ja sa kog fajla sam skinuo nije imalo da se instalira npr.da vozis po zimu mao je folder
ako znas fajl posalji na mocamarija@live.com
ako znas fajl posalji na mocamarija@live.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja znam gde možeš da skineš ali ne smem da kažem torrent sajt na krstarici reci kako da ti kažem koji sajt.
ja znam gde možeš da skineš ali ne smem da kažem torrent sajt na krstarici reci kako da ti kažem koji sajt.
Upravo to...mnogo je monotona,brzo smori.Igrica je dobra samo što smori posle par dana.![]()
jel ima neko bus simulator 2010.ako neko ima neka ostavi sajt
[PROFIL][/PROFIL]
ee ko moze da mi kaze gde mogu da skinem brdovitu mapu.....
gde si skinuo taj patch?e druze ja imam full verziju i stvarno je extra, skinuo sam je sa neta, neznam tacno koja je stranica u pitanju, jer sam kod komsije to skinuo, jer mi je bio net nesto pokvaren proteklih dana, da ti kazem igrica je extra, posebno sto imam patch koji otkriva kamione tj vide se znakovi npr:Mercedesa, renoa, volvo...jer to u osnovnoj se nevidi,e a imali neko mozda igricu School tycoon,e to mi treba obeco sam bratu da cu mu je nabaviti pa ako neko ima neka se javi na pp.
PS jel mi neko moze pomoc skinuo sam ETS i instalirao i udjem u igricu i kad treba da pocnem da igram izbaci me iz igre i nista ne pise .Kompjuter mi ispunjava sve zahtjeve za igru!!