Euro Truck Simulator

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S obzirom da sam ja u San Andreasu obožavao da vozim kamion i prevozim tovar (verovali ili ne, prevezao sam između 250 i 300 tovara), skinuo sam i ovo. I veoma mi se sviđa igra. Grafika nije baš nešto najspektakularnije što sam video, ali je sasvim solidna. Naravno, moglo je sa malo više detalja, ponekim pešakom na ulicama grada, ili da, kad dostavim tovar na odredište, da se pojave radnici koji bi ga istovarivali. Ali i ovako je super.

Zna li neko da li može, i kako, da se ubaci muzika da svira za vreme vožnje? U folderu sa snimljenom igrom koji se kreira u My Documents postoji folder Music, ali ne znam kako da fajlove koje tu stavim pustim u igri. I da li treba staviti cele MP3 pesme ili su dovoljni samo shortcut-ovi kao u San Andreasu?

Brate, ja sam se smorio vrlo brzo jer je dosta jednolicno. Za razliku od 18 wheels ovde moras da pazis na propise inace taraba na novcanik, sto me malo nervira ali realno je.

Ali moglo je tu jos dosta toga da se ubaci.

Ali sam malo poboljsao sa cheatom, tako da sad jurcam bez brige ko ce da plati kazne !!!! ;)

Slažem se, stvarno je moglo još dosta da se ubaci, ali čuo sam da je češka firma SCS Software koja je pravila igru (pravili su i 18 Wheels, a učestvovali su i u pravljenju Duke Nukem: Manhattan Project) imala jako skroman budžet, te zato valjda nema više detalja. Ko što rekoh ranije, mogli su da ubace radnike koji bi došli da istovaruju, zatim više gradova, mapa, onda da se edituje vozač... Ja sam skinuo neki patch ali nisam mogao da ga aktiviram pošto je patch tražio gde je instalirana igra a ja igru nisam instalirao: proradila je čim sam otvorio fajl "game", ništa se nije instaliralo.

Moguće je editovati jedan od fajlova vezanih za igru u My Documents da se dobije novac. To rekao bih, tehnički nije varanje jer se ne kuca nikakva šifra. :D

Ali i kad se na taj način dobije lova, to se ne računa u statistici; i dalje je potrebno zaraditi dovoljnu količinu para da se ispuni jedan od uslova za sledeću zvezdicu. Ja sam novac dobijem editovanjem fajla iskoristio da otvorim još neku državu, jer me je smorilo da se vozim samo između tri grada.

Inače, čuo sam da je ista firma napravila i igru Bus Driver. Probaću i to.

Igram je tu i tamo i moram priznati da sto je vise igram sve vise sam razocaran. Kao da je neko zurio da je izda i da nije hteo da se jos bavi detaljima. Gradovi su sramota jednostavni i svi na isti fazon, kamion mozes da teras na maksimalne obrtaje i nista se nedesi (pa na prvom WoS je bilo da ti bar motor krene da crkava), nema nijedna jedina specijalna misija (mana jos iz proslog nastavka po meni), premalo gradova a toliko drzava. Krenuo sam na pohod iz svajcerske i odma sam imao i italiju i u totalu 3 grada, sakupio sam pare i otklucam i austriju i dobijem samo Bec, a i to je bilo bacanje para jer je Bec em daleko, em slaba zarada. . . Moglu su jos da rade na uzivanju u igrici. Da ubace detalje pa da recimo moras da odrzavas kamion, da kad udaris u nekog ostane udubljenje i da se steta vidi na kamionu i tako to. Sve us vemu kao sto rekoh postaje razocarenje. . . Zanimljiviji mi je bio King Of the Road i ako je mapa bila malena, bar su se videla ostecenja na kamionu, trkas se sa nekim pa imas razloga da malo brze vozis, puno, puno vise dodataka za kamion mozes da kupis, dok ovde kupujes smao paket za upgrade i to je to. . . Mogli su puno vise da urade. . .

Back