Ja se sa eserihijom borim 10 godina (sa pauzama).U medjuvremenu sam se i porodila....Prvi put sam je imala u srednjoj skoli 16,17 godina,preko 1000000,izlecila sam je tako sto sam 5 dana sedela kod kuce i pila 5l caja dnevno,ali zaista (kukuruzna svila i rastavic) uz prepisane antibiotike i nakon nedelju dana,rezultati su bili negativni.Nakon par godina,oslabi mi imunitet,smrsam i opet se povrati,od tada sam je imala 5 godina dok nisam ostala trudna pre godinu ipo.Tada sam pila i pila razne antibiotike,i sve iznova,samo je postala rezidentnija na sve sto sam koristila,a plus sam alergicna na penicilin i baktrim.Porucim preko interneta E-kapi (izvoze ih iz Kanade,a u Srbiji ih prodaje samo jedan covek u Valjevu),u pitanju su kapi na prirodnoj bazi,jako groznog ukusa(mogu ih koristiti i bebe vec od 6 meseci),pila sam ih 10 dana,3 puta dnevno 40 kapi sa malo vode i uradim urinokulturu,eserihije vise nije bilo nakon 4 godine mucenja,....ali....pojavio se enterokokus.Opet antibiotici i nista,dok na kraju nisam otisla kod izvrsnog urologa Vladislava Pesica (Dragise Misovic),koji mi je prepisao terapiju antibiotika na 3 nedelje koji su jaki i koji se tesko nalaze u apotekama,a ujedno sam pocela da koristim preparate iz Aloe da bih podigla imunitet i tada sam ostala trudna kada sam se izlecila.Nisam je imala u trudnoci,vec je dobijem nakon porodjaja,i evo 9 meseci nakon porodjaja ja je imam,mada nisam se ni trudila da je se ponovo resim,muka mi je kada pomislim na nju....Ako cu nelkom uspeti barem malo da pomognem ovim iskustvom,bice mi drago...Pozdrav