EU ukida vize Srbiji

ma to je cist marketing i pokusaj ove vlasti u dogovoru sa njihovim gazdama preko da skupe neke poene ovde i sto duze ostanu na vlasti.
Mislim Ok je to sto su nam ukinuli vize i svaka im cast na tome, ali realno onaj ko ima para da putuje on putuje i ovako (dal preko agencija, dal plati nekom da ceka u redu za vizu umesto njega, dal radi preko negde...itd)
Mislim ja ne znam ni jednu jedinu osobu koja ceka da nam ukinu vize da bi mogla da putuje...........

Bre ljudi nemaju para do Zlatibora da odu a ne da se svrckaju po Parizu, Londonu, Rimu, Amsterdamu il gde vec.............

Ja mislim da je ovaj ne vazim se na trenutak uspeo da dohvati onu famoznu istorijsku shargarepu,al mu izmice iz ruku ybga :evil:

Uplati jos jednu voznju,sve smo blize i blize........:mrgreen:

02325451021.jpg

Zato sto je sad tecna........u tetrpaku!:mrgreen::lol:

Bar cemo konacno ko ljudi da putujemo i da se ne ponizavamo u onim redovima ko da smo niza vrsta.A jos mi je draze za onu tetku u grckom konzulatu sto me svake godine gleda preko qrca kad predajem dokumente...Od sledece godine moci ce samo da me povuce za isti...:super:

Jeste poseta Disktriktu crvenih fenjera ce ih prosvetliti.:mrgreen:

Mozda ne prosvetliti, ali prosvetiti sigurno... Znash kako znam? Moj dobar drug Al Bundy mi je rekao da kad' dodjesh tamo, sam Bog te pogleda. :mrgreen: :cool: :worth: :hahaha:

Cvrc...'ajde ti, ja ću za par nedelja kada opet "obećaju":lol::lol:

'Ajd' josh samo sada... :lol:

Ja mislim da je ovaj ne vazim se na trenutak uspeo da dohvati onu famoznu istorijsku shargarepu,al mu izmice iz ruku ybga :evil:

Ja mislim da je Ne_Vazim_Se uspeo na trenutak da dohvati nirvanu :D chitajuci ovu vest. Priznaj, krivo ti je... :plez:

ma to je cist marketing i pokusaj ove vlasti u dogovoru sa njihovim gazdama preko da skupe neke poene ovde i sto duze ostanu na vlasti.
Mislim Ok je to sto su nam ukinuli vize i svaka im cast na tome, ali realno onaj ko ima para da putuje on putuje i ovako (dal preko agencija, dal plati nekom da ceka u redu za vizu umesto njega, dal radi preko negde...itd)
Mislim ja ne znam ni jednu jedinu osobu koja ceka da nam ukinu vize da bi mogla da putuje...........

Bre ljudi nemaju para do Zlatibora da odu a ne da se svrckaju po Parizu, Londonu, Rimu, Amsterdamu il gde vec.............

Neki bi da idu i da rade neshto negde. :)

a 18. 19. ce biti:
a od HOLANDJANA....televizor:hahaha:

.... :hahaha: ... Ma nece valjda ovaj put. :confused:

Bar cemo konacno ko ljudi da putujemo i da se ne ponizavamo u onim redovima ko da smo niza vrsta.A jos mi je draze za onu tetku u grckom konzulatu sto me svake godine gleda preko qrca kad predajem dokumente...Od sledece godine moci ce samo da me povuce za isti...:super:

:D

Dajte ljudi ne budite pesimisti. Ovo je sjajna vest, sasvim drugačija od one koje su vam ranije servirali.
Jedva čekam da u Italiji, za promenu, vidim i Srbe. Evropa je lepa, ima u njoj toliko toga da se vidi...

:worth:

Mozda ne prosvetliti, ali prosvetiti sigurno... Znash kako znam? Moj dobar drug Al Bundy mi je rekao da kad' dodjesh tamo, sam Bog te pogleda. :mrgreen: :cool: :worth: :hahaha:

:
pa i nije bas Red light nesto , mislim iste one iz Temisvara i Segedina ,samo malo cistije i puno skuplje:confused: ,al zato u okolini svasta nesto lepo ima :D mislim ono Rembrantova kuca , .Rijksmuseum i muzej Hajnekana,neke radionice dijamanata i tako... :mrgreen:

ma to ce biti ista fora ko i s onim trgovinskim sporazumom
ima da se jednostrano primenjuje od strane Srbije a od strane EU kad uhvatimo mladica:mrgreen:
tako da,romi Hamburga i ostatka civilizirane EU kam tu papa:hahaha:

Цитат:
Оригинал поставио ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Не изгледа тако ... и магарцу је свега на врх главе:

Back