- Poruka
- 7.068
Jel može USA vojnicima da se sudi u Hagu za ratne zločine, USA priznaju Hag?Najavljen je i sud za ratne zlocine nesto nalik Hagu.
A rekao sam da ce biti i niste mi verovali.
Jel može USA vojnicima da se sudi u Hagu za ratne zločine, USA priznaju Hag?Najavljen je i sud za ratne zlocine nesto nalik Hagu.
A rekao sam da ce biti i niste mi verovali.
Genijalno.Predvideo je.
Imovina EU u Rusiji prevazilazi 500 milijardi
Rusija ce se namiriti tom imovinom.
Al pustaju vas da napravite prvi , zlikovacki lopovski korak.
To je ono kad znam da si mi ispred vrata , da hoces da me pokrades ali cekam te da udjes u stan , pa da te oderem od batina.
Mnogi su se sapleli na koru od banane.Kako to nije predvideo šahista Putin?
Zar on nije genijalac velemajstor?
![]()
Genijalno.
Trampiš svoj keš za fabričku halu na svom tlu
Koliko su napravili štete trebalo bi više da im uzmu, ali nema.
To je pravo pitanjeKo će nama da nadoknadi to što su nam pretnjama i ucenama oteli NIS?
Dok god budete pretili, Rusija će ti biti sve manjaTek cemo da vam pravimo stetu zlotvori.
Sve ima da vam naplatimo sa kamatama. Ima da vas oteramo u kameno doba.
Dosta ste vi krali i pljackali slabe i nezasticene. Ima i nad popom pop.
Nista oni nisu oteli oni su to dobili od srbijanske lopovske vlastele.Ko će nama da nadoknadi to što su nam pretnjama i ucenama oteli NIS?
Ti tvoji tamo u Moskvi jedino i umeju da prave štetu i otimaju. Zato je od njih pobegao ko god je stigao i mogao.Tek cemo da vam pravimo stetu zlotvori.
Sve ima da vam naplatimo sa kamatama. Ima da vas oteramo u kameno doba.
Dosta ste vi krali i pljackali slabe i nezasticene. Ima i nad popom pop.
Ko će nama da nadoknadi to što su nam pretnjama i ucenama oteli NIS?
Sad ćemo slediti tvoju preporuku o nacionalizaciji stranih halaSam si ga dao , za 3 topla obroka .... Mojne sad tu kukumavku
nije EU kriva. Sa te pare EU kupuje oruzje od amerike tako da je glavni lopov i pljackas onaj koji je do skora pljackao planetu......ANGLO-AMERIKA.ЕУ конфискује Русији 300 милијарди евра
„Блокирали смо 300 милијарди евра резерви руске Централне банке и замрзнули смо 19 милијарди евра новца руских олигарха“, рекла је Урсула фон дер Лајен
![]()
БРИСЕЛ – Европска комисија је саопштила данас да је предложила план за конфискацију руске имовине која је замрзнута како би се казнила Москва за инвазију на Украјину.
„Блокирали смо 300 милијарди евра резерви руске Централне банке и замрзнули смо 19 милијарди евра новца руских олигарха“, рекла је Урсула фон дер Лајен, председница ЕК, преноси Ројтерс.
Према њеним речима, ЕУ и њени партнери могли би краткорочно да управљају тим средствима и да их инвестирају. Приход би ишао Украјини како би се надокнадила штета изазвана ратом у тој земљи.
„Радићемо на постизању међународног споразума с нашим партнерима како бисмо ово омогуćили. Заједно можемо да надјемо легалне начине да то остваримо“, навела је Лајен, пренео је Танјуг.
Она је такође рекла да ЕУ предлаже оснивање специјалног суда, уз подршку Уједињених нација, „ради истраге и процесуирања руског злочина агресије”.
https://www.politika.rs/scc/clanak/527010/EU-konfiskuje-Rusiji-300-milijardi-evra
Koliko znamo EU i Rusija nisu u ratu. Sto znaci da je EU odlucila da besramno opljacka Rusiju i da ne postuje pravo licne svojine.
Ovo znaci da EU nije demokratija vec da u EU vlada diktatura i totalitarizam.
Jer u demokratskim drustvima privatna svojina je neotudjiva i moze se oduzeti samo ako je njena kupovina proistekla iz nekog teskog krivicnog dela.
Dole nacisticka EU!![]()
Zna se kako su dobili, ali baš to, a ne kupili. Drago mi je što i njihove pristalice počele da shvataju.Nista oni nisu oteli oni su to dobili od srbijanske lopovske vlastele.
Zna se kako su dobili, ali baš to, a ne kupili. Drago mi je što i njihove pristalice počele da shvataju.
Tako su sad hteli da otimaju po Ukrajini, samo što tamo ne odlučuju Tadić i Koštunica.
Pazi, Rusija je načinila svoju prvu invaziju u drugoj polovini 2008.Zna se kako su dobili, ali baš to, a ne kupili. Drago mi je što i njihove pristalice počele da shvataju.
Tako su sad hteli da otimaju po Ukrajini, samo što tamo ne odlučuju Tadić i Koštunica.
Nisam ja Tadić, a on bi zajedno sa Koštunicom trebao zbog toga da ide u zatvor.Sam si ga dao , za 3 topla obroka .... Mojne sad tu kukumavku
Zna se kako su dobili, ali baš to, a ne kupili. Drago mi je što i njihove pristalice počele da shvataju.
Nije bitna pretnja svetu nego činjenica da su dobili komplet naftni monopol s rafinerijama, nalazištima i svim benzinskim pumpama po ceni poslovne zgrade u Novom Sadu. Ukrajincima će izgleda biti deo nadoknađen, a nama ništa.Pazi, Rusija je načinila svoju prvu invaziju u drugoj polovini 2008.
Prodaja NIS-a je bila pre toga, tipa februar
Praktično je bilo nemoguće biti toliko dalekovid pa 2.2008 znati da je ruski narod najveća pretnja svetu
............vec amerika.Zna se kako su dobili, ali baš to, a ne kupili. Drago mi je što i njihove pristalice počele da shvataju.
Na Siriju su se nakačili Rusi i to ne bilo koji. Recimo Surovikinova žena ima firmu koja drži šapu nad svim rudama tamo. Sad se zamisli zašto je on tamo pobio hiljade ljudi i dobio nadimak ''Armagedon''. Kao i u Ukrajini što je motiv ratovanja rudno - industrijski basen Donmas i ogromna žitna polja, a ne zaštita ljudskih prava, nekakve tetovaže i šta ti ja znam. Ali za otimanje stvari po Siriji i izbeglice koje se i nama isporučuju zbog toga vidi sa Putinom ako smeš. a ne smeš, ovde niko nema muda da mu nešto kaže iako je trenutak mnogo zgodniji nego 1948.Ti nekom pricas da je lopov a kradete ko najgora bagra naftu vec godinama Libiji, Iraku, Siriji....
Sram te bilo
Smrdljiva amerika koju podrzavas krade 80% dnevne proizvodnje nafte u Siriji
Nije bitna pretnja svetu nego činjenica da su dobili komplet naftni monopol s rafinerijama, nalazištima i svim benzinskim pumpama po ceni poslovne zgrade u Novom Sadu. Ukrajincima će izgleda biti deo nadoknađen, a nama ništa.