Eurokrem ili Nutella?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ništa od ponuđenog.
ja licno najvise volim grcku merendu

1635939706389.jpeg

kod nas se nekad moze naci u veru.

kad sam na moru u grckoj znam i desetak teglica da dovuglim u srbiju :rumenko:

eurokrem je nula kakav je nekad bio

cipiripi je sad prilicno dobar kao i waltz iz prijepolja

mogu proci amanov i jumisov
slazem se..eurokrem je nekad bio bolji..drugaciji.. sad kao i prave kao stari (postoji izdvojena serija, nasao sam je u swisllion prodavnici) ali nije to..to
najbolji dokaz za to je teglica eurokrema tokom leta..
secam se..nekad se na vrucini izdvajalo ulje na vrhu teglice i bas je bio gadan da se tad jede i izbegavao sam leti da ga uzimam.. sad tog ulja leti nema.. .. drugacija je smesa.

jel ono bese nestle kupio cipiripi?
on je dobar ali pretvrd za palacinke.

nutela naravno ali samo original nemacka iz lidla...nikako poljska iz maksija i ostalih marketa. sad dolazi vreme snizenja obicno kupim 5 komada po kilo da imam za 3 dana. :lol:
nutela je u stvari italijanska..nju proizvodi ferrero.
fabrike imaju sirom sveta..secam se da je svojevremeno bila zatvorena fabrika u francuskoj zbog loseg kvaliteta krema.

nutela je u stvari italijanska..nju proizvodi ferrero.
fabrike imaju sirom sveta..secam se da je svojevremeno bila zatvorena fabrika u francuskoj zbog loseg kvaliteta krema.
e sad si me ubio ja mislio kinezi je prave :lol:

poljska je najgora i izaziva neke bolesti ako se tamani dosta ima neki ebeni konzervans ili hemiju ne znam kako se zove i stvarno kad pojedes jednu dve tegle posle rucka oce muka da bude...svapska je vrh ona iz lidla...ranije je bila svapska za novu godinu u marketima, ali treba procitati na poledjini ako je uvoznik iz makedonije onda je svapska, sve ostalo je poljska.

Eurokrem sam otpisao , ali kao mali je bio super.
Onaj grcki mi je lep po ukusu, 400g , samo zaboravim uvek kako se zove
Nutela nikad nije bila nesto posebno, bar meni ne
Ali bio je jos jedan strani krem...ali nije nutela.....poznat ..e da kinderlada...videh kod drugih pa se setih..
nikad ne kupuj eurokrem u pakovanju da ne vidis unutra kakav je..samo one providne casice lapo lapo... u 5 od 10 slucajeva ces dobiti vodurinu unutra

Back