Eskobar

E ideju mi dao ovaj debilni film...
Znači šta bi radili u slučaju da se zaljubite i skontate posle izvesnog vremena da je ta osoba bila istog pola kao vi pa se operisala?

Ne znam. Nisam imao priliku da se sretnem sa takvim osobama. U principu, ako to znaci da ne bih mogao imati potomstvo. Ostavio bih je sto pre da ne pravim i njoj posle vece probleme. U primcipu, vidjao sam takve stvari na internetu i video sam jednom osobu na ulici za koju bih rekao da je u fazi promene pola, pije hormone(zenske). Nije lepo da kazem ali sa svim onim djindjuvama i perlicama na sebi mi se pomalo i zgadilo. S druge strane na videu to i ne izgleda tako strasno. Razlika izmedju muskarca i zene, telesna, spoljna, je samo u vecim grudima i u proseku nesto siroj karlici u zena. Osnovna razlika je u konturama lica, musko je grublje. Međutim, na videima ovi tipovi su tako dobro nasminkani, tacnije PRE sminkani da izgledaju veoma zenstveno i privlcno, na videu. U principu, otisao bih od nje sto pre. Bolje za nju i za mene. Zbog dece. To sto je neko promenio pol, samo ta cinjenica, mi mozda pomalo smeta ali ne toliko. Ustvari, ako ta osoba izgleda BAS DOBRO kao zensko, jel... Ustvari, sto bolje izgleda, manje bih razmisljao o tome ali bi potomstvo najverovatnije presudilo. Uostalom, ipak je to na neki nacin sintetika, nije prirodno. Pitanje je sta je tu jos disfunkcionalno osim reproduktivnog sistema. Ima tu i obrisa muskih crta na licu, kada covek gleda izbliza i u real life. Ima i tragova na telu, i u glasu osobe. Verovatno bi mi to sve zasmetalo i dalo dodatni razlog da odem.

Znači šta bi radili u slučaju da se zaljubite i skontate posle izvesnog vremena da je ta osoba bila istog pola kao vi pa se operisala?

imala bih, pretpostavljam, teske dileme sama sa sobom, mada neosnovane...slicno kao kad me startovala lezbejka, posle sam se gledala u ogledalu i imala neke dileme,...... moram da priznam da bih imala neki osecaj odvratnosti...... isto tako bih bila razocarana neiskrenoscu, jer mislim da takve stvari treba da se kazu unapred...

epwrlcxbzybfu0wqio3k.jpeg

Definitivno bi to bio sok i stres :)

Ma sta imam pisati...evo muskarci u sve vecem broju postaju homici...mozda je dobro da se zene operisu u muskarce. :dash: :sad2:

Back