Eurokrem ili Nutella?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nutela, ali samo ova originalna.

nutella.jpg

Prestao sam već neko vreme da kupujem kremove, preterivao sam dok sam bio mlađi,tamanio kašikom, vojsku sam izgurao na eurokremu iz kantine praktično....kad sam krenuo na neke dijete to je prvo otišlo.
Danas skoro isključivo samo u palačinkama koristim kremove,ponekad kada ima negde uzmem i namažem na hleb....i tada u 90% slučajeva eurokrem. To je ukus mog detinjstva, a nekako volim onaj mlečni deo više koji u nuteli ne postoji pa je ovo logični izbor. Iako se pokvario prilično,činjenica je.

Kinderlada mi je bila omiljena naravno u ranom detinjstvu dok je postojala. Pokušao sam da evociram uspomene sa linoladom koja valjda liči ali iskreno nije to taj osećaj, sad da li nema mnogo veze sa pravom ili su moje godine i idealizacija ondašnje kinderlade ne znam, ali nisam impresioniran.
Tako da eurokrem ostaje br.1

ja te margarinske koristim retko a ne volim ih....ima ih koliko hoces, nela, waltz, coko, bas milion..
Ima prodavnica gde se prodaju svi novi , lak ulaz na trziste , ne traze da se plati unapred...pa onda znam milion novih kremova, neki prezive neki ne..

Setio sam se onog grckog krema koji je postojao na ovim prostorima a valjda jos postoji...

Finetti , ili samo jedno t....
Dakle totalno su mi razliciti Fineti i Kinderlada, a dobri su mi oba, vise kupovao Fineti, a Kinder bio skuplji i nije ga bilo svuda...

Tu su još i eurocrem i lino lada ali meni je nutella i dalje for ever

Šta se vama više svidja ?

Како си ме заебала.

Никад у животу Нутелу нисам купио јер нема бело.

И, ајд, због ове теме, јуче купим пола киле еурокрем, и ајде Нутелу теглицу (велику) јер је на акцији.

И намажем палачинке снутелу.

Значи... ОД-ВРАТ-НО!!!

Ко хоће половну теглицу нутеле, поклањам.

Back