EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zanimljivo od nekoga kome pise na avatru GNR. :confused: Decko je u Operaciji Trijumf pevao normalne pesme, a inace peva rock muziku.

to onda moze da govori samo o mojoj objektivnosti...ja ne razmisljam kroz muziku koju slusam, i to sto "decko" peva rock muziku nije nikakav faktor u mom zakljucku...on i jeste najmanje talentovan od svih iz operacije trijumf...a ne znam za te normalne pesme, nisam cuo za taj zanr ?

to onda moze da govori samo o mojoj objektivnosti...ja ne razmisljam kroz muziku koju slusam, i to sto "decko" peva rock muziku nije nikakav faktor u mom zakljucku...on i jeste najmanje talentovan od svih iz operacije trijumf...a ne znam za te normalne pesme, nisam cuo za taj zanr ?

Bez truba i glupih tekstova, mada to se i ne gleda, ko ce da razume tamo sta peva ...Nebitno, neka mu je sa srecom veceras, nemam nista protiv Milanceta. :heart:

Pored toliko dobrih pesama i izvodjaca,ti si ubedjena da njegova pobeda na Beoviziji nije namestena.
Ja prosto nemogu da poverujem.

Е ај, се не јављај молим те
ниси ни гледао Беовизију..било само три извођача, сва три радио Бреговић и Туцаковићка

Е ај, се не јављај молим те
ниси ни гледао Беовизију..било само три извођача, сва три радио Бреговић и Туцаковићка
Равноправна конкуренција, нема шта.
Може да победи Бреговић или Бреговић... или можда Бреговић?! :mrgreen:

Back