Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Ma bezi budaletina samo sto me nije nesto strefiloZnaci nisi svestan kako je decko ruzan ima neke rupe po faci a kilo pudera i jos se obukao ko klasicnoi gay...
![]()
Ma ne laziiiiiii, ja ne mogu da verujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bezi budaletina samo sto me nije nesto strefiloZnaci nisi svestan kako je decko ruzan ima neke rupe po faci a kilo pudera i jos se obukao ko klasicnoi gay...
![]()

Evo stihova za nasu pesmu :blajk:![]()
![]()
“Iš, iš, Iš… Ja sam fina, fina devojčica, a ti bi ispod suknjice pipao šunkice… Seks je musaka…. Ding-dong, ping-pong, ti si mazan i namazan” stihovi su pomenute pesme.

2004, a sad... Sramota
E dobro, onda strasno... Emina do pobede, pa da se svi zajedno lepo smejemo sunkicama !nema beovizije...
pevaju Milan, Emina i neki Oliver Katic... pa srbija glasa ko ide na eurosong od njih...

nema beovizije...
pevaju Milan, Emina i neki Oliver Katic... pa srbija glasa ko ide na eurosong od njih...

Oliver je super, ucestvovao je u Ja imam talenat, ako se secate... Svira gitaru, ima siskice...
Mada mi uopste mi ne deluje kao tip koji bi pevao ding dong, ping pong, seks je musaka...![]()

Oliver je super, ucestvovao je u Ja imam talenat, ako se secate... Svira gitaru, ima siskice...
Mada mi uopste mi ne deluje kao tip koji bi pevao ding dong, ping pong, seks je musaka...![]()

Pa ovo sto Brega pravi za Srbiju.

Blizi se ovaj u evropi najprestizniji muzicki dogadjaj, pa mislim da je pravo vreme da se otvori tema... Iako mnogi osporavaju ovaj festival, on bez dileme privlaci paznju svih i ima ogromnu gledanost... Neke zemlje su vec odredile svoje takmicare za Oslo... Mi cemo to uciniti za dve nedelje. Poznati su nasi kandidati... Ko bi voleli da predstavlja nasu zemlju? Sta mislite o ''tandemu'' Bregovic-Tucakovic koji je radio muziku i tekst za naseg predstavnika...
Sta mislite o novom sistemu takmicenja( nema vise beovizije)?
Dakle, sve vezano za eurosong?
Evrovizija je skup sunda i kitsa.
Grand i MTV u jednom.
A izvor odakle ste nasli onaj tekst nebi bio lose.
Da li svake godine moraju da se pojavljuju ovakve price?
http://www.mondo.rs/s162763/Zabava/Muzika/Hrvati_salju_plagijat_na_Eurosong.html
Blizi se ovaj u evropi najprestizniji muzicki dogadjaj, pa mislim da je pravo vreme da se otvori tema... Iako mnogi osporavaju ovaj festival, on bez dileme privlaci paznju svih i ima ogromnu gledanost... Neke zemlje su vec odredile svoje takmicare za Oslo... Mi cemo to uciniti za dve nedelje. Poznati su nasi kandidati... Ko bi voleli da predstavlja nasu zemlju? Sta mislite o ''tandemu'' Bregovic-Tucakovic koji je radio muziku i tekst za naseg predstavnika...
Sta mislite o novom sistemu takmicenja( nema vise beovizije)?
Dakle, sve vezano za eurosong?

Sto se tice Srbije za Eurosong 2010 mogu reci samo FUJJJJJJ!!!!! Sramota me je sto sam Srpkinja zbog mnogih stvari, a ovo je jos samo jedna na listi.![]()

Jel se pominje neki favorit?Ne mislim za ove troje veceras nego uopste?
Dima Bilan se povukao sa ruskog takmicenja...
Nece da predstavlja Rusiju...
Evo stihova za nasu pesmu :blajk:![]()
![]()
“Iš, iš, Iš… Ja sam fina, fina devojčica, a ti bi ispod suknjice pipao šunkice… Seks je musaka…. Ding-dong, ping-pong, ti si mazan i namazan” stihovi su pomenute pesme.