EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...Meni i dalje nije jasno zasto je vazno da nas predstavnik pobedi ili bude dobro plasiran?...Koliko je (upuceno onima koji su emotivno angazovani kada je ova tema u pitanju) realno ocekivati, cak i da Srbija nema prioritetnije probleme i da ima finansijske uslove za organizaciju ove manifestacije, da istu ponovo dobije nakon svega 2 godine?...Takodje me zanima koliko je realno moguce da jedna kompozicija/izvodjac pomiri sve ukuse i da se ovakve, jalove a besomucne, debate redovno ne vode tim povodom?...

pa sta znam, ja sam cuo danas sve pesme i kad ti kazem da je ova nemacka jedna od boljih (milsim da je sledeca normalna - Moldavija :D). Ove ostale dve, milsim da si shvatio, su svedske, ali nisu uopste ni stigle do finala. Meni se ova prva njihova dopada najvise od svega sto sam cuo da je bilo vezano za ovogodisnju evroviziju a ova druga je onako, valjda to sto je na svedskom malo otezava stvar. E sad rekao si nesto za Grke od ranije. Da nravno da kidaju vec godinama, ali baci pogled sta su ove godine poslali.....

pa pazi ja uvek kada komentarisem pesme Evrovizije ne komentarisem sta se meni licno pre svega svidja jer ja tu muziku i ne slusam bas nesto previse nego ono sto mi je nekako na prvo slusanje privuce najvise paznje a to su uvek bile pesme ove gore koje sam okacio i veruj mi zadnjih 5 god kada cujem neku pesmu pre pocetka Evrovizije i kazem da je super uvek se dobro plasira :D imam bas svestran muzicki ukus pa umem da prepoznam kada je nesto dobro i slusljivo za mase velike :think:

nisam cuo pesmu Grka za ovu Evroviziju losa je? :sad2: daj da cujem?

kažem ja domen ciganjskog veselja... domaćin potroši silne pare da zadivi goste...muzika fazon ala bi se šikicala... oni mali se osećaju važni što su deo jednog takvog veselja... kad se svi ponapijaju zaborave i ko je mladoženja i ko mlada i ko je šta poklonio i ko se kako proveo...

pa pazi ja uvek kada komentarisem pesme Evrovizije ne komentarisem sta se meni licno pre svega svidja jer ja tu muziku i ne slusam bas nesto previse nego ono sto mi je nekako na prvo slusanje privuce najvise paznje a to su uvek bile pesme ove gore koje sam okacio i veruj mi zadnjih 5 god kada cujem neku pesmu pre pocetka Evrovizije i kazem da je super uvek se dobro plasira :D imam bas svestran muzicki ukus pa umem da prepoznam kada je nesto dobro i slusljivo za mase velike :think:

nisam cuo pesmu Grka za ovu Evroviziju losa je? :sad2: daj da cujem?

na isti nacin ih i ja "biram" da tako kazem. Ko mi privuce vise paznje na prvo slusanje i isto vazi da oni koji su mi se svideli odmah, pobedjivali su kasnije.
a ovo je grcka od ove godine
zvuci poznato :per::per:

da bbc je napljuvao novaka djokovica sto je psovao svoju publiku na mecu bg areni... Sta se to njih tice... Bila sam i ja na mecu pa mi nije smetalo... Nije on to namerno uradio.. Svejedno ima da nas ponizavaju...

na isti nacin ih i ja "biram" da tako kazem. Ko mi privuce vise paznje na prvo slusanje i isto vazi da oni koji su mi se svideli odmah, pobedjivali su kasnije.
a ovo je grcka od ove godine
zvuci poznato :per::per:

uuu ovo je bas lose :sad2: nema refrena nego samo kaze ojha :D

inace meni je cool njihova muzika i recimo meni je ovo bas super :D

i recimo ne znam koga su poslali Rumuni al' ona njihova Inna je za nesto manje od 2 god napravila 3-4 mega hita i na koji se cela Evropa lozi :) to sto ona radi je house sa malo vise pevanja :p

ovakve pesme uvek udju u top 5 sigurno ;)

Gledacu evroviziju samo da cujem kako nas prozivaju... Jednom sam pustila HRT1 tako su nas napljuvali kad je Kon pevao pa cak i kad je Marija pevala iako je pobedila..
Zao mi je samo sto ja to nikad ne vidim od hrvata jer u suprotnom zao mi je ne mogu da verujem. Izvini
Ali obratite pažnju na Bregine grimase pri proglašenju pobednika, kanda ni on nije bio baš mnogo zadovoljan. Cenim da je navijao za Eminu. :lol:
http://rts.rs/page/stories/ci/story/1121/Видео/564211/"Ово+је+Балкан".html
Emina je i meni bila favorit licni, ali sam veoma svestan toga da ako Milana posaljemo da imamo znatno vece sanse, budite iskreni :neutral:
Moj komentar na pesmu koja ce nas predstavljati-WHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Nemoj da si tako okrutna ...

Nije bas tako @queen

Priznaces ovo barem lici na nekakvu pesmu ono prosle godine nije ni licilo na pesmu, nego na neki retardirani kabare bem li ga na sta je licilo :neutral:

Pazi,stvar ukusa.I ono prosle godine je bilo ocaj boziji,ali meni je ovo sad nenormalno,totalno.To nema smisla sto on "peva".

Ne znam,kao da uporedjujes dva zla ili dva jela,totalno razlicita,a ne mozes da probas ni jedno,ni drugo.

Marina pisala???Pa sta vise reci!

Back