xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Pa bilo je al jbg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni bojana bolja i od njih i od rusije. Mada ruska muzika bila extra

Meni bojana bolja i od njih i od rusije. Mada ruska muzika bila extra
Meni se Estonija najvise svidja, svedska pesma a ni italijanska i ruska mi nisu nista posebno.
Knez mi se dopao sto je pevao na srpskom, svidela mi se i slovenka.
mada su meni i jedna i druga onako, ne znam sto su toliko svi glasali za njih...Čudi mei što je Austrija ostala bez poena ,nije tako loša pesma.
Prvi put odlucim da malo pogledam finale ovog "takmicenja". E posle ovoga stvarno nikada vise. Voditeljke uzaaasan smor, posebno ona plava u sredini, sve su bile bez sisa. ****** show gde je Koncita najbolji voditelj (ili ka, stavec). Pesme srranje. Bojana mi se stvarno svidela, ako nista drugo zna devojka da peva, i zalosno je sto je tek 10. mesto (niko nije "nalozio" nas jadne "sprske degene" ili sta vec neko rece, valjda nismo gluvi).
Svedjanin, ajd nekako, simpaticna pesmica, u svakom slucaju, bolje nego slinava placcipicka Ruskinja (ou, maj gad, tako sam sad emotivna, more fuj, mrsh)..
Za Engleze zalosno sto su dobili i ta 2 poena, ne znam koja im uvlaka bese dade, treba ih dozivotno diskvalifikovati sa ovog preformansa, a isto tako i Nemcima, Spancima i Francuzima onemoguciti da po automatizmu ulaze u finale. I Australija, wtf? Sta je bre to...Ode sve u q...
I sta bi sa glasanjem, Bosna, Hrvatska?
Bosna i Hrvatska nisu ni učestvovale ove godine iz finansijskih razloga.
nista to nije novo da je uvek politika i namestaljka
objasnio sam jos kad je nemacka pobedila sa lenom, oni su pre toga bili uzasni, a oni finansiraju to pa su se bunili i rekli d anece vise da finansiraju i da ce odustanu kao sto su to italijani parili par godina
i odmah sledece godine pobedjuju![]()
nista to nije novo da je uvek politika i namestaljka
objasnio sam jos kad je nemacka pobedila sa lenom, oni su pre toga bili uzasni, a oni finansiraju to pa su se bunili i rekli d anece vise da finansiraju i da ce odustanu kao sto su to italijani parili par godina
i odmah sledece godine pobedjuju![]()

Kad pogledaš Evrovizijom već godinama dominiraju Skandinavci i zemlje Istočne Evrope, donekle i Balkana. A Zapadna Evropa u suštini sve finansira to i onda nije ni čudno što su prsli na kraju i počeli da vode kampanje za svoje pesme. Medjutim ove godine su zemlje Zapadne Evrope opet loše prošle osim Belgije tako da mogu na pet godina ili više da nameste sebi pobedu i to je to.![]()
Nije mi jasno što se godinama ovako sramote. Možda može da se priča o nadmenom engleskom preziru i ličnom doživljaju superioronosti,ali stvari su im prilično izmakle kontroli.Sad sam se setila da je uz nju išla ona teorija zavere kako ima masonski znak na ruci .Evo slike, možda neko zna šta označava ovaj simbol
![]()
Primećujem da nema ni Turaka. A jedna od omiljenih evroviizijskih pesama mi je njihova
- - - - - - - - - -
Pazi, Britancima niko ne brani da pošalju Robija i biće prvi .Nije mi jasno što se godinama ovako sramote. Možda može da se priča o nadmenom engleskom preziru i ličnom doživljaju superioronosti,ali stvari su im prilično izmakle kontroli.