I ne voli da jede nista sto je zeleno.

Šta kopiraš Lizu... svegati...

Spot moze da prodje. I pevacica se malo prolepsala. Ali ljudi stalno sviraju jednu te istu pesmu. Mislim kako im vise ne dosadi. Ko ne zaspi dok slusha njihov album svaka mu cast. Boooooring.

Nakon slušanja pesme Liquid Blue, mislila sam da to nije njihova pesma. Ako su Evanescence ikada imali neke veze sa metalom, onda je posle ove pesme definitno više nemaju. Mada sam upravo zahvaljujući Liquid Blue prebacila Evanescence iz "lil crapy but i like it" u njihov sopstveni folder. Sviđa mi se...

You
Every beat of my heart, every day of my life
(You)
Every thought on my mind
Every second, every moment (x 12)

Evanescence nisu gothic, nikada nisu bili, niti ce ikada biti. To je bre alternativni rok (pa mozda cak i altern metal), ali gothic - nemaju oni nikakve veze sa tim.

Sto se tice njihovog novog singla (call me when you're sober) - Amy leti u crvenoj haljini? Zasto me to podseca na Running Up That Hill (WT)?

Back