Neno
Elita
- Poruka
- 24.550
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se linolada dopada sa komadicima lesnikaoce i od line hrvatske muka..jednom bas bio na forumu bila akcija neka a ja uzeo tri nugata, bas se nesto svadjao sa eremitom i izo za top vreme dve teglice od po 250...sunce ti kad poce gorusica..uzas...
KrasTu su još i eurocrem i lino lada ali meni je nutella i dalje for ever
Šta se vama više svidja ?
Eurokrem Takovo,neprevazidjen.Tu su još i eurocrem i lino lada ali meni je nutella i dalje for ever
Kinderlada je bio i ostao krem nad kremovima. Još uvek čuvam čaše i zdelu sa likom kravice kao uspomenu na najbolji krem ikad.Nutela bez razmišljanja. Mnogo mi je bolja od Eurokrema.
Mada mi stariji kažu da je Kinderlada bila zakon za sve. Nažalost, premlad sam da bih je je sećao.
Setio sam se onog grckog krema koji je postojao na ovim prostorima a valjda jos postoji...
Finetti , ili samo jedno t....
Dakle totalno su mi razliciti Fineti i Kinderlada, a dobri su mi oba, vise kupovao Fineti, a Kinder bio skuplji i nije ga bilo svuda...
da, i ja zato ne volim nutelufali joj belo![]()
Tu su još i eurocrem i lino lada ali meni je nutella i dalje for ever
Nutella mi je top, ali ako ces uz nju poslat Eurocream i linoladu prihvacam. Hvala unaprijedTu su još i eurocrem i lino lada ali meni je nutella i dalje for ever