Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kinezi pre neki dan ponizili Solca samo tako - docekao ga na aerodromu ZAMENIK GRADONACELNIKA nekog grada,
Опет иста лаж. Канцелар Шолц је био у посети једном кинеском предузећу у унутрашњости и нормално је да ће га тамо дочека неки званичник града у коме се налази фабрика. А како то није била посета том граду него само тој фабрици (у коју су Немци уложили велике паре), могао је и само директор фабрике да га дочека и то не би било никакво "понижење."

После те фабрике, Шолц је одлетео за Шангај где се састао са кинеским премијером, а онда за Пекинг где се састао са председником Кине:

 
Sve mi se nešto čini da će susret Sija i Putina izgledati ovako nekako.
Машта може свашта... Типичан западни угао гледања - ко је јачи мора да згази, уништи и обрише сву конкуренцију.

И у исто време признање да запад не уме да сарађује са околином на равноправним основама. Или диктира или проглашава неког за зликовца - да би могао да изврши инвазију на истог.

А шта се деси када инвазија буде одбијена? :whistling:

Вијетнам и Авганистан ће бити ситница у поређену са пропашћу украјинске Нато пешадије.
 
Ma kakvi, Kinezi ce podrzati Volodju i RF sa kojom imaju jedno 100-ak milijardi robne razmene naustrb Amerike sa kojom imaju preko 800 milijadre dolara razmene. Ne racuna se ostatak Zapada.

Могу само да ти кажем да и Кина и Русија напредују на свим Пољима а ови твоји угазили у тешка Гоувна.
Да ли се слажеш са овом мојом Констатацијом? :lol:
 
Izdaja

Screenshot_20240418_205835.jpg
 
Како нама Русија није гарант безбедности, него нам западњаци отимају КиМ и још разбијају РС и доносе резолуцију о геноцидности ???
Rusija, heroj Putin je to do sada ponovio nebrojeno puta, stalno potencira da će svaku odluku Srbije u vezi sa KiM podržati. Da li si ti, ili bilo ko drugi, od bilo kojeg državnika, i sadašnjeg i onog dosmanlijskog šljama pred njima, čuo da moli Moskvu da mu pomogne i da predloži na koji način? Svaku odluku u vezi Srbije koja je na štetu Srbije rusi su energično odbili i u SB UN su blokirali bilo kakvu štetnu odluku na štetu Srbije. To i ovog puta, znam to iz prve ruke, čine, ali vladajući izrodi se stide da to naglase ...
 
Meni iskreno na ovom snimku kad Makron sedi preko puta Putina izgleda kao kad ćale priča sa sinom debilom i govori mu nešto, a ovaj se pravi pametan. :D
Makrom je glumaci kompleksaš kao ovaj naš
On je došao kod Putina da skuplja jeftine političke poene pošto mu je rejting srozan
Nema putin vremena da se bavi sa dijagnozama , i zato ga momentalno otkačio . Za klovnove u eu je sve to samo igra i biznis , za putina je to pitanje opstanka i vizija budućeg sveta .
Putin nema ozbiljnig i normalnog državnika sa kime bi mogao da razgovara.
I ovaj petlić još ima obraza , a bio je garant minska1,2 i šalje vojsku i naoružanje u ukrainu da ubijaju ruse . Dobro da ga je i primio u opšte
 

Back
Top