EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa nije sigurno da ce ta pesma otici ni na Beoviziju, tek ako Emina prihvati tu Breginu pesmu, a ima on i jos neke kandidate.... A tek onda na EVroviziju...jel tako?
Ako ljudi glasaju za nju, ode u Norvesku, ako ne, sramota ne ide van granica nase zemlje... Dobro su poceli davne :) 2004, a sad... Sramota:rumenko:

Blizi se ovaj u evropi najprestizniji muzicki dogadjaj, pa mislim da je pravo vreme da se otvori tema... Iako mnogi osporavaju ovaj festival, on bez dileme privlaci paznju svih i ima ogromnu gledanost... Neke zemlje su vec odredile svoje takmicare za Oslo... Mi cemo to uciniti za dve nedelje. Poznati su nasi kandidati... Ko bi voleli da predstavlja nasu zemlju? Sta mislite o ''tandemu'' Bregovic-Tucakovic koji je radio muziku i tekst za naseg predstavnika...
Sta mislite o novom sistemu takmicenja( nema vise beovizije)?
Dakle, sve vezano za eurosong?

Evrovizija je skup sunda i kitsa.

Grand i MTV u jednom.

A izvor odakle ste nasli onaj tekst nebi bio lose.

Poslednja izmena:
Blizi se ovaj u evropi najprestizniji muzicki dogadjaj, pa mislim da je pravo vreme da se otvori tema... Iako mnogi osporavaju ovaj festival, on bez dileme privlaci paznju svih i ima ogromnu gledanost... Neke zemlje su vec odredile svoje takmicare za Oslo... Mi cemo to uciniti za dve nedelje. Poznati su nasi kandidati... Ko bi voleli da predstavlja nasu zemlju? Sta mislite o ''tandemu'' Bregovic-Tucakovic koji je radio muziku i tekst za naseg predstavnika...
Sta mislite o novom sistemu takmicenja( nema vise beovizije)?
Dakle, sve vezano za eurosong?

Sto se tice Srbije za Eurosong 2010 mogu reci samo FUJJJJJJ!!!!! Sramota me je sto sam Srpkinja zbog mnogih stvari, a ovo je jos samo jedna na listi.:rumenko:

Sto se tice Srbije za Eurosong 2010 mogu reci samo FUJJJJJJ!!!!! Sramota me je sto sam Srpkinja zbog mnogih stvari, a ovo je jos samo jedna na listi.:rumenko:

Što, pa gledaj kako srpski lobby razmišlja:
- ako pobedi Milan imamo gay populaciju na našoj strani (a znamo da je moćna i da nije malobrojna)
- ako Emina pobedi, onda imamo potvrdu naše nacionalne širine...
- ako Oliver pobedi... on je postavljen samo kao "bilo koji treći" i nema šanse da pobedi.
Hoćemo da bacimo opklade :zper:

Back