Euro Truck Simulator

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za šta ti tačno treba patch? Za sneg, za nove kamione, prikolice...?

Neke verzije igre se odmah startuju čim klikneš na ikonicu "game", a neke se instaliraju na klasičan način. Bez obzira šta ti imaš od ta dva, modove koje skineš ubaciš u folder My Documents\Euro Truck Simulator\mod

Moguće je, ali fajlovi moraju da budu u OGG formatu.

Stavi muzičke fajlove koje želiš u folder My Documents\Euro Truck Simulator\music, pokreni igru i pritisni dugme R da pristupiš audio plejeru (ako nije R onda proveri u komandama koje je dugme pored komande Audio Player).

Alternativna varijanta je da prvo otvoriš Winamp ili koji već program koristiš za muziku, pustiš šta želiš, a onda započneš igru. ;)

Pozdrav. Ja bi zelio da mi neko posalje link za free download Euro Truck Simulator. Pokusavao sam na sve nacine nadjem na You Tube-u i sve uradim kao i oni i nece pa ako neko ima link nek mi posalje na e-mail s.marko@blic.net . Imao sam 18 WOS sve jednog pa su mi bili bezveze sacuvao sam samo 18 WOS Long Haul American...Ocu malo Evropu...:D...Molim samo link!!!

Igrica je dobra samo što smori posle par dana. :)
Upravo to...mnogo je monotona,brzo smori.

jel ima neko bus simulator 2010.ako neko ima neka ostavi sajt :evil::):cmok::gace::brus::manikir::telefon:
[PROFIL][/PROFIL]

Imas google...ukucas "bus simulator 2010 rapidshare" i izadju ti 100 sajtova za download.

ee ko moze da mi kaze gde mogu da skinem brdovitu mapu.....

Kakvu bre brdovitu mapu...ako oces offroad voznju pogresio si igricu :hahaha:

Poslednja izmena:
e druze ja imam full verziju i stvarno je extra, skinuo sam je sa neta, neznam tacno koja je stranica u pitanju, jer sam kod komsije to skinuo, jer mi je bio net nesto pokvaren proteklih dana, da ti kazem igrica je extra, posebno sto imam patch koji otkriva kamione tj vide se znakovi npr:Mercedesa, renoa, volvo...jer to u osnovnoj se nevidi,e a imali neko mozda igricu School tycoon,e to mi treba obeco sam bratu da cu mu je nabaviti pa ako neko ima neka se javi na pp.
gde si skinuo taj patch?

UK-Truck-Simulator-PC-Pack.jpg

Izašao je i nastavak, ili bolje reći spin-off ove igre po imenu UK Truck Simulator. Kao što ime kaže, vozi se samo u Ujedinjenom kraljevstvu, a ima ukupno 18 gradova iz Škotske, Engleske i Velsa u koje se raznosi roba.

Ono što moram da naglasim je da programeri nisu samo promenili mapu i imena gradova i objavili staru igru pod novim nazivom, nego su uložili trud da ne bude baš potpuno isti endžin kao u ETS.

Ovog puta su kamioni (kao i sama grafika) malo detaljniji, prikolice malo raznovrsnije u zavisnosti kakvu robu prevozite, vreme teče sporije a destinacije su duže. Znači sada nećete preći Evropu s kraja na kraj za 20 minuta, već ćete od, na primer, Londona do Glazgova voziti pola sata i više, što je još jedan plus na polju simulacije (realnije je da od Engleske do Škotske putujete pola sata nego od Lisabona do Varšave 20 minuta, zar ne?). Naravno, i noći duže traju, i mračnije su nego u ETS. I sama okolina je raznovrsnija, pa tako osim njiva i telefonskih stubova pored puteva ima još dosta detalja.

Sada dobijate i reputacione poene posle dostavljenog tereta (naravno, poena ima više ako ste teret prevezli neoštećen i na vreme), a postoji mogućnost i da sami osnujete svoju firmu i vodite biznis. Postoji i Inbox sanduče, znači stižu vam i poruke, a ima još novotarija kojih u ETS nije bilo.

A, da, i moraćete da se naviknete na volan na desnoj strani i na vožnju levom stranom puta. :)

Svima kojima se ETS dopao od srca preporučujem UK Truck Simulator.

Skinuo ali je to prejako za moj komp. . . Morace da ceka neki novi da bi se igralo ozbiljnije, za sada cu se jos drzati ETS-a :)
Inace vozi se levom stranom, tako da treba paziti, ja u pocetku isao desnom pa se cudim sto su semafori i znakovi sa suprotne strane dok nisu poceli da mi dolaze iz suprtonog smera a onda sam uklaviro o cemu se radi :D

Lepe vesti za ljubitelje ETS: već neko vreme se sprema zvaničan nastavak. Nadam se da će imati još lepšu grafiku i da će teret moći da se prevozi u više zemalja.

http://eurotrucksimulator2.quezz.com/

U međuvremenu sam probao i German Truck Simulator, ali postoji jedan mali nedostatak (bar u verziji koju sam ja skinuo): kad promeniš jezik u engleski, ne vide se imena gradova. Još uvek igram i UK Truck Simulator i čekam ovaj nastavak koji, bar tako kažu, treba da izađe krajem 2011. ili početkom 2012.

Back