Kako da pocnem ne znam ni sama prica je sledeca...imam 35 godina i devojcicu od 2,5 godine.E.coli mi se prvo javila krajem 2007.god i to u cervikalnom brisu nikad u urinu i uvek je u urinu bila zanemarljivog broja.Pre toga sam bila mesec dana na terapiji antibioticima protiv hlamidije i ureaplazme...to je uspesno izleceno,ali...pocinju da se smenjuju enterococus sam ili udruzen sa e coli ili samo ecoli u velikom broju,krecu tone antibiotika i vaginaleta,vaginalno ispiranje tantum rosom,bornom kiselinom,vaginalete poliginax,macmiror i pravljene na osnovu antibiograma,naravno i sve ostale antibiotike pila sam an osnovu antibiograma,dole se mazala pavlovicevom masti,ovestin kremom i nista apsolitno nista nije mi pomoglo....Ostala trudna sa bakterijam i znaela celu trudnocu i porodila se sa velikim brojem e.coli i enterokoka u cerviksu i rodila pravo zdravo dete,koje ne znam kako tom prilikom nije pokupilo gadure u mom cerviksu....najgore od svega je sto su subjektivne tegobe ostale,znaci vise nema sanse da stavim ni jednu antibiotik vaginaletiu iako je po antibiogramu jer me dole uzasno pece a nemam i nikad nisam imala ni u cerviksu ni u vaginalnom brisu kandiodu,uzimala sam i ginoflor i ginofilus vaginalete za obnovu flore i one me kad stavim dole uzasno peku,muz je radio briseve i on nema bakterije,a ionako koristimo kondom,znaci mukama nikad kraja a najgore od svega mi je stalno prisutan bol i osecaj zarenja sto me ubija u pojam,po zadnjem nalazu imala sam enterokok i klebsielu u cerviksu naravno.....Mislim sta reci,niti mogu da imam normalan seksualni zivot ,niti da se osecam kao zdrava osoba jer me dole uzasno pece i cini mi se da nema leka...Ovo je skracena verzija mojih muka ako sam koga udavila izvinite ali nisam mogla vise uzasno je ziveti sa tim...E,da,jedino kad imam menstruaciju bolovi i osecaj pecenja mi se umanji tj.skoro da ga i nema...