EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
meni je zlo od milana ,ali,,,dok sam ga gledala,moram priznati da me i nije uhvatila bas sramota ,kao prosle godine dok je cipela nastupala,,,
Kada pogledas,,,1,tekst pesme ionako nea veze niti ga razume neko-sem hrvata i bosanaca
a tekst OVE pesme svi razumeju ,,is is,joj joj ,ajoj hop cup na kalup,,,,
2, moram priznati da je mali dobro uradio scenski deo ,ono pristojno izgleda-za razliku od CIPELE ..Sasvim pristojna tacka i koreografija i on se odlicno snasao
3, evrovizija je ,i onako naginje ,kako ovo da kazem,,,ka osobama koji preferiraju
isti pol. tako da, da li je Stankovic takav ili nije takav ,ali svi moramo da priznamo da podseca na tu vrstu ,,,,
Uzevsi sve ovo u obzir, a to sam shvatila tek sinoc kada sam ga gledala, mislim da mozemo ocekivati da sledece godine direktno idemo u finale- ja mislim da je to ako ove godine zauzmes
do 10 mesta ..

meni je zlo od milana ,ali,,,dok sam ga gledala,moram priznati da me i nije uhvatila bas sramota ,kao prosle godine dok je cipela nastupala,,,
Kada pogledas,,,1,tekst pesme ionako nea veze niti ga razume neko-sem hrvata i bosanaca
a tekst OVE pesme svi razumeju ,,is is,joj joj ,ajoj hop cup na kalup,,,,
2, moram priznati da je mali dobro uradio scenski deo ,ono pristojno izgleda-za razliku od CIPELE ..Sasvim pristojna tacka i koreografija i on se odlicno snasao
3, evrovizija je ,i onako naginje ,kako ovo da kazem,,,ka osobama koji preferiraju
isti pol. tako da, da li je Stankovic takav ili nije takav ,ali svi moramo da priznamo da podseca na tu vrstu ,,,,
Uzevsi sve ovo u obzir, a to sam shvatila tek sinoc kada sam ga gledala, mislim da mozemo ocekivati da sledece godine direktno idemo u finale- ja mislim da je to ako ove godine zauzmes
do 10 mesta
..

nece biti
promenjena su pravila 2008.
dva polufinala, pa se bira po 10 finalista
to su uradili da bi sprecili da svake godine u finalu budu iste zemlje, zbog glasanja po sistemu ja tebi-ti meni
i nema Sakisa ove godine :D:D zamisli :D

nece biti
promenjena su pravila 2008.
dva polufinala, pa se bira po 10 finalista
to su uradili da bi sprecili da svake godine u finalu budu iste zemlje, zbog glasanja po sistemu ja tebi-ti meni
i nema Sakisa ove godine :D:D zamisli :D

KAKO?NEMA SAKISA?? pa on je moj favorit-kada skoci .pa razdrlji onu kosulju ,,pa dlake ispod svilene kosulje ,,pa kapljice znoja,,uh ,,,sakis bi im odmah u finale usao...

:cmok:

Kazem ja ... Pesma ima neki lep i dopadljiv ritam, pevacica mi je nekako mnogo simpa, onaj klavir i njihov flert preko klavira je isto zanimljiv videcete sutra kada nastupe ili pogledajte sa probe na youtubu ;)

Upravo zog svega sto si naveo mi se i dopadaju. Gleao sam njihove probe i bas su super. Oni, Izrael, Hrvatska, Azerbejdzan (njih smatraju za glavne favorite, ali mi pesma i nije nesto), Svedska su glavni sutra.

Back