- Poruka
- 27.467
Ne trtljaj buzdovancino.

Ето шта буде када човек почне бежати са часова у основној школи
и постане Тоцило!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trtljaj buzdovancino.
Vi i Vucic i treba da se poredite,jer niste mnogo razliciti.Aha, vidi se po Vučićevoj dnevnoj količini spominjanja Hrvatske. Ne može započeti dan bez spominjanja Hrvatske.![]()
Zato si ti Buzgo isao stalno oko skole,jer nisi znao da pogodis ulaz.![]()
Има овде разних, али такво тоцило нема конкурента!
Ето шта буде када човек почне бежати са часова у основној школи
и постане Тоцило!![]()
Твоје форе испред задружне продавнице, заливене млаким пивом већ си потрошио.Zato si ti Buzgo isao stalno oko skole,jer nisi znao da pogodis ulaz.
Eeee Bizgoje.Kako ne shvatas koliko si glup.Твоје форе испред задружне продавнице, заливене млаким пивом већ си потрошио.
Не понављај се!![]()
Добро "генија", ако овде направимо анкету, а да буде искрена и анонимна, гарантованоEeee Bizgoje.Kako ne shvatas koliko si glup.
![]()
Eto vidis,sam dokazujes ko si i sta si.Bizgoje.Добро "генија", ако овде направимо анкету, а да буде искрена и анонимна, гарантовано
добијаш Златну колајну са укрштеним Qрчевима као најглупља форумска појава!![]()
'Ајде иди тамо, кисели ноге у лавору, не брукај се више!Eto vidis,sam dokazujes ko si i sta si.Bizgoje.
'Ајде сада поштено признај - Зашто си 2Х понављао у 5. разреду?Zalosno je sto nema kantara za njegovu (Ne) pamet.
Nek je rotkve ko je ponavljao 5.'Ајде сада поштено признај - Зашто си 2Х понављао у 5. разреду?![]()
Добро, а зашто си 8.разред полагао у радничком "универзитету"?Nek je rotkve ko je ponavljao 5.
Opet lupas kao buzga.Добро, а зашто си 8.разред полагао у радничком "универзитету"?![]()
Туго полуписмена, коме деца из комшилука показују како се излази на интернет, о'ладила ти сеGde si ti zavsio skolu.Znam da buzge idu u posebna odeljenja.
Puste delijeje,ne moze covek da se otarasi.Ti koji si kupio diplomu kao Nikolic,pises nesto o pismenosti,kako te nije sramotaТуго полуписмена, коме деца из комшилука показују како се излази на интернет, о'ладила ти се
она вареника што ти је жена спремила пред кунтање док си овде смарао, иди књавај, секирација
је погубна за здравље и за твоје године!![]()
Тоци, што си тако неУрозан?Puste delijeje,ne moze covek da se otarasi.Ti koji si kupio diplomu kao Nikolic,pises nesto o pismenosti,kako te nije sramota![]()
Смири се Тоци, сутра вам колаче дели Усруља фон Лајден, иди спавај па да ујутру станеш у ред!Nimalo,Buzgo.
![]()
Meni ta nece nista udeliti,a tebi i takvim kojima vire samo cipele iz Vucicevog dupeta,doneti naredbuda ostavite siptare na miru i ne kur... se vise.Смири се Тоци, сутра вам колаче дели Усруља фон Лајден, иди спавај па да ујутру станеш у ред!![]()