Ето..

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору? И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

Мени је то увек било хит, као крене нека песма, а неки пар падне у несвес' ...

Ја уопште не знам како ће ''звучати'' ова тема, нисам је ни прочитао кад сам написао.. Тако да оно ма колико да је глупа одговорите чисто безвезе јелте..

Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору? И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

Ја уопште не знам како ће ''звучати'' ова тема, нисам је ни прочитао кад сам написао.. Тако да оно ма колико да је глупа одговорите чисто безвезе јелте..
Ne znam za druge,ali ja ne.Nisam nikada bila sklona izlivima neznosti takve vrste,niti verovanju u nesto trenutno.
Previse sam ja realna za takve stvari.:kafa:

Ne znam za druge,ali ja ne.Nisam nikada bila sklona izlivima neznosti takve vrste,niti verovanju u nesto trenutno.
Previse sam ja realna za takve stvari.:kafa:

Па то.. Ја не знам кога то ложи.. То је исто као кад ти девојка током секса каже нешто типа ''како је велики'' , а ти знаш да си просек, па ти није јасно чему то ложење, ваљда пали код неких.. : )))

ne prodajem price...kazem ono sto mislim...ono sto mi je na srcu

А шта је по теби најлепше што си рекао тој некој, што ти је било на срцу, те кардио емоције и то? Без зезања мени је то хит..

ne raznežim se zbog toga što mi je reko da sam posebna
nego se raznežim zbog toga što je pomislio kako ću mu u to poverovati, znači da je ekstra glup i da može da se njime barata ko dzojstikom z:shock:

Па то.. Ја не знам кога то ложи.. То је исто као кад ти девојка током секса каже нешто типа ''како је велики'' , а ти знаш да си просек, па ти није јасно чему то ложење, ваљда пали код неких.. : )))

А шта је по теби најлепше што си рекао тој некој, што ти је било на срцу, те кардио емоције и то? Без зезања мени је то хит..

Valjda ljudi mahom govore ono sto misle da suprotna strana zeli da cuje,iako oni licno u to ne veruju(zarad postizanja nekog svog cilja).Ma budalastina i uzaludno tacenje vremena,reci....

ne raznežim se zbog toga što mi je reko da sam posebna
nego se raznežim zbog toga što je pomislio kako ću mu u to poverovati, znači da je ekstra glup i da može da se njime barata ko dzojstikom z:shock:

Добро немојте само посебност, то сам лупио... Мсм да ли си некад полетела тако када ти је неко нешто рекао на ту фору, мсм да си се ти заиста осећала посебном или шта већ?

Ј б г нисам нешто на ти са тим изливима емоција, па ме интересује која је фора са тим, гледам оно на дан заљубљених сви нешто падају у несвес' ...

Добро немојте само посебност, то сам лупио... Мсм да ли си некад полетела тако када ти је неко нешто рекао на ту фору, мсм да си се ти заиста осећала посебном или шта већ?

Ј б г нисам нешто на ти са тим изливима емоција, па ме интересује која је фора са тим, гледам оно на дан заљубљених сви нешто падају у несвес' ...
heh, da poletela sam mnogo puta, uvek pomislim da me stvarno vole kada to kažu. :)

Ja sam od ovih što padaju na njegove riječi. Raznježuje me i popravlja mi raspoloženje kada mu je dan za fine stvari.

Valjda ljudi mahom govore ono sto misle da suprotna strana zeli da cuje,iako oni licno u to ne veruju(zarad postizanja nekog svog cilja).Ma budalastina i uzaludno tacenje vremena,reci....

Како ја тебе волим тако паметну и реалну. :cmok:

heh, da poletela sam mnogo puta, uvek pomislim da me stvarno vole kada to kažu. :)

Значи прија ти када чујеш то.. : )) Па добро, једном када ти тако неко каже, и заиста ће бити тако.. Мсм ваљда.. :)

lose si rastumacio...reci sto ti je na srcu obicno znaci reci istinu...iz licne perspektive barem
identicnog vidjenja necega nema nigde...ni u komunizmu...
jednoumlje svakako vodi lenjosti duha...pismo,slova tu su primarni krivac jer covek se poceo oslanjati na prisecanje...ne znanje
tako je i sa titulama i titularima...pozivanje na istu u diskusiji nije znanje
al da ti odgovorim na pitanje

najlepse...'ti si humaniji deo mene,spona sa realnoscu i bajkom istovremeno'
bilo je i romanticnih izjava...i onih lisenih ikakvih osecaja sem mrznje...i tako

nisam romantican tip ne volim patetisanje
ali mi prija i srecna sam kad pokaze na neki svoj nacin da sam mu draga i da me voli..obicno su to bas male sicusne stvari kad osetis da je tako
pre zagrljaj i pogled kad jednostavno ostetis nesto milo, drago, nezno, ljubavno
tzv. (dragost toplu)

Poslednja izmena:
Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору?

ne
raznežim se kad mi napravi bundevaru

И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

ne

A o cemu je ovde rec?
Ghelyon.gif

lose si rastumacio...reci sto ti je na srcu obicno znaci reci istinu...iz licne perspektive barem
identicnog vidjenja necega nema nigde...ni u komunizmu...
jednoumlje svakako vodi lenjosti duha...pismo,slova tu su primarni krivac jer covek se poceo oslanjati na prisecanje...ne znanje
tako je i sa titulama i titularima...pozivanje na istu u diskusiji nije znanje
al da ti odgovorim na pitanje

najlepse...'ti si humaniji deo mene,spona sa realnoscu i bajkom istovremeno'
bilo je i romanticnih izjava...i onih lisenih ikakvih osecaja sem mrznje...i tako

Па не знам ј б г кажем ти ја сам за то оперисан, не знам ја о томе много, зато и питам..

nisam romantican tip ne volim patetisanje
ali mi prija i srecna sam kad pokaze na neki svoj nacin da sam mu draga i da me voli..obicno su to bas mene male sicusne stvari kad osetis da je tako
pre zagrljaj i pogled kad jednostavno ostetis nesto milo, drago, nezno, ljubavno
tzv. (dragost toplu)

Драгост хахаа мени је та реч хит.. : ))) Е ти си мени иста Роуз из серије два и по мушкарца, само ниси луда у тој мери.. : )))))))))))

ne
raznežim se kad mi napravi bundevaru

ne

Како си ти само романтична госпођица.. Или госпоЏа пардон.. : ))

Back