Eurosong 2008.

Eh daaaa... Dobrodošli u Srbistan. ;)

bug.gif

ma bas je bezveze....bolje da je pevala opet "jutro"(da je moglo,naravno). ali opet,bolje i to nego one ostale debilne pesme!
ali Jelena iz Zane sto nije htela da primi nagradu.....haha koji lik!

Jelena Tomasevic je krajnje neatraktivna devojka. Pesme su joj iste, vec vidjene, kako na evroviziji, tako i kod nje same,dosadne za slusanje, a sto se tice glasovnih mogucnosti, postoje mnogi pravci u muzici, ako je zelela to da nam posebno istakne.
Steta za veselu pesmu Beli jablan. Ostajem pri misljenju da jedina bila srpska, moderna i evrovizijska.

Nemam reči, znala sam da će pobediti, kao što je znala i cela Srbija.
Gledam jutros komentare na esctoday.com
Svi se žale kako pesma isuviše liči na "Lane moje" i "Lejlu", i kako žele da vide drugu stranu srpske muzike. A onda dođe neko i kaže da je Željko napisao tu pesmu, i osu se paljba na čoveka :lol:
Ala će sad da bude divota. Sam najavljuje svoju pesmu :neutral:

Slazem se sa komentarima iznad, mislim da je stvarno dosta kuku lele-a i vreme je da se cuje nesto drugo. Cini mi se da bi narod bio zadovoljniji da se bilo sta drugo izabralo. Sta sad? Zeljko drzi monopol nad beovizijama a? Ajde lane odskakutaj, smorio si nas...

Da napomenem da je i Cveta imala dosta fanova među strancima, i da bi mnogi glasali za nju da je pobedila.
Ali, da, ovo je Srbija.
I da je ona što peva "Ćemo, ćete, će", pomenula Vidovdan, sigurno bi pobedila :neutral:

Najbolja pesma mi je bila Zoe u zemljii gruva Cudesni svetovi a pored nje jos i Cveta.A ova Jelena Tomasevic sa tim pesmama me bas nervira.Jos kad pomenu vidovdan joj rsplakah se.Boze:lol::lol::roll:

Pesma bzv...Zeljko ko pijan za plot pa sve iste te iste melodije..
jeste, mene je u nekim trenucima skroz podesetila na "lane moje".
i oro, i Vidovdan, i klasje i nuna na nej...
svakog trenutka sam ocekivala da se pojavi "no name" i da zaigra oro uz neizbezno OJHA... :roll:

no, sta je, tu je, voditelji su bezveze, ali, 'ajd' bar je izabran manje nesimpatican par, a toliko su udavili sa onim nagradama i nastupom voditelja i glupostima da sam poludeeeeeeelaaaa vise, mislim se ama ljudi dajte vise skratite smorili ste sve zivo.

e moj muz se ukljuucio u gledanje negde na pola, kad su ona dva voditelja pevala neku rok pesmu, pa kaze "o, pa nije losa pesma" :lol: jedva sam mu objasnila da su to voditelji i da se ne takmice. :lol:

Zashto oooorrrrooooo,verovatno se ova pesma svidja starijim osobama,npr. moja mama,tetka,strina i co.
ali zashto ne pruzimo shansu mladjima, zashtoooooooooooooooooooooo

na mladjima svet ostaje,kad zapadne u nashe shake hehehehe:twisted::twisted:

joj,iskreno se nadam da "pomocni voditeljski par' nece i na evroviziji izvoditi one pesme o Beogradu...ustvari,vise nikad! (mada kakva im je organizacija,bas me ne bi iznenadilo!)

sto se mene tice- izbor je pravi. dobro je da je ova pesma dosla na beoviziju, jer su (bar meni) ostale daleko slabije. prognoza: zavrsavamo najmanje u top10. :D
slicne pohvale ne mogu pruziti voditeljima. ali, totalni idiotluk je bila ideja da se biraju parovi a ne pojedinci (kada su vec morali i na ovaj nacin da zarade). ali, od rts-a izgleda ipak ne mozes ocekivati mnogo vise.
e da- beli jablan takodje nije bio los, ali je onaj lik pokvario utisak. mozda je samo postovao koreografiju, ali je to uradio na tako gay nacin da bi mu i onaj sugavi deen pozavideo...

Prvo da krenem od organizacije - bila je katastrofalno losa.
Voditelji mi se nisu svideli, a ni sam program. Boze pomozi nam kad dodje Evrovizija...

Sto se samih kompozicija tice, vise je bilo losih i blamirajucih nego kvalitetnih.
Meni se najvise svidela pesma Cvete Majtanovic i volela sam da ona pobedi, ali sam znala da nece.
Zasto sam znala da nece? Zato sto u Srbiji mora da pobedi neko sa frulom, jelekom od jarece koze i tuznom pesmom, da ne kazem kukumavkom.

Da se razumemo, ja nemam nista protiv Jelene Tomasevic, devojka fenomenalno peva. Samo mislim da traci svoj talenat saradnjama sa Zeljkom Joksimovicem. Joksimovic zadovoljava svoj ego - covek je bio 2. sa pesmom "Lane moje" i sad kao da ne zeli da se to zaboravi i ovoj devojci stalno pise pesme na tu foru... Ona mi lici na zrtvu njegovog ega, koja toga cak nije ni svesna.

Jelena ima divan glas i treba da radi na svojoj karijeri, da nadje neki muzicki zanr kome ce dati licni pecat. Ona lovi u mutnom, nikako da snimi album, nego s vremena na vreme otpeva neku zalopojku na nekom festivalu.
Devojka ima glas kao Whitney Houston i treba to da iskoristi, a ne da peva "kuku lele" pesme.

To je neki moj stav, mozda nisam u pravu.

ne verujem da zeljko "ume" da napise nesto mnogo drugacije da bi ispalo da namerno gura ovakve pesme jeleni. a i sto bi kada im ide. a frula i jelek i treba da budu u prvom planu- to je valjda i smisao ovog takmicenja koji se izgubio vremenom. umesto toga danas je sve vise nakaza koje ipak lice jedne na druge, pokusavajuci da se svima dopadnu a od svih razlikuju- odlazeci daleeeko od sustine. necu zaboraviti ukrajince u folijama koji su dosli do drugog mesta pre godinu dana (ili bese dve)- to bi bio veci lopovluk od onog koji su napravili sa ruslanom u gacama.
i ne verujem da jelena nema svoju glavu da njom razmislja (te da je joksina nesvesna zrtva)- ona svoju karijeru gradi na nacin koji zeli i vrlo verovatno ce je nastaviti u evropskim ili svetskim okvirima, bas zahvaljujuci joksimovicu.
organizacija je stvarno bila jadna. umesto 1h programa, mi smo morali da napravimo 3h! to je bio slag na torti koju su u rts-u napravili idejom "evropsko lice", po kojoj su se, evo, i sami popisali. muski voditelj kojeg smo izabrali i zenski koji nam je uz joksimovica nametnut su veliki promasaj.
a cveta majtanovic... vec sam se objasnio donekle... takva pesma je mogla da dodje iz bilo koje zemlje, i da je i nevidjeno dobra morala bi u startu imati jedan minus. osim ako se evropa nije toliko ujedinila da je stvarno postala jedna velika srecna porodica :lol:
ovo je (naravno) moje misljenje, i moguce je (naravno) da je pogresno ;)

dobro aj da probamo da pregrmimo ovu evroviziju,jednom nam se pruzi prilika da bude sve lepo a mi......
a i ova jelena tomashevic ajde vec od 2005 pokushava neshto sa joksimovim pesmama,i eto joj ga sad,nek ide chisto sumnjam da ce opet moci da prodje,sledece godine kao prvo mesto(po meni mogla bi da svira neshto zivlje)
nema nishta loshe u devojci,samo smara shto svake godine slushamo frule,violine,i ostalo,nekima se to svidja nekima ne,ali mi sada tu ne mozemo nishta,jednostavno stvar realnosti...!

Ume Joksimovic da komponuje i nesto drugacije. Secate li se onih njegovih pesama Vreteno, Gadura, Balada. Meni je super od tih njegovih pesama Najmoje. Ovo mi sad lici na kao neku stvaralacku fazu u njegovoj umetnosti to sto se istice ovakvim pesmama sa nekim instrumentima kao sto su violine.

Slazem se sa komentarima iznad, mislim da je stvarno dosta kuku lele-a i vreme je da se cuje nesto drugo. Cini mi se da bi narod bio zadovoljniji da se bilo sta drugo izabralo. Sta sad? Zeljko drzi monopol nad beovizijama a? Ajde lane odskakutaj, smorio si nas...
:lol::lol::lol::lol::lol:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
evo sve tri vrste smajlija...prevcem se od smijeha...slazem se sa tobom,ali ove dvije rechenice...:rotf:...

onaj voditeljski par koji je pobijedio bio je mnogo gori od onog koji je izgubio.
onaj momak izgleda vrlo chudno,a za evroviziju trebao imati lice...razrook je pomalo,ili barem tako se cini.a kao roboti su...nemaju nimalo harizme nista...

Back