Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135

Samo da prodje ova eursongmania da mogu da uzivam na miru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo da prodje ova eursongmania da mogu da uzivam na miru![]()

a ako mi pobedimo 
meni je zlo od milana ,ali,,,dok sam ga gledala,moram priznati da me i nije uhvatila bas sramota ,kao prosle godine dok je cipela nastupala,,,
Kada pogledas,,,1,tekst pesme ionako nea veze niti ga razume neko-sem hrvata i bosanaca
a tekst OVE pesme svi razumeju ,,is is,joj joj ,ajoj hop cup na kalup,,,,
2, moram priznati da je mali dobro uradio scenski deo ,ono pristojno izgleda-za razliku od CIPELE ..Sasvim pristojna tacka i koreografija i on se odlicno snasao
3, evrovizija je ,i onako naginje ,kako ovo da kazem,,,ka osobama koji preferiraju
isti pol. tako da, da li je Stankovic takav ili nije takav ,ali svi moramo da priznamo da podseca na tu vrstu ,,,,
Uzevsi sve ovo u obzir, a to sam shvatila tek sinoc kada sam ga gledala, mislim da mozemo ocekivati da sledece godine direktno idemo u finale- ja mislim da je to ako ove godine zauzmes
do 10 mesta ..
nece biti
promenjena su pravila 2008.
dva polufinala, pa se bira po 10 finalista
to su uradili da bi sprecili da svake godine u finalu budu iste zemlje, zbog glasanja po sistemu ja tebi-ti meni
i nema Sakisa ove godinezamisli
![]()
Tuga je sto se i to ocenjuje pa im daju da prodju ...KAKO?NEMA SAKISA?? pa on je moj favorit-kada skoci .pa razdrlji onu kosulju ,,pa dlake ispod svilene kosulje ,,pa kapljice znoja,,uh ,,,sakis bi im odmah u finale usao...
dva plufinala?
pa kada je to drugo polufinale?

Ne, drugo polufinale je sutra od 21h...![]()

I ono bi trebalo da bude zanimljivije od sinocnjeg, zbog favorita, kojih puuuuno ima u njemu.

Odslušala sam pesme za to drugo polufinale mogu da ti kažem (to je moje mišljenje) da se pesme dosadne![]()

Bilo ovo ozbiljno ili ironija, ali Rumunija je jedna od boljih ove godine. Sto je vise slusam, vise mi se svidja.Kazi kako rumunska pesma dobra![]()
Bilo ovo ozbiljno ili ironija, ali Rumunija je jedna od boljih ove godine. Sto je vise slusam, vise mi se svidja.

Kazem ja ... Pesma ima neki lep i dopadljiv ritam, pevacica mi je nekako mnogo simpa, onaj klavir i njihov flert preko klavira je isto zanimljiv videcete sutra kada nastupe ili pogledajte sa probe na youtubu![]()
Upravo zog svega sto si naveo mi se i dopadaju. Gleao sam njihove probe i bas su super. Oni, Izrael, Hrvatska, Azerbejdzan (njih smatraju za glavne favorite, ali mi pesma i nije nesto), Svedska su glavni sutra.

pa ono, nije los ...Dobar im je spot![]()
Upravo zog svega sto si naveo mi se i dopadaju. Gleao sam njihove probe i bas su super. Oni, Izrael, Hrvatska, Azerbejdzan (njih smatraju za glavne favorite, ali mi pesma i nije nesto), Svedska su glavni sutra.

Srbija,Nemacka,Belgija,Francuska i Grcka su realni favoriti,ostalo je boranija!![]()