EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bas k'o sto neko rece, publika se smorila dok nije dosao Milan. Bravo za njega! Idemo dalje a i veceras je nakako i bila laganica. Sve ostale pesme su bzvz, nista posebno, tako da je to sto smo drugaciji i bilo vazno. Zato u cetvrtak ce da bude pokolj, sudeci prema favoritima, koji su manje-vise svi zguzvani u to drugo polufinale. Bice veselo :zper:.

sviđa mi se kako su norvežani odradili posao - sa stilom
sviđaju mi se norvežani generalno, al to nije tema
sviđa mi se i što smo prošli
pesma se definitivno izdvaja, mada je nastup bio malo nesiguran i krut al ok

ostali:
rusi? kakvi su ono klošari šatro neka duhovnost a na engleskom
bosna? klaj klaj, nije mi bila favorit za prolaz
belgijanac . oh gej gej prajd
malta - ne verujem da su failirali?
albanski lobi me nervira
grci su mi kul ona turbo muzika, pesma i pevač manje vipe
island - kraljica - tim od po tone

inače jak mi je odavno francuz, sviđa mi se jedna prava disco-dance ibiza fazon pesma na ovom kičeraju

Meni nije jasno, kako je Rusija prosla, jer me je decko, uz svo postovanje, uspavao? Takodje i Belorusija, pesma je bas .....pffffffffff a tek kad ukljuce krilca :-). Ostali su OK, jes da se nekima ne svidja Grcka, ali po meni i nije bio ko drugi da prodje dalje. I ovo je puno.

sviđa mi se kako su norvežani odradili posao - sa stilom
sviđaju mi se norvežani generalno, al to nije tema
sviđa mi se i što smo prošli
pesma se definitivno izdvaja, mada je nastup bio malo nesiguran i krut al ok

ostali:
rusi? kakvi su ono klošari šatro neka duhovnost a na engleskom
bosna? klaj klaj, nije mi bila favorit za prolaz
belgijanac . oh gej gej prajd
malta - ne verujem da su failirali?
albanski lobi me nervira
grci su mi kul ona turbo muzika, pesma i pevač manje vipe
island - kraljica - tim od po tone

inače jak mi je odavno francuz, sviđa mi se jedna prava disco-dance ibiza fazon pesma na ovom kičeraju

E to da za francuza! Podseca me David Guetta-u.
Inace bas su lepo odradili posao, tu si upravu. Jer se znalo da ce bina i citava organizacija morati da se skrati malo (jes da je Norveska u pitanju, ali stigla SEKA i tamo). Ja nisam shvatio samo, da li je "green room" bio negde u okviru tribina tako da se bina vidi ili negde iza? U svakom slucaju, bas dobra fora i izgleda najlepse do sada.
Izvodjaci bi trebali da malo iskoriste onu stazu u publiku, lep je detalj u nastupu.

Poslednja izmena:
jel još nekome sem meni ide na k. retardirana gospođa Duška Vučić Kakoveč?

Da! Pomalo ona, pomalo prenos na RTS i to sto su se gubili par puta. Zato sam gledao na HRT.
Nema pretplate+nema reklama, vec je bio prenos nestupa/filma/... o domacinu, muzici u Evropi itd, ono sto ima na svakoj Evroviziji izmedju pesama i glasanja, dok su na RTS bile najbolje srpske reklame. To nam je nasa pretplata donela!

Bacio sam pogled na ovo polufinale, gledao sam samo ono po minut kad ih prikazuju za glasanje i Milana... I dosta mi je i toliko...
Sve pesme su očaj! Mi smo čak jedni od boljih.
Je l' se meni čini ili su počeli da pevaju na playback pomalo? :think: To je još veća katastrofa onda, do sada su valjda pevali uživo...
Milan mi je npr. fenomenalno otpevao (užasnu Bregovićevu pesmu), znači, zvuči isto kao ono što je snimljeno, što mi je sumnjivo...
Peva kao Čola! Očajan stajling, očajnu koreografiju i njegovu navodnu seksualnost neću da komentarišem, zabole me... :roll:
I dancing fairies su višak...
Svake godine mi se dopadne bar jedna pesma, ove godine 0, dakle, no comment za sve ostale...

u našoj pesni onaj deo ovo je balkan mi je zvzčao kao plejbek
nekako drukčije od od ostatka
igrači su mi bili loši kao i stajling u neku ruku
bolje da je bilo na fazon kod nas na izboru
i nešto mi je malo uvrnuo kod onog trećeg dela samo malo mu ga daj daj daj... i bio nešto pogubljen
al dobro je

Back