EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Samo jedna napomena - tekstove nije pisao, barem koliko ja znam, brega nego marina.

Hvala na prosvetljenju, nismo znali.

Inace, mislim da saljemo drugaciju, originalnu pesmu. Sto se tice teksta manje-vise, ali melodija je stvarno zarazna (ne zato sto ja tako kazem, nego sam citao komentare ljudi iz drugih zemalja i svi misle da je pesma vrlo melodicna i da brzo ulazi u usi). Verovatno necemo pobediti, ali ocekujem dobar plasman. Mislim da smo ove godine favoriti iz senke :)

Milanče izgleda u skladu sa trendovima. Pri tom, dečko uopšte ne trabunja već veoma smisleno odgovara na sva pitanja, intervjue i sl... to moram da priznam.
Pesmica pevljiva i da nismo ovako "našiljeni", zbog eurosonga, već da je to Brega izbacio "nako", već bismo je uveliko svi zviždukali...
Ja samo ne mogu da se ofrkestim od reči i Marine Tucaković koja spada u sam finansijski vrh ove zemlje sa TAKVOM poetikom??!?!?!?!?!?! (Gde je ono emotikonče što se krsti?)

Sto je dobra situacija, jer masovno gledam kako seljaci prozivaju druge seljake da su seljaci...

Pa onda se kao da su ispred kafane skupe i svako svoj skup psovki i izraza i procena izdeklarise..

Nije lose biti glup, sve lakse pada....a lozenje bolje....
----------------------------
Nego , kako vi mislite za eurov da ide neka dobra pesma kad se u toku cele godine stancuju kursadzije pesme....op trt gevezenzajn...
Ne gledam pink, a to je osnovno da bi se poznavala muzicka scena srbije, ne gledam pink kontakt emisije a to je osnovno da bi se poznavala mudrost i sta je pametno u srbiji u trenutku...

Sto bi se reklo totalni sam seljak....

Ne znam šta ti to znači najslađe je p... kad mu dlaka niče... tj. praviću se da ne znam, idem da povraČam, i da napustim temu. Ništa mi se ne gadi toliko kao insinuaije na te teme. Imaš ćerku? Nadam se i da nećeš.

Pa neću da je lažem....Znači život je kratak, ali ne razbacuj sreću lopatom....

Ova mala ima 18 godina, znači punoletna je i samo fura taj pedo stil....zato što postoje sociološke studije koje kažu upravo ovo što sam ja rekao....da je u trendu pedo stil.....
Samo je to tihi trend....ali ovakve kao što povraćaju , a ćerkicama staju na stranu kad im neko kaže da se upristoje ne dozvoljavaju da se spreči takav trend....
Nego se sve iskrivi pa kao primećujemo samo muškarce i to one koji su stariji od 35 godina (to kaže analiza ponašanja ljudi u društvu i na medijima uključujući i internet...)

Pri tome je stvarno mali uticaj onih koji su pedofilski naklonjeni vec je postepeno put od striktnog do nekog pedo stila (koji se čak i ne primećuje kao loš ili drastičan....osim ovo veće od 35)....

To su ti zaebancije modernog pozeraja, pa se svi zgražavaju nad unesrećenom životinjom a gledaju da skrše neki ljudski život....
I treba insinuirati i tako rade svesni i savesni ljudi....

Ne znam šta ti to znači najslađe je p... kad mu dlaka niče... tj. praviću se da ne znam, idem da povraČam, i da napustim temu. Ništa mi se ne gadi toliko kao insinuaije na te teme. Imaš ćerku? Nadam se i da nećeš.

Nije ti palo na pamet (?!) da "takve što povraćaju" imaju loše iskustvo te nemaju smisla za šalu kada su u pitanju te stvari. Tihi pedo trend itekako primećujem. Nisam agresivna, ali ne mogu ni da prihvatim, a kamoli da podržim čak ni kroz humor.

Back