EUROSONG

Zar nije bilo par puta u proslosti da je namesteno.....
Zar se ne namesta politicko pitanje, ulazak u rad, a nece jedna sitna evrovizija....
Kad je bila akcija bombardovanja niste gledali sta se sve radi da bi se preglasala odluka parlamenta jednog naroda...(ne mislim na srpski parlament)....
Jedino nespretno uradise u Austriji pa pade koalicija....
dobro to, al sto bas albanija da bude namestena, pesma uopste nije losa, meni je sasvim ok sto je prosla.. sa ili bez namestaljke..

Pa dobro iskreno ko ce da glasa za Albance osim mozda Makedonije jer ih tamo ima koliko hoces, kao i u Grckoj ali grci nisu mogli sinoc da glasaju. Tako da cisto sumnjam, mada iskreno receno u odnosu na ranije godine su bolji ali i dalje mislim da je namesteno za njih da prodju i to bas zbog politicke situacije. Ali nije bitno, nece nista vise od ulaska u finale ni ostvariti.

A zar niko od vas nije pomislio da ima i onih koji glasaju za pesmu zato što im se dopada, a ne zato što je predstavnik iz određene zemlje?

Ja nisam sve odgledala, jer ne gledam (nemam) tv, ali sam neke videla na youtube...
Pesma BIH je toliko mila, topla i draga, i uz to i posebna, drugačija....da znam kad i kako treba, verovatno bih i glasala za njih...

Albanija mi je ok, mada joj fali snaga, izgledalo je kao da se devojčica koja peva uplašila (kako i ne bi)...Osim BiH, sviđa mi se i Izrael, osim refrena koji je pomalo šalala, ali ostalo je baš fino....

Naša Jelena ima nenormalno lep glas (ko ju je slušao uživo, zna kako to izgleda kad trnci prolaze kroz telo, i kako se čovek naježi od glave do pete dok ona peva)...nažalost, pesma je suviše spora, nikako da se zauka, podseća me na muziku iz nekog filma o Kosovskom boju - tačno mogu da zamislim scene borbi u slow motionu, u prvoj strofi, konje koji jure, a u drugoj Jelenu kao Kosovku devojku kako ide kroz bojište puno leševa i ranjenika, dolazi do svog voljenog i "uspavljuje" ga pesmom (ispraća na Onaj svet) u refrenu....

Laka je zaslužio pobedu, ali šteta što mnogi ne razumeju njegovu pesmu- da čovek nije nastao od majmuna i da ne bi trebalo tako ni da se ponaša....

Kakve to veze ima????

To je kao da kazes da je Lada Niva ruzan auto a ja da te pitam da li si ti isla u skolu za dizajn.

Siptarska pesma je dno kao i vecina pesama.

Ma ne, onako bezveze pitam.:whistling:
Jedno je reci da je neki auto ruzan, jer to je stvar ukusa....a drugo da auto fakat ne valja...jer da bi dao tako neku izjavu, treba ti ipak neka kompetencija , ne samo puki ukus ili neukus ;)

Armenija pobedjuje! :-)

Tesko ali nije nemoguce.

Pobednike treba traziti izmedju Svedske , Ukrajine ,Gruzije ,Rusije i eventualno Turske.
Ali ne zbog toga sto oni imaju najbolje pesme vec zato sto ce Svedska pokupiti maximalu od svih skandinavskih zemalja i dosta zemalja zapadne evrope, ove bivse SSSR republike isto ce medjusobno da se trpaju poenima a turkesije imaju ogromnu populaciju koja arbajtuje u zapadnoj Evropi tako da bi mogli da nakupe dosta poena.

Ma ne, onako bezveze pitam.:whistling:
Jedno je reci da je neki auto ruzan, jer to je stvar ukusa....a drugo da auto fakat ne valja...jer da bi dao tako neku izjavu, treba ti ipak neka kompetencija , ne samo puki ukus ili neukus ;)

Dobro dovoljno je da znas neke osnove o automobilima da bi znao da li valja ili ne. Kod muzike je to malo lakse. A i poznata je cinjenica da eurosong i nije neko takmicenje koje obiluje nekim kvalitetom muzickim. Uglavnom pederski tresh i tu i tamo se neka malo kvalitetnija pesma pojavi.
Recimo secam se one Ruslane sto je pobedila pre par godina. Pesma je tesko smece plus devojka pojma nema da peva ,ima odvratan glas i pesmu peva na tarzanskom engleskom.

Dobro dovoljno je da znas neke osnove o automobilima da bi znao da li valja ili ne. Kod muzike je to malo lakse. A i poznata je cinjenica da eurosong i nije neko takmicenje koje obiluje nekim kvalitetom muzickim. Uglavnom pederski tresh i tu i tamo se neka malo kvalitetnija pesma pojavi.
Recimo secam se one Ruslane sto je pobedila pre par godina. Pesma je tesko smece plus devojka pojma nema da peva ,ima odvratan glas i pesmu peva na tarzanskom engleskom.

Meni se retko sta dopadne...valjda zato i slusam muziku koje vec odavno nema ( Okudzava, Visotsky...Amalia....etc..navodim samo da bi znao koliko nisammmmm u tom filmu ) , ali ipak mislim da je Albanka lepo odpevala jednu zahtevnu kompoziciju. Sve drugo mi je tralalaa...

E jesuuuu slatke
bas lice na tebe:D
htedoh reci..ne lice gice...nego da ti to nosis...
joj bre sto sam se sada spetljala:confused:
da, da...lude su skroz...na tebe....jel sada ok:D
@kada su finale?

mindjuseyk4.jpg
[/URL]

Isti ti, Torente! :lol: Mislim, avatar!

Back