Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
onom plavom fegetu treba pucati u koleno...ili oba...
e,koja vam je tema kada sami sebe citirate?

Dobro ... Uzecemo to u razmatranje kad budes bio precednik nase zemlje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je bude pevao na spanskom jeziku, bas ce biti veselo kad nam spanci budu dali 2 poena
Mislim makar 10 od njih da dobijemo (ako ne i 12) i to ce biti jedan veliki uspeh![]()
Dobicemo i poene od Nemacke. Gastosi i mladi nemci koji ceo dan slusaju Shantela i Bobana Markovica.
Od srpskih kolonija (Makedonije, BiH i Hrv) ce biti isto poena.

ma samo da pobedimo![]()

Dobro ... Uzecemo to u razmatranje kad budes bio precednik nase zemlje .![]()
tesko da cu ikada biti preCednik...jer je ta rec nepoznata u srpskom jeziku...barem meni...
GEYOVISION 2010
![]()
![]()

Ma u oba kolena i da mu se odseku siske to ce ga vise boleti nego kolena![]()

Ej be
Sta koj djavo navrzoste na coveka
Aje ish .... Ne spamujte temu ... Kazite nesto lepo na nju
@tema
Ja bih mnogo voleo da odem da gledam evroviziju ali niti imam para niti imam vremena![]()

Ti to meni pretis kao novi moderator da ne spamujem temu?
Ti ces meni da ne spamujem temu a?
Nema nista lepo da se kaze na ovu temu![]()

Ej be
Sta koj djavo navrzoste na coveka
Aje ish .... Ne spamujte temu ... Kazite nesto lepo na nju
@tema
Ja bih mnogo voleo da odem da gledam evroviziju ali niti imam para niti imam vremena![]()
Amin na toniko ne spamuje...tema je evrovizija...na temu evrovizije se i prica...to sto se neko ne slaze sa tobom oko malog buljasa,to je vec stvar licnog doimanja odredjenog intelektualnog nivoa...

Штета што многи од форумаша не памте форумске дискусије од пре пар година, када је Марија изабрана за нашег
представника.... Какво је то "пљување" овде било... Све је било жестоко критиковано и оспоравано од мелодије и
текста до Марије.
Нешто се не сећам да јој се после победе неко извинио.
Посебна прича су наше "матроне" које су својевремено суделовале на Евровизији (неке и пар пута), а оствариле
никакав резултат, е такве су најгласније по медијима у изношењу својих "визија" кога треба слати на ово
такмичење, а при том све као оне су велике уметнице и такмичења тог типа их не занимају. Кисело је грожђе...
Овај шармантни, талентовани дечко, који поседује харизму и позитивну енергију, уколико ствари буду "упаковане"
како ваља, мислим пре свега на костимографију и кореографију, има добре изгледе на сам врх (првих пет места),
Евровизије.

Kakav je brate ko one lutke iz izloga (Beteks, Ateks fazon) samo sa nešto malo "dlačica"GEYOVISION 2010
![]()
![]()

Овај шармантни, талентовани дечко, који поседује харизму и позитивну енергију, уколико ствари буду "упаковане"
како ваља, мислим пре свега на костимографију и кореографију, има добре изгледе на сам врх (првих пет места),
Евровизије.

Moš misliti! Pa so what? A šta je danas originalno. Pa SVE devojke bre na ulici su klonirane. Peglane kose, izvučeni pramenovi, naprčeni sisići, naprčena usta (dopumpana ko ima kintu)... Nego kad smo kod Eurosonga, najžalije mi je što svojevremeno Josipa Lisac nije otišla, imala je styling i Wivien Westwood da se postidi. Eto Vivien je kopirala Josipu... Ček da je nadjem...(Jugiovizija 1987.)