dakica
Ističe se
- Poruka
- 2.605
A vasa taktika je da citirate neke pesmice ili recenice koje nemaju veze sa zivotom kada ste vi u pitanju![]()
Јел ти то мени персираш

Ко сам то ја, ајд баш би волео да чујем

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vasa taktika je da citirate neke pesmice ili recenice koje nemaju veze sa zivotom kada ste vi u pitanju![]()
А ко гласа за ЛДП тај живи најбоље![]()
Zivim jedno 200 puta bolje posednjih godina nego 2000-te, u to nema sumnje. Ali kada cujem za plate u EU onda mi bude muka.
Ne, nego je zivot samo jedan i treba ga proziveti kao covek, a ne kao pas. Al' vi patriJote imate valjda 9 zivota kao macka![]()
Zivim jedno 200 puta bolje posednjih godina nego 2000-te, u to nema sumnje. Ali kada cujem za plate u EU onda mi bude muka.
Јел ти то мени персираш
Ко сам то ја, ајд баш би волео да чујем![]()
Ti pricas o potomcima. Pa da se ti pitas mi bi bili u samoizolaciji sa novcanicama sa 9 nula. joj
pa sho se ne odselish.... da ti ne bude mukacuo sam da tamo napolju samo cekaju na tebe, kazu fali nam samo neki ko nocri i da nam svane
![]()
18:01
БИСЕРКО: БЕОГРАД ЈЕ ТАЈ КОЈИ КРШИ РЕЗОЛУЦИЈУ 12 44
БЕОГРАД – Председница Хелсиншког одбора за људска права Соња Бисерко оценила је данас да је инцидент у северној Косовској Митровици провоциран из Београда и додала да је Србија та који крши Резолуцију 1244.
„Инцидент је провоциран из Београда, наравно то је тако очигледно као што је било и паљење амбасада 21. фебруара у Београду”, казала је Бисерко агенцији Бета.
Оно што је битно рећи за Косовску Митровицу је то да Београд стално крши Резолуцију 1244 на коју се позива онолико у Савету безбедности и говори о прекомерној употреби силе а убијен је припадник УНМИК полиције, казала је Бисерко.
Према њеним речима, медијско покриће читавог тог догађаја неадекванто и фалсификује неке чињенице јер се друга страна оптужује за прекомерно кориштење силе, а она је први пут решила да испоштује Реозлуцију 1244 у северном делу Косова.
На тај начин диже се тензија и провоцира нека врста руске реакције, са идејом о подели Косова што је илузија, казала је Бисерко и додала да чак ни руска страна није задовољна паљењем амабасада а ни инцидентима у Косовској Митровици.
То што сада ради Београд, пре свега премијер Војислав Коштуница и ДСС који све те догађаје користе за кампању, је огољено и види се јасно да је енергија на коју су рачунали и 21. фебруара и прекјуче у Косовској Митровици иде преко леђа Срба који живе на Косову.
Бета
U nekom proseku se tako moze reci verovatno.
Onda je za ovu vlast poražavajuće koliko ljudi glasa za SRS.
Ево и ове сподобе!!! Слажем се са Бисенијом да медији не прате најбоље ситуацију на Космету али не као што она то мисли. НАТО је у праву, срби провокатори. Или, злочинац је невин, а жртва кривац.
Ево и ове сподобе!!! Слажем се са Бисенијом да медији не прате најбоље ситуацију на Космету али не као што она то мисли. НАТО је у праву, срби провокатори. Или, злочинац је невин, а жртва кривац.