Што се узбуђАВАТЕ () толико, ако сте већ свесни да је Евровизија само једна велика ревија лаких
нота и забава за најшире народне масе?!![]()
Ma koj je uzbuđava...
Ismevamo ih malo... 
Tasta pametno zbori
Sam rekao tasta ?![]()
Tamyce varaš Uroša...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што се узбуђАВАТЕ () толико, ако сте већ свесни да је Евровизија само једна велика ревија лаких
нота и забава за најшире народне масе?!![]()
Ismevamo ih malo... 
Tasta pametno zbori
Sam rekao tasta ?![]()

Ma pobdedjujemo na Eurosongu garant![]()

Istina, pa sta cu kad sam bolji frajerMa koj je uzbuđava...Ismevamo ih malo...
Tamyce varaš Uroša...![]()

Nadam se, al da bude u Nisu , bedara opet u Bg-uI sledece godine opet kod nas...![]()
Vidi ovoga... Otkud ti znas...![]()

Vidi ovoga... Otkud ti znas...![]()

Znam ja sve...
Izvinte za spam...![]()

Vidim vidim...![]()
A ti Stevee svi ste vi frajeri... I ti i Uki...![]()

Jel zelis da se opet posvadjamo![]()
Ti si frajer...
Pocinjem da verujem da necu da gledam ovu evroviziju .. Kad nisam gledao ligu sampiona sto da gledam ovu glupost![]()

nisi gledao finale CL?![]()

nisi gledao finale CL?![]()

Jao bre ko da je to neka tragedija...
Ja msm da bi se ovi moji drugovi ubili da nisu to gledali...![]()

(To sad lazem, to bih znao), ali generalno, meni to zivot nece da promeni sto znam da je Inter pobedio 
Ne pridajem veliku znacajnost stvarima koje na moj zivot nece uticati .
Generalno, boli me briga za sve sto se na televiziji desava, da me sada pitas u koliko sati se emituje farma ne bih znao da ti kazem, da me pitas ko nam je precednik ni to ne bih znao da ti kazem(To sad lazem, to bih znao), ali generalno, meni to zivot nece da promeni sto znam da je Inter pobedio
![]()

Ja farmu gledam... Nocas mi je stigla poruka od druga da mi saopsti ko je pobedio. Ko da mene zanima. Hteo je i ranije da mi posalje al bio je suvise uzbudjen da bi pisao.
Samo ja ne znam termin evrovizije jel 25 ili kad...
25, 27 i 29-og finale...

E to bi meni bilo zalosno, da gledam Farmu a da ne gledam ligu sampiona![]()

E to bi meni bilo zalosno, da gledam Farmu a da ne gledam ligu sampiona![]()
Mrzim Farmu... 
Tesko razumljivo ali isnitio, ponosno ... I ja sam citao o tome u novinama, da je nasa evrovizija tesko prevazidljiva, da smo je veoma lepo uradili , i time se izgleda ponosim jako .