este se nekad razocarale u rodjendanski poklon koji ste dobile od svog dragog ?

Moj dragi slabo stoji sa datumima ( i za svoj je pitao mene kad je :lol:), pa je onda to racionalizovao: kao on ne voli te datume, kad se poklon obavezno daje, već onako spontano... :lol:

Da ne budem nepravedna prema njemu, i dobijala sam poklone u najneverovatnije vreme, bez povoda...Ali sa pravim razlogom. :)

Nisam se nikad razočarala, jer me sama činjenica da mi neko nešto poklanja raduje. A mm je birao poklone kad vidi da se meni na nečem zaustavi pogled, ili slično, pa nije bilo promašaja. Da i ne govorim da se dešavalo da ja kažem da mi se nešto sviđa, a on uđe u prodavnicu pa kupi odmah.

Tako da - to je to.

Moj dragi slabo stoji sa datumima ( i za svoj je pitao mene kad je :lol:), pa je onda to racionalizovao: kao on ne voli te datume, kad se poklon obavezno daje, već onako spontano... :lol:
Taj je kao i ja sto se tice spontanosti. Ne zaboravljam kao on, ali ne volim povode, da sad treba neki datum da mi bude razlog sto cu nekom dati poklon. Smesno.
Za 8 mart mi je muka kad moram da kupim nesto. Nekad iz inata ne uzmem nista, nego kupim 5 marta ili 15 marta. Kad je meni ćeif.
To radim zato sto ja zelim i kad ja zelim, recimo moze danas, zato sto je lep dan, tako mi doslo. I kad dam poklon onako bez razloga, jos ispadne da sam kao nesto zgresio pa da se iskupljujem onako unapred.
Da ne budem nepravedna prema njemu, i dobijala sam poklone u najneverovatnije vreme, bez povoda...Ali sa pravim razlogom. :)
Lepo!

Back