- Poruka
- 384.124
Tu su još i eurocrem i lino lada ali meni je nutella i dalje for ever
Šta se vama više svidja ?
Šta se vama više svidja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja licno najvise volim grcku merenduNišta od ponuđenog.
slazem se..eurokrem je nekad bio bolji..drugaciji.. sad kao i prave kao stari (postoji izdvojena serija, nasao sam je u swisllion prodavnici) ali nije to..toeurokrem je nula kakav je nekad bio
cipiripi je sad prilicno dobar kao i waltz iz prijepolja
mogu proci amanov i jumisov
nutela je u stvari italijanska..nju proizvodi ferrero.nutela naravno ali samo original nemacka iz lidla...nikako poljska iz maksija i ostalih marketa. sad dolazi vreme snizenja obicno kupim 5 komada po kilo da imam za 3 dana.![]()
e sad si me ubio ja mislio kinezi je pravenutela je u stvari italijanska..nju proizvodi ferrero.
fabrike imaju sirom sveta..secam se da je svojevremeno bila zatvorena fabrika u francuskoj zbog loseg kvaliteta krema.
pa secas se u parizu kakava je jagma bila koliko je tegla kostala jedan evro kad su zatvarali fabriku...tukli se ko mi za lebac za vreme milosevica...ono nije bilo normalno.a francuska?
M. pogledja malo gde sve prave nutelu![]()
fali joj beloNutela nikad nije bila nesto posebno, bar meni ne
nikad ne kupuj eurokrem u pakovanju da ne vidis unutra kakav je..samo one providne casice lapo lapo... u 5 od 10 slucajeva ces dobiti vodurinu unutraEurokrem sam otpisao , ali kao mali je bio super.
Onaj grcki mi je lep po ukusu, 400g , samo zaboravim uvek kako se zove
Nutela nikad nije bila nesto posebno, bar meni ne
Ali bio je jos jedan strani krem...ali nije nutela.....poznat ..e da kinderlada...videh kod drugih pa se setih..
oce i od line hrvatske muka..jednom bas bio na forumu bila akcija neka a ja uzeo tri nugata, bas se nesto svadjao sa eremitom i izo za top vreme dve teglice od po 250...sunce ti kad poce gorusica..uzas...fali joj belo![]()