Euro Truck Simulator

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bice lepo :) Koliko vidim na ETS 2 se poprilicno trude. . .
Sad mi zao da nemam bolji komp ili da se igrica ne stancuje i za PS3 pa da mogu da igram, ali neka, . . Za koju godinu kad nabavim bolju masinu onda cu ga igrati. . .

Bice lepo :) Koliko vidim na ETS 2 se poprilicno trude. . .
Sad mi zao da nemam bolji komp ili da se igrica ne stancuje i za PS3 pa da mogu da igram, ali neka, . . Za koju godinu kad nabavim bolju masinu onda cu ga igrati. . .

Nije uopste zahtevan, nemam uopste jaku masinu, a bez problema igram :)

A sto se tice same igrice, mocna je i po mom misljenju mnogo bolja od prvog dela.

Uspeo sam da nađem verziju igre koja radi.

Moram da kažem da sam prijatno iznenađen poboljšanjima. Bojao sam se da će autori, pogotovo imajući u vidu njihov skroman budžet, samo malo da našminkaju igru, dodaju par destinacija, možda poneki novi kamion i da to podmetnu kao nastavak. Ali sad vidim da bi bilo zaista nefer reći da je tako bilo, jer su se momci zaista potrudili da poboljšaju sve segmente igre koji se mogu poboljšati. Sada se teret može prevoziti u više od 60 gradova širom Evrope (nažalost, gradova iz naše države i regiona nema), grafika je unapređena i lepša (mada udaljeni objekti postanu malo mutnjikavi), a i kod kamiona koji vozite je moguće menjati više stavki nego ranije. Inače, i ovde se počinje od nule, bez svog kamiona (već vozite one koji pripadaju firmama), pa vremenom, kako napredujete i stičete iskustvo i novac, otvaraju se mogućnosti da najpre nabavite svoj kamion, a posle pravite i firmu gde ćete zapošljavati svoje vozače i tako to. Novotarija ima na svakom koraku, i onima koji su voleli originalni ETS i njegove "derivate" preporučujem i nastavak. :ok:

Back