EVANESCENCE

JESTE LI VI NORMALNI?! Ko jos moze da slusa te MTV pozercine? Predjite na malo bolju muziku pod hitno!!! :evil: :evil: :evil:
Marsh, bre, shta je bio Curt Cobein, narkomanchina nevidjena! Amy zakon!!!

Toplo preporuchujem "Missing". Fallen i The Open Door su extra. Ni Anywhere But Home nije losh.
Najbolji su!!!

Spotovi su im super,meni se dopadaju jer su originalni i litijum je super ali morate priznati da je i call me when youre sober zaista kvalitetan i odlican,lepo zamisljen jer je u njihov tripu,meni se licno najvise svidja spot my immortal-pa nije valjda da nista primetili naseg ficka u njemu !!! Salim se zaista su najbolji bend rok-gotik ili sta god..Pozdrav za sve fanove

Nema vishe shta da se kazhe...

Veliki pozz za sve fanove Evanescence! ja ih slusam dve tri godine , omiljeni su mi bend , imam sve od njih i svaku pesmu znam napamet.Pre sam bila jos zaludjenija njima a sada sam pocela da slusam jos neke stvari ali oni su i dalje oostali na prvo mesto( i ostace zauvek). Nemam omiljene pesme i ne bih da ih izdvajam ali Fallen je po meni savrsenstvo od albuma,prosto nema ni jednu manu sve je savrseno,Amy je najlepsi vokal na planeti (za mene)... dobre su im starije peme Missing, Evan In Death,Forever Gone Forever You,Lies.. a i novi album( Your Star, Cloud Nine..) ma sta nabrajam...sve su dobre. zna li neko ima li sanse da dodju kod nas? kako bi to bilo lepo...
Ma nema shanse, zbog nas shachice pravih fanova! Nisu oni ludi, vide da ljakse slushaju samo "Bring Me To Life" i prichaju nam kako su ostale pesme sranje! Ja lichno mislim da je "Everybody's Fool" mnogo bolja od gore pomenute. Ali, stvarno bi bilo lepo da dodju...

Poslednja izmena od moderatora:
kada mi neko kaze "obozavam evanescence a omiljena mi je pjesma bring me to life"
ili "obozavam mansona i omiljena mi je pjesma tainted love"

prosto se zapitam koliko je pjesama doticne grupe uopste cuo? :lol:
bmtl nije losa, ali da se toliko kuje u zvijezde....

kada mi neko kaze "obozavam evanescence a omiljena mi je pjesma bring me to life"
ili "obozavam mansona i omiljena mi je pjesma tainted love"

prosto se zapitam koliko je pjesama doticne grupe uopste cuo? :lol:
bmtl nije losa, ali da se toliko kuje u zvijezde....

Ma to su ljudi koji su culi samo jednu pesmu(koja je u vecini slucajeva najpoznatija) i onda tako izvaljuju te gluposti,cisto da kazu nesto...Ja volim da slusam Evanescence,imam u kompu samo "Fallen" i "The open door",ali dobro.Svidjaju mi se "Sweet sacrifice","Lose control","Hello","My imortal","Everybodys fool"...Takodje mi je super"Snow white queen"(posebno ovaj deo-I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides).Eto,to je to:D:lol:

mwah, smjesno mi je ali razmisljam - evo prilike da napravim novog fana,
pa ih bombardujem materijalom
dok ne upozaju kako treba ili odustanu i kazu da ih ne zanima :lol:

u oba slucaja, nista ne gubim

Slusam ih odavno, ali se i dalje iznenadjujem kada cujem My Immortal i Amy-in glas.........jednostavno je neverovatno dobar i ne prevazidjen.................
Mislim da je My Immortal izuzetna pesma i otisao bih na njihov koncert samo da bih cuo tu pesmu.......

Back