EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa jel odgledaste bar sve ucesnike kad tako pricate...

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=13622813#post13622813

Ili je sad takmicenje kao i sve u srbiji, ce se dogovorimo milorade...pera i janja su komsije, zoran mi je duzan pare pa cu ga pocekam ako glasaaaa kako treba, ljubinka me begenise, mirko je bio sa mojom sestrom , mnogo mu se prisvidela, i tako ce omanemo jedan dva glasa, a ostalo je nase , nemooooj da brines....ka'ti kazem...

Pa jel odgledaste bar sve ucesnike kad tako pricate...

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=13622813#post13622813

Ili je sad takmicenje kao i sve u srbiji, ce se dogovorimo milorade...pera i janja su komsije, zoran mi je duzan pare pa cu ga pocekam ako glasaaaa kako treba, ljubinka me begenise, mirko je bio sa mojom sestrom , mnogo mu se prisvidela, i tako ce omanemo jedan dva glasa, a ostalo je nase , nemooooj da brines....ka'ti kazem...

GEYOVISION 2010
milan-stankovic2.jpg

:hahaha::hahaha::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Ej be :azdaja:

Sta koj djavo navrzoste na coveka :eek:

Aje ish .... Ne spamujte temu ... Kazite nesto lepo na nju :aha:

@tema

Ja bih mnogo voleo da odem da gledam evroviziju ali niti imam para niti imam vremena :lol:

niko ne spamuje...tema je evrovizija...na temu evrovizije se i prica...to sto se neko ne slaze sa tobom oko malog buljasa,to je vec stvar licnog doimanja odredjenog intelektualnog nivoa...

Штета што многи од форумаша не памте форумске дискусије од пре пар година, када је Марија изабрана за нашег
представника.... Какво је то "пљување" овде било... Све је било жестоко критиковано и оспоравано од мелодије и
текста до Марије.
Нешто се не сећам да јој се после победе неко извинио.

Посебна прича су наше "матроне" које су својевремено суделовале на Евровизији (неке и пар пута), а оствариле
никакав резултат, е такве су најгласније по медијима у изношењу својих "визија" кога треба слати на ово
такмичење, а при том све као оне су велике уметнице и такмичења тог типа их не занимају. Кисело је грожђе...

Овај шармантни, талентовани дечко, који поседује харизму и позитивну енергију, уколико ствари буду "упаковане"
како ваља, мислим пре свега на костимографију и кореографију, има добре изгледе на сам врх (првих пет места),
Евровизије.

Штета што многи од форумаша не памте форумске дискусије од пре пар година, када је Марија изабрана за нашег
представника.... Какво је то "пљување" овде било... Све је било жестоко критиковано и оспоравано од мелодије и
текста до Марије.
Нешто се не сећам да јој се после победе неко извинио.

Посебна прича су наше "матроне" које су својевремено суделовале на Евровизији (неке и пар пута), а оствариле
никакав резултат, е такве су најгласније по медијима у изношењу својих "визија" кога треба слати на ово
такмичење, а при том све као оне су велике уметнице и такмичења тог типа их не занимају. Кисело је грожђе...

Овај шармантни, талентовани дечко, који поседује харизму и позитивну енергију, уколико ствари буду "упаковане"
како ваља, мислим пре свега на костимографију и кореографију, има добре изгледе на сам врх (првих пет места),
Евровизије
.

Ovaj post je za amin gospodo moja :neutral:

Евровизије.

Da,da...Praznik za usi i oci konzumenata i vernika TVStink i onih sa najblaze receno "sumnjivim' sexualnim sklonostima,a nama ostatku normalne Srbije ostaje da se pomolimo da su promenili sistem glasanja i da su obrazovali ziri na celu sa George Michael-om,Elton John-om i njima slicnima :per:
Zalosni plagijator, u rukama jos veceg zvanog Brega, obojica u sluzbi svoga ruzicastoga gospodara
sasa-popovic.jpg

Njihov "uspeh" samim time je jos jedan ogavni pokazatelj koliko je dobar deo Srbije prolupao i kako je jedan rosavi harmonikas po ko zna koji put povukao za nos tebe i tebi slicne. Vreme je da pocnete misliti svojom glavom narode.:mrgreen:

1736.jpg
0.jpg

richie_us5
milan-stankovic1.jpg

n107707082178_7751.jpg

MISLITE O TOME :per:

Poslednja izmena:
Moš misliti! Pa so what? A šta je danas originalno. Pa SVE devojke bre na ulici su klonirane. Peglane kose, izvučeni pramenovi, naprčeni sisići, naprčena usta (dopumpana ko ima kintu)... Nego kad smo kod Eurosonga, najžalije mi je što svojevremeno Josipa Lisac nije otišla, imala je styling i Wivien Westwood da se postidi. Eto Vivien je kopirala Josipu... Ček da je nadjem...
(Jugiovizija 1987.)

Moš misliti! Pa so what? A šta je danas originalno. Pa SVE devojke bre na ulici su klonirane. Peglane kose, izvučeni pramenovi, naprčeni sisići, naprčena usta (dopumpana ko ima kintu)... Nego kad smo kod Eurosonga, najžalije mi je što svojevremeno Josipa Lisac nije otišla, imala je styling i Wivien Westwood da se postidi. Eto Vivien je kopirala Josipu... Ček da je nadjem...
(Jugiovizija 1987.)

istina je i ovo. ne mozes naci devojku na ulici koja ne lici na lady gagu, JK ili neku drugu licnost :roll:

Back