EU laže Srbe u Republici Srpskoj već 14 godina

U svakoj situaciji izvuci najbolji moguci rezultat..

Najbolji moguci rezultat u situaciji osude Dodika je da se Dodik makne i onda nastavlja se RS bez jednog takvog..
To je najbolja opcija..
Istovremeno to ne znaci da ce se okomiti RS na svakog ko je Srbin, ali eto Dodik bi trebao da se makne...
A sta se desava, Dodik pocne da skici kao prase da je on spasitelj Srba i da Srbi bez njega nece moci da zive..
I budale poveruju..

Najbolji moguci rezultat u situaciji osude Dodika je da se Dodik makne i onda nastavlja se RS bez jednog takvog..
To je najbolja opcija..
Istovremeno to ne znaci da ce se okomiti RS na svakog ko je Srbin, ali eto Dodik bi trebao da se makne...
A sta se desava, Dodik pocne da skici kao prase da je on spasitelj Srba i da Srbi bez njega nece moci da zive..
I budale poveruju..
Ako dobijemo sankcije od evropskih zemalja, sami će ga odnijeti u Sarajevo.

Ako dobijemo sankcije od evropskih zemalja, sami će ga odnijeti u Sarajevo.
Nece, isto kao sto nisu najvece koljace iz Srebrenice, a Srbi , ni pipnuli , a samo one izvikane su dokacili..
Samo sto ja uzimam primer Srebrenice kao odnos Srpskog naroda prema Srbima...gde se to izvitopereno smatra sto si vise poklao to si veci Srbin..
Uopste se ne petljam u Muslimanske zlocine i celu tu pricu , tu su Muslimani jos veca bruka za ljude...kao ljudi..

Ali oni imaju svoje kriterijume, takvi su kakvi su , imati to na umu kad se prema njima odnosis sa postovanjem....tako posmatraj i Sipce, i Svajcarce i tako svaku naciju , koja se ujedinjuje po mentalitetu....i Nemce..
I onda ces imati neki pocetni odnos prema svakoj naciji...sto je zdravo ...nije zdravo imati otezavajuce predrasude, ali oprez je pametno imati..

E kad bi bilo pameti pa da nas svet ne poznaje po najvecim lopovima, i barabama, a ponekad i upotrebnim budalama, bilo bi bolje..
Jel isto kad Srbe prepoznaju po nekom muljadziji iz Josja koji malo malo pa je pijan, zna da bude naporan i agresivan, i tesko se sa njim razumeti i dogovoriti , ili da je to zena , Jovanka , rekao bih po naglasku da je bosanka, oni ne gube naglasak do kraja zivota, ali sa kojom mozes da se dogovoris za 1 min, i to pametno , a ne korupcijski da ima neku korist, nego da ucini a da nema stetu...

Nije tacno.
Izvoli pa budi covek pa brani Srpsku od Dodika, a ne samo u ime Dodika branimo jajare...
Nema opravdanja za ponasanje branitelja podguznih dlacica Dodika..nema..

A inace sudski sistem RS znam zato sto sam vodio par procesa na njihovim sudovima, pa sam upoznat da moze i bez stele...tj znanje protiv baraba....gde zamislite u barabe spadaju kriminalci , ali i Dodikove vezare...apsolutno isti bataljon..

Naravno pomenuo sam i jajare advokate koji su po fensi principu odmah krenuli da se utrkuju da se reklamiraju kako brane narod po Britanskom pravnom sistemu , tj EU kompatibilni su...sto nije tacno , ali reklamica...

Jajare ne mogu da zahtevaju da im se gleda kroz prste, a kad ima vremena staju uz lopove, a onda kad stigne nezgodacija, onda bi povlascenja i milost za svoje jajarisanje koje su naplatili , jok i nisu..

Dakle ili ste naplatili to vase jajarisanje uz Dodika ili ste budale pa niste, ali se valjda nadate da cete u buducnosti , pa da vas mi razumemo sto vidimo sta radite..
E pa ne ide to tako ..
Vi terajte vasu pricu , kako ste posteni ali uz Dodikove dlacie gde god da su , a ja cu da teram pricu onako kako jeste, a to je da treba preziveti bataljone lelemuda i jajara i sitnih krimosa u Bosni..
Ako ti još nije jasno, dovoljno je da vidiš ko ti je dao smajli.

To je najbolja opcija..

I budale poveruju..
Zamisli, to isto traže i oni koji bi da ukinu Srpsku. Pa kad maknu Dodika, tako će i svakog sledećeg koji zamisli nije Dodik.
Daleko si ti od srpskog nacionalnog interesa i zaštite Srba od pogroma.

Jjeste, tacno je da sam daleko..
Evo gledam sta je srpski interes ljudi na forumu , i ispada da je interes da se satru studenti i svaki otpor Vucicu..
Zatim gledam sta je interes bosanaca na forumu , ispada da se satre sirotinja i da se Dodik pretvori da je postenjacina i da je najveci Srpski sin...
Eto sta su interesi Srba na forumu ,
A ja sam stvarno daleko od tih podguznih muva i karaktera..

Ljudi koje ja srecem kad sam u Bosni , retko kad su uopste miroljubivvi prema Dodiku , obicno bi mu ebali sve po spisku , eto kakve srecem, medju lekarima, medju penzionerima, medju radnicima iz tkaonica, fabrika, ili marketa..
Ti ljudi smatraju da je Dodik teska lopurda, da je oko sebe navukao svu bagru i da remeti zdravstvo , ustanove, i cak i sudove..

Eto sta smatra nepoliticka raja iz Bosne...iz svih krajeva, znaci i Hercegovina, i Trebinje i Nevesinje, , ebiga nekako preskocim Gacko uvek, samo prosisam kroz njega, ali znaci i taj istocni deo a i Banjalucki deo slicno misli samo nemaju ruzne reci za silne projekte uredjenja zgrada na koje je Dodik potrosio neke silne pare...necije pare..

Jjeste, tacno je da sam daleko..
Evo gledam sta je srpski interes ljudi na forumu , i ispada da je interes da se satru studenti i svaki otpor Vucicu..
Zatim gledam sta je interes bosanaca na forumu , ispada da se satre sirotinja i da se Dodik pretvori da je postenjacina i da je najveci Srpski sin...
Eto sta su interesi Srba na forumu ,
A ja sam stvarno daleko od tih podguznih muva i karaktera..

Ljudi koje ja srecem kad sam u Bosni , retko kad su uopste miroljubivvi prema Dodiku , obicno bi mu ebali sve po spisku , eto kakve srecem, medju lekarima, medju penzionerima, medju radnicima iz tkaonica, fabrika, ili marketa..
Ti ljudi smatraju da je Dodik teska lopurda, da je oko sebe navukao svu bagru i da remeti zdravstvo , ustanove, i cak i sudove..

Eto sta smatra nepoliticka raja iz Bosne...iz svih krajeva, znaci i Hercegovina, i Trebinje i Nevesinje, , ebiga nekako preskocim Gacko uvek, samo prosisam kroz njega, ali znaci i taj istocni deo a i Banjalucki deo slicno misli samo nemaju ruzne reci za silne projekte uredjenja zgrada na koje je Dodik potrosio neke silne pare...necije pare..
Interes "bosanaca" je da Bosna bude unitarna.
Čija ti stanovništa prezentuješ?

1.
rfrefr.jpg

Srbi izgleda imaju parolu , gde cveta Srpstvo , tu se Srbi masovno iseljavaju odatle..
Evo Bosanci kazu da zbog Dodika cveta Srpstvo , bez njega ne bi bilo nista , a opustela RS skoro totalno , u odnosu na rat je praznija, pazi kad rat nije uspeo da rastera sta je Dodik uspeo....
Aha..
Znaš li koliko je Hrvata otišlo iz Hrvatske? Statistički duplo više nego nas u Srpskoj.
KOliko Slovenaca a EU.. Crnogoraca, Makedonaca, Srbijanaca.. i ko je kriv?
Daleko si ti od realnosti i releventnog rasudjivanja.
S.kim se to ja raspravljam.. :mrgreen:

Interes "bosanaca" je da Bosna bude unitarna.
Čija ti stanovništa prezentuješ?
Ja antilopovske, iskreno ti kazem, znaci za vladavinu prava, ali ne bosanskog nego prava gde svako slovo znaci ono sto znaci , a ne e ne moze tako nego ovako ...kako obicno pocnu kad udjes u banku , koja je institucija, pa pocnu da ti zavlace u Bosni, tj RS jer moze im se, jos ti to i kaze, e pa cekaj kad mi se moze ebem li vam mamu , pa onda posle izvinjava se i moze 50 000km, nazad, moze ...

Tako da olos koji pravdate meni ne zvuci dobro kao vasa procena ljudskosti...
Tacno je da i medju mojim rodjacima ima takvih , ubedjeni da su posteni , a budaletine teske...i to se pokaze na milion mesta, kamo srece da je dodik jedina budalastina koju imaju...

A opet dodju oni koji bi pravdu , pa mi na kraju kad pocnem da rasturam i komisije za medijaciju , to postoji u bosni , kad se zakacis sa fondovima ili drzavom, krenu da mi prodaju MzaB kao spusti loptu , daj da se ogrebemo i da cutimo i smrdimo...znaci pravdoljupci bi da smrde ....
Nije dobra slika u Bosni sto se tice casti , ali daj da se okrenemo postenju , tu je moguce da svi budu posteni ...pomalo..

Aha..
Znaš li koliko je Hrvata otišlo iz Hrvatske? Statistički duplo više nego nas u Srpskoj.
KOliko Slovenaca a EU.. Crnogoraca, Makedonaca, Srbijanaca.. i ko je kriv?
Daleko si ti od realnosti i releventnog rasudjivanja.
Tacno , znaci hrvastina jos bolje cveta..jel to pouka..

Uzas od poente...
Sta slovecni , izvini molim te, sta slovenci?
Ebu vas slovenci pa samo prze....razvaljuju vam bulju po pitanju ekonomije i uslova zivota toliko da ne znate kako se zovete, Danilo ili Janez...
Iako su opljackali Sloveniju kad je presla na EU , znaci uneredili su je od pljacke, opet je zadrzala prestiz i nacionalno bice vise nego sto su Srbi iz RS srpstinu , osim ako se lopovstina ne smatra srpstinom ....
Hrvati odlaze u EU kao gospoda...bas kao gospoda...bosanci odu kao klozetarke i vrate se posle par godina...nema njima bolje od bosne...a bosna prazna...

Ja antilopovske, iskreno ti kazem, znaci za vladavinu prava, ali ne bosanskog nego prava gde svako slovo znaci ono sto znaci , a ne e ne moze tako nego ovako ...kako obicno pocnu kad udjes u banku , koja je institucija, pa pocnu da ti zavlace u Bosni, tj RS jer moze im se, jos ti to i kaze, e pa cekaj kad mi se moze ebem li vam mamu , pa onda posle izvinjava se i moze 50 000km, nazad, moze ...

Tako da olos koji pravdate meni ne zvuci dobro kao vasa procena ljudskosti...
Tacno je da i medju mojim rodjacima ima takvih , ubedjeni da su posteni , a budaletine teske...i to se pokaze na milion mesta, kamo srece da je dodik jedina budalastina koju imaju...

A opet dodju oni koji bi pravdu , pa mi na kraju kad pocnem da rasturam i komisije za medijaciju , to postoji u bosni , kad se zakacis sa fondovima ili drzavom, krenu da mi prodaju MzaB kao spusti loptu , daj da se ogrebemo i da cutimo i smrdimo...znaci pravdoljupci bi da smrde ....
Nije dobra slika u Bosni sto se tice casti , ali daj da se okrenemo postenju , tu je moguce da svi budu posteni ...pomalo..
Znači svi mi u Srpskoj smo neljudi, lopovi, bagra, kriminalci, smrdljivci .. aj barem si ćevape zaradio na Bašćaršiji. :mrgreen:

Znači svi mi u Srpskoj smo neljudi, lopovi, bagra, kriminalci, smrdljivci .. aj barem si ćevape zaradio na Bašćaršiji. :mrgreen:
Nije svi , ali ovde na forumu se mozete slobodno okititi tim nazivom...
Tako vam sleduje po agendi koju promovisete..
Branite najvece lopove, koje ni polupismeni bosanac, tj Srbenda ne brani nego kaze pu...
E sad kako on bolje vidi to pu nego vi na forumu , ne znam..

A da su budale najglasnije, to jeste....
Samo cutis i slusas i slusas sta blebecu najveci Srbi iz RS, i prolaze godine, eto 14 su cekali da se kokosi isprde pa da primete da Dodik nije posten nego lopurda a onda ne mogu nista jer je Srbin, to mu daje imunitet u slucaju lopovluka....
Ebiga nisam Srbin, niti mi treba takav imunitet, ali kakva je to nacija kojoj je pripadnost imunitet za lopovluk kao Crnogorcima nekad...mozda i sad..
Crnogorci su procvetali od tog pljackanja Srbije i imuniteta da ih Crnogorci u Srbiji na vlasti ne ganjaju kad predju granicu ka CG...

Back