gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Занимљиво питање...
Вероватно ми не би сметало ал не може да ми се деси...![]()
Pfff... kako ne može?
Па, ја сам ти реално ожењен тако да сам ту каријеру завршио... :
E ideju mi dao ovaj debilni film...
Znači šta bi radili u slučaju da se zaljubite i skontate posle izvesnog vremena da je ta osoba bila istog pola kao vi pa se operisala?
Кад сретнеш неког, знаш...Au... kako?
Pre godinu dana nisi bio...
E nek' je sa srećom..![]()
Па, ја сам ти реално ожењен тако да сам ту каријеру завршио... :
znaci def nema sanse da po gradji ne provalim jer mi se gade i manje muskobanjaste ribeE ideju mi dao ovaj debilni film...
Znači šta bi radili u slučaju da se zaljubite i skontate posle izvesnog vremena da je ta osoba bila istog pola kao vi pa se operisala?
Eto, a ja skontao da ti devojka dalekoBaš sam ispao kreten
![]()
osecala bih se ko popisana, i osecala bih se prevareno. i ako hocu da imam decu, sta onda, ko me hebe, jel? e pa ne moze.E ideju mi dao ovaj debilni film...
Da nemam ženu i dete i da sam momak... mislim da ne bih nikad uspeo provaliti. Da to saznam... opet bi bilo ko zna šta i nemam pojma šta bih rekao i uradio.
Možda bi mi prva pomisao bila: čemu onda onoliki kondomi kada ti nemaš mogućnost da zatrudniš?![]()
Da nemam ženu i dete i da sam momak... mislim da ne bih nikad uspeo provaliti. Da to saznam... opet bi bilo ko zna šta i nemam pojma šta bih rekao i uradio.
Možda bi mi prva pomisao bila: čemu onda onoliki kondomi kada ti nemaš mogućnost da zatrudniš?![]()
Ti si skontala moju poruku sedi pet
Zbog polnih bolesti?)))
Па јесте далеко.
Ал то не мења врсту односа коју имамо...![]()
osecala bih se ko popisana, i osecala bih se prevareno. i ako hocu da imam decu, sta onda, ko me hebe, jel? e pa ne moze.
odo da overim komsiluk ima li kvalitetnog materijalapa kako ko, komshija![]()
))))
Ništa. Jel ok?E ideju mi dao ovaj debilni film...