EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jao bre ko da je to neka tragedija...:lol:
Ja msm da bi se ovi moji drugovi ubili da nisu to gledali...:lol:

:lol:

Ne pridajem veliku znacajnost stvarima koje na moj zivot nece uticati . :lol:

Generalno, boli me briga za sve sto se na televiziji desava, da me sada pitas u koliko sati se emituje farma ne bih znao da ti kazem, da me pitas ko nam je precednik ni to ne bih znao da ti kazem :lol: (To sad lazem, to bih znao), ali generalno, meni to zivot nece da promeni sto znam da je Inter pobedio :p

:lol:

Ne pridajem veliku znacajnost stvarima koje na moj zivot nece uticati . :lol:

Generalno, boli me briga za sve sto se na televiziji desava, da me sada pitas u koliko sati se emituje farma ne bih znao da ti kazem, da me pitas ko nam je precednik ni to ne bih znao da ti kazem :lol: (To sad lazem, to bih znao), ali generalno, meni to zivot nece da promeni sto znam da je Inter pobedio :p

Ja farmu gledam... Nocas mi je stigla poruka od druga da mi saopsti ko je pobedio. Ko da mene zanima. Hteo je i ranije da mi posalje al bio je suvise uzbudjen da bi pisao.:lol:
Samo ja ne znam termin evrovizije jel 25 ili kad...

Песме које волим (и памтим) са задњих десетак година Евровизије. Неке су победничке (Elena и Marija) ,
неке другопласиране (Zeljko и ANI), а неке нису ушле ни међу првих пет (Sopho и Charlotte)... C'est la vie.

Lane Moje live at Evropesma 2004 Zeljko Joksimovic

Elena Paparizou - My Number One (Eurovision 2005, Kiev) HD 16:9

Visionary Dream, Sopho Khalvashi, Georgia, Eurovision 2007

Eurovision 2007 - WINNER - Marija Serifovic - Molitva

UKRAINE EUROVISION 2008 - ANI LORAK - SHADY LADY - HQ

Eurovision 2008 Final - Sweden - Charlotte Perrelli - Hero

П.С. Оно што до сада није превазиђено, је сценографија 2008. у Београду.

Poslednja izmena:
Da, sta sam hteo reci ... Ne znam za vas ostale, ali ja dok gledam ove snimke sa evrovizije koja se odrzala kod nas, osecam neki lep osecaj :) Tesko razumljivo ali isnitio, ponosno ... I ja sam citao o tome u novinama, da je nasa evrovizija tesko prevazidljiva, da smo je veoma lepo uradili , i time se izgleda ponosim jako . :aha:

Back