gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Meni i dalje nije jasno zasto je vazno da nas predstavnik pobedi ili bude dobro plasiran?...Koliko je (upuceno onima koji su emotivno angazovani kada je ova tema u pitanju) realno ocekivati, cak i da Srbija nema prioritetnije probleme i da ima finansijske uslove za organizaciju ove manifestacije, da istu ponovo dobije nakon svega 2 godine?...Takodje me zanima koliko je realno moguce da jedna kompozicija/izvodjac pomiri sve ukuse i da se ovakve, jalove a besomucne, debate redovno ne vode tim povodom?...

). Ove ostale dve, milsim da si shvatio, su svedske, ali nisu uopste ni stigle do finala. Meni se ova prva njihova dopada najvise od svega sto sam cuo da je bilo vezano za ovogodisnju evroviziju a ova druga je onako, valjda to sto je na svedskom malo otezava stvar. E sad rekao si nesto za Grke od ranije. Da nravno da kidaju vec godinama, ali baci pogled sta su ove godine poslali.....
). Ove ostale dve, milsim da si shvatio, su svedske, ali nisu uopste ni stigle do finala. Meni se ova prva njihova dopada najvise od svega sto sam cuo da je bilo vezano za ovogodisnju evroviziju a ova druga je onako, valjda to sto je na svedskom malo otezava stvar. E sad rekao si nesto za Grke od ranije. Da nravno da kidaju vec godinama, ali baci pogled sta su ove godine poslali.....

daj da cujem?
 daj da cujem? 

to sto ona radi je house sa malo vise pevanja
 to sto ona radi je house sa malo vise pevanja