- Poruka
- 16.741
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja mislim da je ovaj ne vazim se na trenutak uspeo da dohvati onu famoznu istorijsku shargarepu,al mu izmice iz ruku ybga
Uplati jos jednu voznju,sve smo blize i blize........![]()

Jedva čekam da u Itali, za promenu, vidim i Srbe. Evropa je lepa, ima u njoj toliko toga da se vidi...

jeste ima opet tamo svi na drogu da se navuku i postanu dileri i hepatiticariJeste poseta Disktriktu crvenih fenjera ce ih prosvetliti.![]()

Dajte ljudi ne budite pesimisti. Ovo je sjajna vest, sasvim drugačija od one koje su vam ranije servirali.
Jedva čekam da u Italiji, za promenu, vidim i Srbe. Evropa je lepa, ima u njoj toliko toga da se vidi...

Ako ti se gledaju Srbi, onda ni ne morash da putujesh.![]()

Jeste poseta Disktriktu crvenih fenjera ce ih prosvetliti.![]()

Cvrc...'ajde ti, ja ću za par nedelja kada opet "obećaju"![]()
Ja mislim da je ovaj ne vazim se na trenutak uspeo da dohvati onu famoznu istorijsku shargarepu,al mu izmice iz ruku ybga
Uplati jos jednu voznju,sve smo blize i blize........![]()

ma to je cist marketing i pokusaj ove vlasti u dogovoru sa njihovim gazdama preko da skupe neke poene ovde i sto duze ostanu na vlasti.
Mislim Ok je to sto su nam ukinuli vize i svaka im cast na tome, ali realno onaj ko ima para da putuje on putuje i ovako (dal preko agencija, dal plati nekom da ceka u redu za vizu umesto njega, dal radi preko negde...itd)
Mislim ja ne znam ni jednu jedinu osobu koja ceka da nam ukinu vize da bi mogla da putuje...........
Bre ljudi nemaju para do Zlatibora da odu a ne da se svrckaju po Parizu, Londonu, Rimu, Amsterdamu il gde vec.............

a 18. 19. ce biti:
a od HOLANDJANA....televizor![]()
... Ma nece valjda ovaj put. Pa Trst je naš...si zaboravila![]()
yebes EU svi snovi su se srusili 
Pa Trst je naš...si zaboravila![]()

Bar cemo konacno ko ljudi da putujemo i da se ne ponizavamo u onim redovima ko da smo niza vrsta.A jos mi je draze za onu tetku u grckom konzulatu sto me svake godine gleda preko qrca kad predajem dokumente...Od sledece godine moci ce samo da me povuce za isti...![]()
Dajte ljudi ne budite pesimisti. Ovo je sjajna vest, sasvim drugačija od one koje su vam ranije servirali.
Jedva čekam da u Italiji, za promenu, vidim i Srbe. Evropa je lepa, ima u njoj toliko toga da se vidi...

Ja mislim da je Ne_Vazim_Se uspeo na trenutak da dohvati nirvanuchitajuci ovu vest. Priznaj, krivo ti je...
:

Alo? Ja ovde viđam uglavnom žabce. Zatim Rumune, a kad mrdnem iz ove selendre - sve ostale, samo ne Srbe![]()

pa i nije bas Red light nesto , mislim iste one iz Temisvara i Segedina ,samo malo cistije i puno skupljeMozda ne prosvetliti, ali prosvetiti sigurno... Znash kako znam? Moj dobar drug Al Bundy mi je rekao da kad' dodjesh tamo, sam Bog te pogleda.![]()
![]()
![]()
:

Moj dobar drug Al Bundy mi je rekao da kad' dodjesh tamo, sam Bog te pogleda.![]()
![]()
![]()
'

Pa ko ih јebe. "Jel treba ja da idem u grad da im kupim gaće," što reče Ciga.Bre ljudi nemaju para do Zlatibora da odu a ne da se svrckaju po Parizu, Londonu, Rimu, Amsterdamu il gde vec.............
Pa gde si bre bezkorisnichkogimena....![]()

Tvoj drugar Bandi ochigledno ne moz nishta da povali ovde pa mora da shipchi do Olandije.![]()